+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pas Brystlommetørklæde Lilla Tiger Of Sweden
Pas Brystlommetørklæde Lilla Tiger Of Sweden
Tiger of Sweden

Pas Brystlommetørklæde Lilla Tiger Of Sweden

350,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Tiger of Sweden Pas lommetørklæder i denne onlineshop og bare være helt for dig selv uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken.

  • Navn: Pas
  • Brand-navn: Tiger of Sweden
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Lommetørklæder
  • Farve: PRINT
  • Find den hos: Boozt

Du burde ikke vente længe, for lige denne farve er yderst eftertragtet - gælder specielt for de gængse størrelser. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så mega trist hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Hos Pashion er vi stolte over at få muligheden for at fortælle dig om Tiger of Sweden Pas . Du ved ikke om Tiger of Sweden Pas en anden dag ender på tilbud - fx til Black Friday eller på januarudsalg. Tør man virkelig vente, for du ender måske med Tiger of Sweden lommetørklæder i en helt anden farve, model eller mønster? Når Boozt giver hele en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt da det er et krav i DK. Præcis ligesom med mindst 14 dages ret til returnering. Så du kan bare sende retur Pas hvis nu det ikke passer eller man ikke kan lide modellen på foran spejlet. Hvis man er rigtig fornuftig så kan man overveje at tilmelde dig Boozt’s mail-liste. Her kan du måske være heldig og få en rabatkode til din første bestilling på helt op til ti-15 procent, måske mere. Ender du med at købe Pas må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashions Facebookside. Vi på Pashion.dk går meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte vores produkt. Vi vil gerne høre vores besøgenes ris og ros. Boozt har virkelig flotte anmeldelser rundt omkring fx på Trustpilot, Google og Facebook leverer indenfor få dage, og så kan du følge ordren fra Boozt hjem til døren. Så hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan bestille lommetørklæder fra Tiger of Sweden lige her på Boozt som er forhandler af stort set alle de mest kendte produkter? Og selv om Boozt nok ikke er kendt som pioneren når det handler om økologisk mode - så er det ikke fordi de ikke bekymrer sig om det. Det er et emne de går op i. Pas produceres i super smart materiale. Tiger of Sweden er også kendt af flere for netop deres lækre kvalitet - måske specielt når det omhandler lommetørklæder. Og selv om det måske ikke er sæson for Pas (slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt ved køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

En af de største butikker online kan man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. På trods af selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø, er onlinebutikken opstartet af to danskere. Direktøren på dette tidspunkt er da også en svensker som bor i København så han kører historien videre. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som må siges at give dig overblik over fra stortset alle de mest moderne mærker i dag helt uden du behøver at gå udenfor. Shopping online er nok en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi vi har travle hverdage der ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping lige så tit som man gerne vil det. Samtidig ville de fleste nok have den samme adgang til mode som de, som er bosiddende midt i de allerstørste modebyer på kloden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende mode til damerne men også en hel masse til mænd og børnene, så man kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle købe med en portion porto. Verdens absolut største online butikker bugner af mærker og har altid kæmpe store lagre med produkter på tilbud. Både damer og mænd har fundet glæden ved at købe på nettet og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde næsten alt, man ønsker, når man scroller gennem websiderne med sko accessories og modetøj.