Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pants
Onstage

Pants

3.600,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Onstage Pants i en webshop & dermed sidde i fred og ro uden at skulle vente hos forhandleren.

  • Modelnavn: Pants
  • Mærke: Onstage
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Læderbukser
  • Findes i farverne: Brun
  • Forhandler: Miinto

Du burde ikke vente længe, lige netop farven Brun og denne model er rigtig efterspurgt - specielt for de størrelser der er normale. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis man misser det.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte af at have muligheden for at vise dig om Pants læderbukser fra Onstage .

Du ved ikke om Pants fra Onstage en anden dag kommer på tilbud - fx til januarudsalg eller på Black Friday. Tør man vente - for du ender med læderbukser fra Onstage i en anden farve, model eller mønster?

Når man som Miinto giver hele 2 garanti kan det aldrig ende galt når det er et krav i DK. Præcis ligesom med minimum fjorten dage med mulighed for returnering, så man kan til hver en tid returnere Pants i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke kan lide modellen/mønsteret i virkeligheden. Er man virkelig klog så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev. Her kan du være heldig og få tilsendt en rabatkode til sit aller første køb på 10-femten procent, eller måske mere.

Hvis du ender med at bestille Pants må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion går meget op i vores brugeres erfaringer med at bruge produktet. Vi hører derfor meget gerne vores besøgenes feedback. Miinto har meget flotte bedømmelser rundt omkring herunder på Trustpilot, Google og Facebook og levering inden for få dage. Og så kan du følge ordren fra Miinto hjem til døren. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu man kan finde læderbukser fra Onstage her hos Miinto som forhandler de fleste af de kendte produkter? Selv om Miinto måske ikke er kendt som den ledende inden for økologisk fashion - så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. Det er noget de går op i. Pants bliver produceret i rigtig lækkert materiale. Onstage er kendt af flere for netop deres kvalitet - og måske specielt når det handler om læderbukser. Selv om det ikke er sæson for Pants (og slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Om Miinto
  • Pris for fragt: Fri porto ved køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto kan tilbyde en ny og spændende måde at købe lækre ting på nettet. Platformen begyndte i Norden og Miinto tog sin begyndelse i 2009 og forretningen kan nu være stolte af at have op imod syv lande i EU præsenteret som en del af siden. Det, der separerer platformen fra lignende online platforme er, at det slet ikke er enkelt forretning, der selv holder lager og tager sortimenter ind fra planlagte brands. Det er faktisk en stor e-commerce platform for allerede etablerede butikker, der gerne vil tilbyde deres udvalg på nettet, men ikke helt forestiller sig at en alenestående netbutik er en reel mulighed. Når du gør indkøb på Miinto er det således ikke en enkelt fælles webbutik du køber i, men omvendt en buket mindre forhandlere, der hver især er ansvarlige for at ordne de ordrer der lander i indbakken, pakke det bestilte og få dem afsendt til kunder i hele landet. Det tilbyder en god mulighed for de, som ønsker at have muligheden for at handle lokalt, men samtidig ønsker at muligheden for at opdage, hvad verden kan lokke med. Du kan hurtigt selv beslutte, om du vil tjekke markedet for en præcis vare, en varegruppe eller om du foretrækker at søge på location. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor tøj til herrer, mode til damer, tøj til børn, sport, beauty og bolig. Der er med andre ord noget for de fleste – og I kan helt sikkert også have held med at finde de ting, I søger!


Hvorfor du skal købe læderbukser

Der er ikke tvivl om, hvorvidt damemoden er den, der gennem tiden er blevet langt mere fremtrædende på markedet. Selv om mode til herrer er kommet langt i den sidste tid, så optager kvindetøj stadig meget oftere på de mange runways i modeugerne og hos forhandlerne. Moden sættes åbningsvis af verdens mange modeemperier, idet de fremviser årets styles frem, men tillige er der også det, som går under navnet gademode. Der er det moden i hverdagen, som menes og moden her styres af de omtalte ”trendsættere”, som er helt almindelige folk med en sans for trends. For kvinder er der ikke blot én trend, men imidlertid en bred vifte forskellige, der hver henvender sig til sit individuelle segment af tænkelige købere. Og netop idet der ses så stor forskel på, hvilke snit som fremhæver den kvindelige krop i mange forskellige aldersgrupper, så er der også mærkbar forskel på, hvad der er trendy iblandt de forskellige aldersgrupper. Ens for dem alle er imidlertid tit både farver, model og blanding, som er generelt udbredt imens andre er langt mere identificerede af designeren som har fremstillet det eller damerne, de er designet for.

I disse dage er tøj til damer fordelt på 2 yderst ulig kategorier, nemlig ’high street’, som er de ganske almindelige kæder som blandt andre H&M og Gina Tricot. Desuden kommer de mere eksklusive brands i den dyre ende af prisskalaen, her findes modehuse som Gucci og Marc Jacobs.

De fleste forbrugere blander de 2 modeklasser på kryds og tværs og skaber på denne måde en unik stil, som er bygget af tidens mode, men sammensat efter den personlige style. Da shopping på nettet er blevet langt mere udbredt, kan vi nu ikke kun købe mode i de fysiske forretninger, men ligeledes på nettet, hvorfor vi har alle kontinenter lige ved vores fingerspidser. Det giver os en endnu større chance for at bruge de foreliggende tendenser indenfor modeverden for at opbygge en personlig style.