Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pa Queens Faux Fur Foret Jakke Sort Pajar
Pa Queens Faux Fur Foret Jakke Sort Pajar
Pajar

Pa Queens Faux Fur Foret Jakke Sort Pajar

4.800,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Pajar Pa Queens Faux Fur Foret Jakke Sort Pajar dunjakker i onlineshoppen, og på den måde kan du slippe for at gå i en butik - og dermed sid helt for dig selv uden at skulle høre på sælgere i butikken. Men du skal skynde dig - lige netop farven Sort, Blå er virkelig populær, og specielt for de populære størrelser. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt øv hvis du misser det.

  • Model: Pa Queens Faux Fur Foret Jakke Sort Pajar
  • Mærke: Pajar
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Dunjakker
  • Farve: Sort, Blå
  • Kan købes hos: Boozt

Beskrivelse

I dag kan man bestille Sort, Blå Pajar dunjakker til dame til DKK4.800,00 en ekstremt god købspris må man jo nok sige. Og vi hos Pashion.dk er nemlig fans af Pajar, især når det kommer til dunjakker. For når det kommer til Pajar er de med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Hvad enten man skal bruge Pa Queens Faux Fur Foret Jakke Sort Pajar til en fest eller hverdagsbrug, så har du i den grad muligheden.

Hvis man ikke har travlt kunne man vente i stedet og bestille når Pa Queens Faux Fur Foret Jakke Sort Pajar var på udsalg/tilbud, fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Holdet bag Pashion.dk ville ikke turde vente, for lige nu er det så nemt at købe på internettet, leveret til døren, for kun 4.800,00 DKK. En meget fair synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den helt korrekte størrelse eller farve kan du uden tvivl købe noget andet som falder i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af dunjakker og Pajar, så bare rolig - du skal nok finde noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter de moderne Sort, Blå dunjakker fra Pajar så skal du ikke kigge mere. Og husk at dele med dine venner på social media når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om farven Sort, Blå

Klassikeren alle kender. Sort symboliserer ofte ondskaben. Skjult i skyggerne. Det er farven, som absorberer de mange andre farver og på samme tid også nuancen som kan bruges til at understrege mange andre klare farver på paletten. Indenfor mode er det en mere gammeldags nuance, som betyder elegance og overklasse. Vi kan ofte kende den fra beklædning som det helt klassiske jakkesæt og smokingen til kvinder og den lille sorte kjole. Det er tonen størstedelen af os har blandt vores tøj fungerende som en del af basisgarderoben. Som følge heraf er den også en af kulørerne som man altid ser i modeverdenen både ude i verden, men også på runways. Samtidigt er det også en kraftfuld farve der udtrykker både magt og autoritet. Af samme grund ser vi mange mennesker i magtfulde positioner med garderober til alle situationer i sort - netop fordi den sorte i den grad understreger deres position. I tiden ser man rigtig ofte sort indenfor store forbilleder i moden. Ud over deter de helt klassiske modeller som helt sorte jeans, den sorte kjole og den sorte smoking. Er du i tvivl om, hvilken du vil vælge, så vil sort altid være et godt valg.


Om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt for køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

Den store butikker online må man sige er et vaskeægte skandinavisk eventyr. For på trods af selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø, er onlinebutikken opstartet af 2 danskere. Direktøren for det hele i dag er da også en svensker med adresse i København, og han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der giver overblik over fra nærmest alle de moderne brands i modebilledet uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi vi har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping så tit som man gerne ville. Samtidig vil vi alle gerne have den samme shopping-mulighed som de, som er bosat midt i de helt store modebrændpunkter i verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com har ikke alene modetøj til damerne men også masser til herrer og børn så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe en omgang fragt. Verdens største webshops bugner af varer og har altid kæmpe udsalgskategorier. Både kvinder og mænd har fundet glæden ved at købe ind online og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt hvad, man drømmer om når man skimmer siderne med sko, tøj og accessories.


Hvorfor du skal købe dunjakker

Der er ikke spørgsmål om det faktum at moden til kvinder er den, der igennem løbet af årene har været mest synlig hos designerne. På trods af mode til herrer er kommet langt igennem de sidste år, så fylder mode til kvinder endnu meget mere på modeugernes runways og i butikkerne. Trenden bestemmes åbningsvis af de talrige modehuse, idet de fremviser deres trends frem, men herudover tilkommer der også det, som går under navnet gademode. Her er det moden på gaden, som er gældende og moden her styres af de omtalte ’trendsættere’, som er fuldstændigt ordinære folk med en forståelse for trends.

For kvinder er der ikke blot én trend, men en bred vifte alternative, der hver især taler til deres eget segment af fremtidige forbrugere. Og netop da der ses så stor forskel på, hvilke modeller der klæder kvinder i forskellige aldre, så er der også markant forskel på, hvad der er moderne i de individuelle kvinder. Fælles for dem alle er på den anden side stadigvæk både farver, model og blanding, der er generelt brugt mens andre er mere bestemte af dem som har fremstillet det eller det segment, tøjet er lavet med henblik på.

I disse dage er tøj til damer fordelt på 2 højst forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der omfatter de ganske vanlige butikker som blandt andre Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Ellers findes de eksklusive mærker i den mere pebrede ende af skalaen, her ligger mærker som Marc Jacobs og Gucci.

Langt de fleste damer mixer de 2 ting med hinanden og former sådan en personlig style, som bliver bygget på nutidens trends, men kombineret som en del af den individuelle style. Efter handel på nettet er blevet mere kendt, kan vi nu ikke kun se mode i de fysiske butikker, men også via internettet, hvorfor vi har alle mærker liggende for vores fingerspidser. Hvilket åbner en endnu større chance for at bruge de nærværende styles inden for modeverden til at opbygge en individuel stil.