Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Open Side Flat Ballerinasko Ballerinaer Sort Apair
Open Side Flat Ballerinasko Ballerinaer Sort Apair
Apair

Open Side Flat Ballerinasko Ballerinaer Sort Apair

1.699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Apair Open Side Flat Ballerinasko Ballerinaer Sort Apair her, og på den måde kan du undgå at gå i en normal butik - og sid helt for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken. Du burde skynde dig - lige netop farven Sort og denne model er virkelig populær, og dette gælder specielt for de størrelser som er populære. Køb mens der stadig er på lager, det ville være så mega øv hvis du går glip af det.

  • Navn: Open Side Flat Ballerinasko Ballerinaer Sort Apair
  • Brand: Apair
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Ballerina sko
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du købe Sort ballerina sko fra Apair til dame til DKK1.699,00 - en virkelig god pris må man virkelige sige. Og vi er glade for Apair, ikke kun når det kommer til ballerina sko. For når det kommer til Apair er de med på moden - specielt når det gælder dame. Og uanset om du skal bruge Open Side Flat Ballerinasko Ballerinaer Sort Apair til hverdagsbrug eller fest - så har du i den grad muligheden. Har du god tid kan du i stedet vente lidt, og købe når Open Side Flat Ballerinasko Ballerinaer Sort Apair var på tilbud fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente - lige nu er det nemt at købe online, leveret til din dør - for kun 1.699,00,-. En rigtig fornuftig må man sige. Er den ikke i den rigtige farve/størrelse kan du med garanti finde noget fra samme brand der falder i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af ballerina sko fra Apair - så - du skal nok finde noget der passer dig.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter nogle fancy Sort ballerina sko fra Apair, så skal du ikke lede mere. Og husk nu at dele det med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Og glem ikke at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Mere om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte mørket. Skjult i skyggerne. Det er nuancen som formørker de andre farver og også kuløren, der kan bruges til at understrege flere andre kraftige typer farver på paletten.

I vor tid er det en mere typisk nuance der er et billede på elegance. Vi kan ofte kende den fra moden som det helt officielle suit og smoking til damer og cocktailkjolen. Det er en kulør de fleste af os har blandt vores tøj som en essentiel del af garderoben. Derfor er det en af nuancerne som man ser om og om igen i det generelle modebillede både på gaden og også på diverse catwalks. Det er samtidigt også en meget kraftfuld farve der udstråler autoritet og magt. Derfor ser man flere mennesker i magtfulde jobs med garderober til både hverdag og job i netop denne tone - netop fordi nuancen blot understreger og udstråler magt. I disse dage ser man i mange tilfælde sort indenfor populære forbilleder i musikbranchen. Desudenopleves også de helt klassiske og genkendelige typer fx de helt sorte jeans, den lille sorte og ikke mindst den helt sorte smoking. Er du usikker på, hvilken du skal tage på så vil sort altid være et sikkert valg.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

En af de største online tøjforretninger kan man sige er et ægte skandinavisk eventyr. For til trods for selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø, er webshoppen opstartet af to danske drenge. Direktøren i dag er svensker med adresse i København så han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der må siges at give et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de kendte mærker på markedet uden du behøver at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi mange mennesker har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som vi gerne ville. Desuden vil de fleste nok tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som de, som har adresse i midste af de aller største modemetropoler på jordkloden. Det kan vi på Boozt.com.

Boozt har ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til kvinder, men også herrer og piger og drenge så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle købe med en omgang porto. Denne verdens aller største online butikker er fulde af mærker og har nærmest altid mega store tilbudskategorier. Både damer og herrer har opdaget glæden ved at shoppe online og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så du kan finde næsten alt, man står og mangler, når du skimmer hjemmesiderne med sko accessories og modetøj.


Læs mere om ballerina sko

Man må sige der er et specielt bånd mellem damer og deres dyrebare sko. Som smukt tøj og glimtende smykker kan de rigtige sko virkelig gøre en stor forskel, når du skal finde det helt perfekte look. Gennem tiden har de kvindelige fødder været et billede på mystik. I 1800 og frem var de store krinoliner blevet designet for danne et billede af, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens støvler forbundet med megen erotik. På trods af at fødderne på alle måder er en del mere synlige i denne tid, er de stadig en vigtig del af den seksualitet kvinder kan udtrykke. Sko spiller i den sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de helt rigtige høje hæle kommer benene til at synes endnu længere og mere slanke mens holdningen bliver mere rank. Dog er det ikke barede kendte sko med røde såler, der er på mode nu, for det er ligesom ved mændene har de populære kondisko også fået en renæssance hos damerne. De findes nemlig i alle farver og for alverdens pengepunge, så man finder sandsynligvis ikke en garderobe i dag, der ikke indeholder mindst nogle par gode, klassiske sneaks.

Nu fylder skoene lige så meget i gadebilledet som tøjet og accessories.