Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Orson Playboy Shirt Kortærmet Skjorte Blå Soulland
Orson Playboy Shirt Kortærmet Skjorte Blå Soulland
Soulland

Orson Playboy Shirt Kortærmet Skjorte Blå Soulland

1.595,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Soulland Orson Playboy Shirt Kortærmet Skjorte Blå Soulland kortærmede skjorter hos Boozt her og arbejde helt for dig selv uden stress hos forhandleren.

  • Modelnavn: Orson Playboy Shirt Kortærmet Skjorte Blå Soulland
  • Brand: Soulland
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Kortærmede skjorter
  • Farve: Blå
  • Butik: Boozt

Du skal ikke vente længe, for lige farven Blå er rigtig eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er normale. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man købe kortærmede skjorter fra Soulland til 1.595,00 kr., en ekstrem god udsalgspris må vi virkelige sige. For vi på Pashion.dk er glade for Soulland specielt når det kommer til kortærmede skjorter. For Soulland er de altid med på moden, specielt når det kommer til herre. Hvad enten du vil benytte Orson Playboy Shirt Kortærmet Skjorte Blå Soulland til hverdagsbrug eller fest - så er det uden tvivl muligt. Har du god tid kunne man vente i stedet, og bestille når Orson Playboy Shirt Kortærmet Skjorte Blå Soulland var på udsalg for eksempel på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente - for netop nu er det så nemt at bestille på internettet, leveret til døren - for kun 1.595,00 kr.. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion.dk. Er Orson Playboy Shirt Kortærmet Skjorte Blå Soulland ikke i den helt rigtige farve og størrelse kan du med garanti finde noget andet der vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af kortærmede skjorter og Soulland - så, du finder noget der passer dig.

Så hvis du kigger efter lækre Blå kortærmede skjorter fra Soulland, så bør du ikke researche længere. Husk nu at dele med din familie og venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Læs mere om farven Blå

Blå er en meget populær farve med flere grader og det er der faktisk flere gode grunde til. Og ikke kun en tone, der i sin reneste udgave minder meget om den sorte farve - men som ydermere nuancen der giver mulighed for en hel del udtryk.

Blå er en kølig farve, der endvidere har en afstressende effekt. Blå er et billede på kreativitet, men også intellekt. Den ses ikke kun som en del af moden men også som en ofte brugt farve på fx firmalogoer i blandt store firmaer. Der er desuden rigtig god grund til, at blå toner er endnu en af de toner som vi altid ser i en eller anden form som en essentiel del af modebilledet. Det er en helt vildt populær farve når man skal vælge et lækkert suit, men samtidigt finder at sort er en anelse pænt. Det er desuden den mest valgte farve på den populære herreskjorte. Skal den ikke være hvid, så er lyseblå den farve, størstedelen vælger hvis du skal købes en skjorte til hverdag eller fest.

Det eneste sted hvor udvalget er en smule indskrænket når det handler om tonen blå, hvis det drejer sig om herresko. Der er ikke et udvalg på niveau med de mange hyldemeter af sorte og brune hvis det drejer sig om de blå sko. Sneaks findes nu i alverdens regnbuens farver, men derudover, er der ikke mange af lækre, blå sko.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt ved bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

En af de store modebutikker online må man sige er et vaskeægte skandinavisk eventyr. Selv om selve hovedsædet har til huse i Malmø så er webshoppen udviklet af 2 danskere. Direktøren på nuværende tidspunkt er en svensker med adresse i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers der giver fri adgang til fra alle de mest populære brands i tiden helt uden du behøver at bevæge dig udenfor. Online shopping er nok en af de største markeder i dag, fordi mange af os har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne ville. På samme tid vil vi alle gerne have den samme shopping-mulighed som de, som bor i midste af de absolut største modehovedstader på denne klode. Det kan vi på Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende sko, modetøj og accessories til damerne, men også til mænd og drenge og piger så du kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale for en omgang fragt. Denne verdens allerstørste webshops bugner af mærker og har nærmest altid mega store sortimenter af udsalgsvarer. Både mænd og kvinder har allerede opdaget glæden ved at købe ind online og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt hvad, du ønsker, når du bladrer gennem websites med accessories, modetøj og sko.


Hvornår du skal gå med kortærmede skjorter

Når det handler om mode til herrer, er der virkelig sket en synlig udvikling over de sidste årtier. Selvom der til stadighed har været trends samt mode iblandt mænd, så var det primært ved beskrivelsen af den metroseksuelle livsstil og modeikoner fra denne klasse, at det er blevet vellidt og godkendt imellem mandlige forbrugere at indrømme at være bevidst om mode og at pleje sit udseende. Tendensen blev synlig gennem et bredere billede af mode og en perlerække forskellige trends i uens miljøer.

Herremoden har altså også på rigtig mange måder været langt mere ensidig og fremhævet gennem, at mændene klæder sig efter anledningen og ikke som udtryk for personlig style. I den kontekst har det herudover i flere gange været mærker og navne i stedet for egentlige former, som har vist sig betydende. Disse ting har til trods forandret sig drastisk gennem de foregående år, da stilen for mænd har udviklet sig langt mere sammensat og der ses meget mere omfattende chance for at finde og danne en personlig style. Netop det har de prominente designere ligeledes set og desuden ser vi altså ydermere i større udstrækning opmærksomhed på sortimenter og modehuse alene udviklet til herrer i mange og typer.

Nu om stunder er der uden tvivl lige så stor facettering i udtrykket, som bliver produceret til de mandlige forbrugere, som der findes i stile til det kvindelige publikum. Navnligt er det blevet skabt af blade og stilsikre ikoner, der samarbejder med brandsene og i den sammenhæng kan starte trends, som spreder sig ligesom ringe i vandet mellem dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode.

På samme måde som iblandt de kvindelige forbrugere, er det også i herremoden kommet til at blive meget mere brugt og søgt efter at opbygge en mere unik stil, der ikke kun bygger på mærker, men herudover har som ide at fremhæve en individuel og speciel style. For de, der har interesse i style, er her altså gradvist kommet ligeså nuanceret lejlighed for individualitet som imellem de kvindelige modeinteresserede.