Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Othilia Slimfit Bukser Grå By Malene Birger
Othilia Slimfit Bukser Grå By Malene Birger
By Malene Birger

Othilia Slimfit Bukser Grå By Malene Birger

1.399,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Othilia Slimfit Bukser Grå By Malene Birger fra By Malene Birger hos Boozt her, så du på den måde kan undgå at skulle i en fysisk butik, og købe helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Du bør skynde dig, lige netop farven Blå er ekstrem efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt irriterende hvis du går glip af det.

  • Modelnavn: Othilia Slimfit Bukser Grå By Malene Birger
  • Brand-navn: By Malene Birger
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Slim fit bukser
  • Farve: Blå
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

I dette øjeblik kan man finde Blå slim fit bukser fra By Malene Birger til dame for DKK 1.399,00 - en rigtig god pris kan man jo nok sige. Og vi hos Pashion er nemlig glade for By Malene Birger men ikke kun når det omhandler slim fit bukser. For By Malene Birger er de altid med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Hvad enten man skal benytte Othilia Slimfit Bukser Grå By Malene Birger til hverdagsbrug eller til en fest, så er det uden tvivl muligt.

Hvis du ikke har travlt kunne man i stedet vente lidt, og købe når Othilia Slimfit Bukser Grå By Malene Birger var på tilbud for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente - lige nu er det så nemt at bestille på nettet, leveret til din dør, til kun 1.399,00 DKK. En rigtig god synes vi. Hvis den ikke er i den helt rigtige farve/størrelse kan man uden tvivl købe noget andet der falder i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af både By Malene Birger og slim fit bukser - så bare rolig, du finder helt sikkert noget du vil have.

Så hvis du også leder efter nogle trendy Blå slim fit bukser fra By Malene Birger så bør du ikke undersøge mere. Husk at dele Othilia Slimfit Bukser Grå By Malene Birger med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Hvorfor du skal købe Othilia Slimfit Bukser Grå By Malene Birger i farven Blå

Er du også en af dem, der ofte vælger at vælge den sikre vej når du skal vælge nyt tøj? Så er du ikke den eneste. Mange vælger at holde til de allermest diskrete farvenuancer og kun enkelte toner som blandet andet sort, brun, blå og grå. Og det er der god grund til. Tonernes udstråling og det at de er symbol på noget med power og magt. Farven blå er en nuance som både udstråler power, men også kan give ro og afslapning. Den helt klassiske mørkeblå, som ligner sort, er en virkelig klassisk og køn farve, når det kommer til tøj til arbejdet og tøj til pænere brug. Det er nok den mest udbredte form for blå, som får en til at tænke på de samme tanker og associationer som sort, fx power. De lettere nuancer får en på nogle helt andre tanker for i mange situationer er det en ting vi forbinder med afstresning og ro. Det er nemlig nuancer som har en meget afstressende virkning og leder vores tanker hen på havet og den blå himmel. I tidens modebillede ser man både de dybe og de lyse blå farver og det er de klassikere som man næsten med sikkerhed finder i hver eneste sæson i mange udgaver. Har du noget blåt i klædeskabet kan du være meget sikker på, at det ikke går af mode.


Om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

Måske en af de største online butikker er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er webshoppen startet af to danske mænd. Den øverste leder i denne tid er da også en svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der man må sige giver dig fri adgang til fra de fleste de udbredte mærker i tiden helt uden du behøver at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er nok en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi en stor del af os har en travl hverdag, som ikke giver tid til at komme ud og shoppe lige så ofte som man måske ønsker det. Samtidig vil vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som de, der har adresse midt i de allerstørste modebrændpunkter på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt har ikke alene mode til kvinderne, men også herrer og børnene, så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale for en enkelt levering. Denne verdens allerstørste online butikker er fulde af produkter og har også altid store sortimenter af tilbudsvarer. Både kvinder og herrer har allerede opdaget det smarte ved at købe ind i webshops og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for det så man kan finde næsten alt hvad man tænker på, når du bladrer gennem hjemmesiderne med sko accessories og modetøj.


