Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Padded Pak'R Rygsæk Taske Sort Eastpak
Padded Pak'R Rygsæk Taske Sort Eastpak
Eastpak

Padded Pak'R Rygsæk Taske Sort Eastpak

1.979,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Padded Pak'R
  • Brand: Eastpak
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Rygsække
  • Farve: Sort
  • Shop: Boozt

Skynd dig at køb Padded Pak'R rygsække fra Eastpak mens der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt trist hvis du misser det. Men du skal ikke være for langsom, for netop denne model i Sort er ekstrem efterspurgt - og specielt for de mest populære størrelser. For nu kan du nemlig købe i webshoppen, så du kan helt slippe for at skulle i en forhandler. Og på den måde kan du dermed sidde i ro og mag uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

Lige nu kan du finde Sort Eastpak rygsække til 1.979,00 kr. - en flot købspris kan man virkelige sige. For vi på Pashion.dk er imponerede over Eastpak specielt når det handler om rygsække. For Eastpak må man sige de er virkelig med på moden, specielt når det kommer til herre. Og hvad enten man vil benytte Padded Pak'R til hverdag eller til en fest - så er det uden tvivl muligt. Har du ikke travlt kunne du i stedet vente lidt og købe når Padded Pak'R er på tilbud, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke vente - for netop nu er det så nemt at bestille i webshoppen, med levering til døren, for kun DKK 1.979,00. En meget god synes vi bag Pashion.dk. Hvis den ikke er i den korrekte farve/størrelse kan man helt sikkert købe noget fra samme brand som falder i din smag. Boozt har et stort udvalg af rygsække fra Eastpak, så, du finder noget du skal bruge.

Så hvis du er på udkig efter de fede Sort rygsække fra Eastpak så bør du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele med din familie og venner på social media når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit moderigtige køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Hvorfor du skal vælge netop rygsække i Sort

Sort er for en del den eneste klassiske pæne farve. Det er sort vi ender med at vælge, når man skal i habitten og den tone, som bliver solgt flest jeans i. Det er en nuance man ser som symbol på autoritet og magt. I mændenes tøjskabe finder man ikke mange sæt, der ikke indeholder minimum en sort beklædningsgenstand.

Samtidigt er det også en farve som viser sig helt oppe fra toppen, hvor rigtig mange af de største tøjdesignere ofte ender med at bruge farven - helt ned til butikkerne på gågaden, som også med stor sikkerhed har et kæmpe sortiment af sorte beklædningsstykker. Igennem tiden har sort ofte blevet forbundet med noget mørkt og dystert. Vi ser altid heltens fjende beklædt i mørkt tøj og med hårdt træk, hvor imod hovedpersonen redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Alligevel er tonen ikke længere en mulighed vi går udenom, når det gælder både hverdag og fest, for det er uden sammenligning den tone, som udstråler mest klasse. Sågar når det kommer til fodtøj er vi fyre forfaldne til de sorte muligheder. Hele vejen fra de klassiske laksko til de mere afslappede sneakers er sort helt sikkert den mest brugte farve. Og det er ikke bare fordi den er pæn, den er nemlig også praktisk og kan bruges til alt det andet vi ellers har på hylderne.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største forretninger online kan man vidst roligt sige er et vaskeægte nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø, er webshoppen grundlagt af 2 danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er da også svensker med bopæl i København så han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der man må sige giver et udvalg af fra de fleste de mest udbredte mærker i dag uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj lige så ofte som man gerne vil det. Desuden ville vi alle gives den samme mulighed for at købe tøj som dem der bor i midste af de helt store modebyer i vores verden. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt har ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til kvinderne, men også til herrer og piger og drenge, så du kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale for en gang porto. Denne verdens største online butikker bugner af produkter og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og herrer har fundet glæden ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så man kan finde i omegnen af alt det, du tænker på, når man scroller gennem hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.