Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pamaxa Foret Jakke Sort BOSS
Pamaxa Foret Jakke Sort BOSS
BOSS

Pamaxa Foret Jakke Sort BOSS

4.299,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Pamaxa Foret Jakke Sort BOSS fra BOSS i webshoppen, så du kan fuldstændig undgå at skulle gå i en forhandler, og bare være i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Men du burde skulle skynde dig, for lige netop farven Sort og denne model er virkelig populær - specielt for de mest populære størrelser. Køb så længe der stadig er på lager - det ville være så trist hvis man misser det.

  • Produkt: Pamaxa Foret Jakke Sort BOSS
  • Brand: BOSS
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Dunjakker
  • Farve: Sort
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

Netop nu kan man købe Sort BOSS dunjakker til 4.299,00 kr. - en god produktpris må man i den grad sige. Og vi på Pashion er i den grad fans af BOSS men ikke kun når det handler om dunjakker. For når det kommer til BOSS må man sige de er med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Hvad enten du skal bruge Pamaxa Foret Jakke Sort BOSS til hverdagsbrug eller til en fest, så er det muligt. Hvis man ikke har travlt kan du vente lidt og bestille når Pamaxa Foret Jakke Sort BOSS var på udsalg, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente - lige nu er det nemt at bestille på nettet, med levering til døren, for kun DKK 4.299,00. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion.dk.

Hvis Pamaxa Foret Jakke Sort BOSS ikke er i den korrekte farve/størrelse kan du med garanti købe en anden ting som vil falde i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af BOSS og dunjakker - så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du kigger efter de lækre Sort BOSS dunjakker så behøver du ikke kigge mere. Og husk at dele det med dine venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om farven Sort

Klassikeren vi alle kender. Sort kendetegner ofte ondskaben. Det skjulte i skyggerne. Det er en kulør, som opsluger de mange andre farver, men også nuancen, som kan bruges til at indramme flere andre kraftige slags farver på paletten. I tiden er det en typisk nuance som er et billede på elegance. Vi kender den fra butikkerne som det helt officielle suit og smokingen til damer og den klassiske cocktailkjole.

Det er en kulør vi har i vores klædeskab som en del af basisgarderoben. Som følge heraf er den en af farverne vi ser igen og igen i den generelle modeverden både på gaden, og på runways. Det er på samme tid også en kraftfuld farve som udtrykker autoritet og magt. Af den grund ser man mange personer i høje jobstillinger med garderober af både den formelle og uformelle slags i netop denne farve - netop fordi farven understreger den position de sidder i.

I dag ser man rigtig ofte sort inden for populære forbilleder i musikken. Desudenfindes de kendte og elskede typer som de sorte jeans, den lille sorte og ikke mindst den sortfarvede smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvad du burde tage på, så vil sort altid være et sikkert valg.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt ved køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 30 dage

En af de største butikker online må man sige er et ægte Skadinavisk eventyr. Til trods for at selve hovedsædet har hjemme i Malmø er onlinebutikken opstartet af to danskere. Direktøren i denne tid er en svensker som bor i København så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som man må sige giver dig et udvalg af fra nærmest alle de mest moderne mærker i modebilledet helt uden man behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne vil det. Desuden ville de fleste gerne have den samme mulighed for at købe tøj, som dem, der er bosat midt i de aller største modemetropoler i verden. Det kan vi på Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende modetøj og sko til kvinder, men også til mænd og drenge & piger, så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale en omgang levering. Denne verdens største online forretninger er fulde af mærker og har altid kæmpe store lagre med produkter på tilbud.

Både damer og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så du kan finde i omegnen af alt det man tænker på, når du kigger på hjemmesiderne med sko, accessories og tøj.


Hvorfor du skal investere i BOSS

Det kendte brand Hugo Boss blev grundlagt syd for Stuttgart i Metzingen i 1924, hvor tyskfødte Hugo Boss åbnede dørene til sin allerførste fabrik. Gennem de første adskillige år, kendetegnedes mærket af en enkeltstående serie af herrebeklædning, men i 70erne, hvor moden til mænd blev en stor del af modebilledet, lancerede firmaet kollektionen BOSS, som skulle vise tidens varmeste inklinationer indenfor klassisk arbejdstøj til herrer. BOSS Hugo Boss blev snart billiget på det Skandinaviske marked for sin stil og sit klassiske, men moderne snit, som afspejlede datidens mest fremtrædende modetrends uden at blive overgjort. Det blev starten på en helt ny tid for dem, der blev grundlaget for en masse andre undermærker til BOSS by Hugo Boss. I dag tæller BOSS by Hugo Boss ikke udelukkende den oprindelige kollektion af business og occasionwear, men desuden kollektionerne; Boss Green, der udvikler sportswear, Boss Orange, der er et brand af fritidstøj, BOSS for women og Boss Selection, der er et high end brand med items i højeste kvalitet. BOSS Hugo Boss er med andre ord ikke bare et, men tværtimod en del undermærker af det originale brand med en krønike, der rækker tæt på ethundrede år tilbage i tiden. Med etableringen af BOSS by Hugo Boss, rykkede brandet sig væk fra det, de indtil nu blev associeret med, og gjorde nytte af de erfaringer, der lagde grunden for mærket. I skrivende stund forbinder vi oftest BOSS for den formidable kvalitet, den luksuriøse pasform og det klassiske look med lidt af tidens mest efterspurgte fashiontrends.


Mere om dunjakker

Der findes ikke nogen spørgsmål om, at mode til kvinder er den, som i tiden er blevet langt mere distinkt hos designerne. På trods af herremoden er blevet mere synlig i de sidste år, så vejer damemode endnu langt mere på podierne i modeugen og i butikkerne.

Moden afgøres åbningsvis af verdens mange modeemperier, idet de fremviser deres modeller frem, men ind imellem tilkommer der ligeledes det, der har navnet gademode. Der er det moden i hverdagen, som gør sig gældende og stilen her bestemmes af de omtalte ”modemoguler”, der er fuldstændigt ordinære mennesker med stor forståelse for trends. Blandt piger i alle aldre er der ikke bare én trend, men talrige alternative, som alle sammen henvender sig til hver deres målgruppesegment af fremtidige kundegrupper. Og da der ses så væsentlig forskel på, hvad der passer kvindekroppen i de mange forskellige aldersgrupper, så er der også væsentlig forskel på, hvad moden dikterer indenfor de forskellige aldre. Fælles for alle er ikke desto mindre ofte både mønstre, snit og sammensætning, der er overordnet gennemgående imens andre synes mere bestemte af modehuset som har fremstillet det eller det segment, de er henvendt til.

Nu til dags er kvindemoden delt i 2 højst ulig kategorier, nemlig ’high street’, som inkluderer de ganske dagligdags modeforretninger som H&M eller Gina Tricot. Tillige findes der de eksklusive brands i den mere pebrede ende af skalaen, her findes designere som Marc Jacobs og Gucci. De fleste damer mixer de 2 ting på kryds og tværs og former på denne måde en unik style, der er lavet af tidens trends, men kombineret efter den individuelle style. Grundet at shopping på nettet er blevet langt mere brugt, kan man nu ikke udelukkende finde mode i forretningerne, men ligeledes via nettet, hvorfor vi har alle kontinenter liggende ved fingerspidserne. Det åbner en meget større mulighed for at købe de nærværende trends inden for modeverdenen når vi ønsker at skabe en unik garderobe.