Om By Malene Birger

By Malene Birger blev etableret i i begyndelsen af det nye millenium, af designeren Malene Birger i den danske hovedstad, København. Efter en uddannelse til tekstildesigner og flere år som modedesigner ved danske DAY Birger et Mikkelsen, åbnede Malene Birger sit eget mærke og er i dag kendt over hele verden.

Allerede i 2004 blev Malene Birgers beklædningsdele vist i løbet af CPH Fashion Week og har lige siden været fremvist i eventet med designerens stilrene kollektioner og fortolkninger af moderne modeller, som fx den klassiske cocktailkjole. En yderligere milepæl for By Malene Birger kom snart efter i ’06, hvor de slog dørene op til den allerførste flagskibsbutik i designeres hjemstavn, København. I den følgende tid er det endt med over ettusind forhandlere i mere end 42 lande i verden og mærket er nu kendt for dets stilrene kollektioner, der er udviklet på kendte looks i kombination med tidens twists. I disse dage er det ikke længere Malene Birger selv, der kører firmaet, for i totusindogfire traf hun en beslutning om at stoppe og overlade arbejdet til nye talenter og siden totusindogsyv har det været Mathilde Torp Mader, der er blevet hånden bag de anerkendte designs. Virksomheden har gennem tiden udmærket sig ved at få overrakt en del forskellige anerkendelser og har arbejdet sammen med en lang række velgørenhedsorganisationer som blandt andet senest Mødrehjælpen, Støt Brysterne og flere andre, hvilket har vist sig at være et stort hit i forbindelse med mærkets genkendelighed.

Hvis du er en fan af feminine items og produkter med enkelt snit, så er mærket med garanti noget for dig. Nu ejes By Malene Birger af den store koncern IC Group, der ud over By Malene Birger også er ejer af 4 ekstra kendte brands, men looket og tanken bag brandet står ligeså skarpt i dag, som det gjorde i grundlæggelsen, da de første ide så dagens lys.


Om slim fit bukser

Der findes ingen tvivl om det faktum at kvindemoden er det, som i løbet af årene er blevet langt mere evident i butikkerne. Selv om mode til herrer er blevet langt mere synlig gennem de sidste år, så vejer kvindetøj endnu langt mere på podierne i modeugen og i butikkerne. Moden afgøres som udgangspunkt af verdens forskellige modeemperier, mens de fremstiller sæsonens kollektioner frem, men ind imellem findes der ligeledes det, der har navnet gademode. Der er det moden i hverdagen, der gør sig gældende og moden her bestemmes af de omtalte ”modeguruer”, som er ganske almindelige mennesker med en forståelse for mode. For kvinder findes der ikke blot én stil, men derimod en bred vifte alternative, som alle er henvendt til hver deres målgruppesegment af potentielle kvinder. Og da der ses så væsentlig forskel på, hvilke snit som fremhæver kvinder i forskellige aldre, så er der ydermere væsentlig forskel på, hvad der er moderne indenfor de individuelle aldre. Ens for alle er ikke desto mindre tit både kulører, form og blanding, som er universalt brugt mens andre synes mere bestemte af modehuset som har produceret det eller dem, produkterne er henvendt med henblik på. Nu er tøj til damer fordelt på 2 særdeles ulig kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de helt almene forretninger som blandt andre H&M eller Gina Tricot. Tillige kommer de prominente brands i den dyre ende af prisskalaen, her finder vi mærker som Marc Jacobs og Gucci. De fleste forbrugere sammensætter de to ting med hinanden og former på denne måde en personlig style, der er skabt af tidens trends, men stylet ud fra den unikke style. Som følge af at internethandlen er blevet meget mere udbredt, kan man nu ikke bare se mode i butikkerne, men ligeledes over nettet, hvilket gør, at vi har alle mærker lige for fingerspidserne. Det giver en meget større chance for at bruge de aktuelle tendenser indenfor modeverdenen når vi ønsker at lave en unik stil.