Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pado 11 Polos Long-sleeved Grå BOSS
Pado 11 Polos Long-sleeved Grå BOSS
BOSS

Pado 11 Polos Long-sleeved Grå BOSS

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe BOSS Pado 11 Polos Long-sleeved Grå BOSS langærmede polo shirts i denne onlineshop og bare sidde for dig selv uden at skynde dig i butikken.

  • Model: Pado 11 Polos Long-sleeved Grå BOSS
  • Brand: BOSS
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Langærmede polo shirts
  • Farve: Sort, Blå, Grå
  • Shop: Boozt

Men du skal ikke vente længe - for netop denne model og farve er meget populær - gælder specielt for de størrelser der er mest gængse. Så køb mens de stadig er på lager - det ville være så trist hvis du går glip af det.


Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man finde langærmede polo shirts fra BOSS for kun 799,00 DKK - en imponerende købspris må vi nok sige. Og vi hos Pashion.dk er nemlig fans af BOSS, specielt når vi taler om langærmede polo shirts. BOSS er de altid med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Og hvad enten du skal benytte Pado 11 Polos Long-sleeved Grå BOSS til fest eller hverdag - så er det muligt.

Har man god tid kan du vente og bestille når Pado 11 Polos Long-sleeved Grå BOSS var på udsalg/tilbud for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke turde vente, for netop nu er det nemt at købe på nettet og med levering til døren, til kun 799,00DKK. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.

Hvis den ikke er i den helt rigtige størrelse og farve kan du helt sikkert bestille noget andet der vil falde i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af BOSS langærmede polo shirts - så - du finder helt sikkert noget for dig.

Så hvis du kigger efter de moderigtige BOSS langærmede polo shirts så skal du ikke researche mere. Husk nu at dele Pado 11 Polos Long-sleeved Grå BOSS med din familie og venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om farven Sort, Blå, Grå

Sort er for langt de fleste den eneste elegante pæne farve. Det er den man ender med at vælge, når man skal i jakkesættet samt den tone, som sælges flest bukser af. Det er farven vi forbinder med magt. I herrernes garderober finder man heller ikke mange outfits som ikke indeholder minimum et sort beklædningsstykke. Det er også en nuance, som viser sig helt oppe fra toppen - hvor de fleste af de mest populære tøjdesignere holder meget af at bruge farven og helt til de helt almindelige butikker der også med stor sikkerhed har et enormt sortiment af sort tøj til både damer og herrer. Igennem moden har sort ofte bruge som symbol for det onde. Vi ser altid den onde iført mørke gevandter samt hårdt træk, hvorimod ridderen redder verden i sin lyse uniform. Uanset det er nuancen ikke noget vi undgår når det gælder hverdag og fest, for det er uden sammenligning den farve, som giver stærkest indtryk af elegant stil. Selv når det kommer til sko er vi mænd vilde med sort. Hele vejen fra de lækre festsko til mere almindelige trainers er sort uden tvivl den mest udbredte farve. Og det er ikke kun fordi den er klassisk pæn, den er også praktisk og kan bruges til alt det man har i garderoben.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

En af de største tøjforretninger på nettet kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlineforretningen opstartet af 2 danskere. Direktøren på dette tidspunkt er en svensker som bor i København så han kører historien videre. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver dig adgang til fra de fleste de udbredte brands i modebilledet uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange af os har en travl hverdag, der ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping så ofte som man ville ønske det. Ydermere vil vi alle ønske den samme mulighed for at købe tøj som de som bor i midste af de allerstørste modebrændpunkter på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke alene modetøj og sko til kvinderne, men også til mænd og drenge & piger så du kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle betale for en omgang levering. Denne verdens absolut største online forretninger bugner af brands og har nærmest altid kæmpe udsalg. Både mænd og kvinder har opdaget det smarte ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde tæt på alt du ønsker når man skimmer siderne med sko, modetøj og accessories.


Mere om BOSS

Det kendte tyske brand Hugo Boss blev grundlagt lidt syd for Stuttgart i byen Metzingen i nittenhundredefireogtyve, hvor den tyske Hugo Boss åbnede den første beklædningsfabrik. Gennem de første talrige år, kendetegnedes firmaet af en kollektion i herretøj, men i begyndelsen af 1970erne, hvor moden til herre blev en stor del af modebilledet, lancerede mærket underkollektionen BOSS by Hugo Boss, som skulle bestå af tidens mest populære inklinationer indenfor formalwear rettet mod mænd.

BOSS Hugo Boss blev hurtigt anerkendt i Skandinavien for sin form og sit klassiske snit, der udtrykte nutidens mest efterspurgte modetrends uden at blive for meget. Det var udgangspunktet på en ganske ny priode for dem, der begyndte en del andre kollektioner til BOSS Hugo Boss. I skrivende stund indbefatter BOSS by Hugo Boss ikke blot den originale kollektion af arbejdstøj, men ydermere kollektionerne; Boss Green by Hugo Boss, der producerer træningstøj, Boss Green by Hugo Boss, som er et brand af afslappet fritidstøj, BOSS by Hugo Boss til kvinder og Boss Selection, der er et luksuriøst brand med styles i bedste kvalitet. BOSS er med andre ord ikke kun et, men tværtimod mange linjer af det oprindelige mærke med en historie, der rækker omkring ethundrede år tilbage i tiden. Følgende lanceringen af BOSS, bevægede brandet sig væk fra det, de førhen var blevet forbundet med, og gjorde nytte af de erfaringer, der lagde grunden for forretningen. I dag forbinder vi især BOSS for den formidable kvalitet, den luksuriøse pasform og det optimale udseende med en del af øjeblikkets hotteste trends.


Hvorfor du skal investere i langærmede polo shirts

Når det kommer til mode for mænd, er der uden tvivl set en synlig udvikling over de sidste år. Til trods for der alle dage har eksisteret trends og kutyme blandt mændene, så er det først rigtigt i forbindelse med den metroseksuelle herre og modeforbilleder i denne kategori, at det er kommet til at blive vellidt og godkendt imellem mandlige forbrugere at blive modeinteresset og at pleje sit udseende. Den kom til udtryk gennem et mere varieret modebillede og en bred vifte forskellige stile i de uens kredse.

Tøj til mænd har således også på rigtig mange steder været langt mere ens og betonet af, at herrene iklæder sig tøj efter situationen og altså ikke efter individuel style. I samme kontekst har det ligeledes i flere fald været brands og navne frem for egentlige styles, der har gjorde sig gældende.

Tingene har imidlertid forandret sig kraftigt gennem de foregående år, hvor design for herrer er blevet utrolig meget mere facetteret og der ses langt mere omfattende lejlighed for at falde over og forfine en personlig garderobe. Den tendens har de større designere ligeledes set og heraf ser folk derfor ydermere i højere grad opmærksomhed på styles og designere alene lavet til herrer i flere forskellige og typer. Nu om stunder er der helt sikkert den samme facettering i stil, som bliver produceret til herrer, som der ses i stile til de kvindelige forbrugere. Ikke mindst er det blevet skabt af modemagasiner og modeikoner, der arbejder sammen med de store brands og på den måde kan starte trends, som spredes som ringe i vandet mellem fans og modeinteresserede.

På samme linje som iblandt de kvindelige kunder, er det på samme måde i moden til mænd blevet langt mere udbredt og efterstræbt at skabe en mere personlig style, som ikke alene kommer fra mærker, men endda har som ide at opbygge en individuel og speciel garderobe. For de, som har interesse i trends, er der altså gradvist kommet ligeså sammensat lejlighed for individualitet som blandt damerne.