Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Paulie Tux Comfort Wool Habitbukser Stylede Bukser Sort J. Lindeberg
Paulie Tux Comfort Wool Habitbukser Stylede Bukser Sort J. Lindeberg
J. Lindeberg

Paulie Tux Comfort Wool Habitbukser Stylede Bukser Sort J. Lindeberg

1.400,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Paulie Tux Comfort Wool Habitbukser Stylede Bukser Sort J. Lindeberg chinos fra J. Lindeberg i denne onlineshop og bare være i ro og mag uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Paulie Tux Comfort Wool Habitbukser Stylede Bukser Sort J. Lindeberg
  • Mærke: J. Lindeberg
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Chinos
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Boozt

Men du burde skulle ikke være for langsom, for lige denne model og farve er ekstrem populær, specielt for de størrelser der er mest normale. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ekstremt øv hvis du går glip af det.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man købe Sort chinos fra J. Lindeberg til DKK1.400,00 en ekstremt god købspris kan man virkelige sige. Og vi hos Pashion er glade for J. Lindeberg, især når det kommer til chinos. For J. Lindeberg er de med på moden - specielt når det gælder herre. Uanset om du skal bruge Paulie Tux Comfort Wool Habitbukser Stylede Bukser Sort J. Lindeberg til en fest eller til hverdagsbrug - så er det i den grad muligt. Har man god tid kan du i stedet vente lidt, og købe når Paulie Tux Comfort Wool Habitbukser Stylede Bukser Sort J. Lindeberg er på udsalg, for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke vente, for lige nu er det jo så nemt at bestille på nettet, med levering til din dør, til kun 1.400,00,-. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion.dk. Er den ikke i den rigtige farve og størrelse kan man med garanti finde noget fra samme brand der vil falde i din smag. Boozt har et stort udvalg af både chinos og J. Lindeberg - så bare rolig - du finder noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter nogle smarte Sort J. Lindeberg chinos, så behøver du ikke kigge mere. Husk at dele det med din familie og venner på de sociale medier når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om at gå i chinos i Sort

Sort er for alle den ultimative aristokratiske rigtig pæne farve. Det er farven vi vælger når man skal benytte habitten samt den tone, der bliver solgt flest underdele af. Det er en nuance man forbinder med magt. I mændenes stil findes der ikke mange sæt som ikke indeholder mindst ét sort piece. Det er en tone, der ses helt oppe fra toppen - hvor rigtig mange af de største modedesignere er vilde med at bruge farven - helt ned til butikkerne på gågaden, som også uden tvivl har et stort udvalg af sort tøj.

Gennem vores tid har sort ofte blevet forbundet med noget mørkt. Vi ser jævnligt heltens fjende beklædt i sort tøj og med grove træk, hvorimod hovedpersonen der redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Alligevel er tonen ikke længere noget vi viger bort fra når det gælder fest og hverdag, for det er ganske sikkert den tone, som udtrykker mest elegance. Endda på fødderne er mænd forfaldne til sort. Både når det handler om de lækre laksko til de mere laid back kondisko, er sort uden sammenligning den mest solgte farve. Og det er ikke mindst fordi den er klassisk og pæn - den er meget praktisk og går til alt det vi ellers har på bøjlerne.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering ved køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 30 dage

En af de store online tøjforretninger er et rigtigt skandinavisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlineforretningen foundet af to danske drenge. Direktøren i denne tid er også en svensker med bopæl i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der man må sige giver dig et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de udbredte mærker i modebilledet uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er en af de største markeder i dag specielt fordi vi har en travl hverdag, som ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som man gerne ville. Desuden ville de fleste ønske den samme shopping-mulighed, som dem, som har adresse midt i de største modehovedstader i verdenen. Den mulighed har du hos os. Boozt.com har ikke kun modetøj til kvinderne men også masser til herrer og drenge & piger så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale for en gang porto. Denne verdens allerstørste webshops er fulde af produkter og har også altid mega store tilbudskategorier.

Både mænd og damer har opdaget det smarte ved at købe ind online og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for det så man kan finde i omegnen af alt det man står og mangler når man scroller gennem siderne med sko, accessories og tøj.


Læs mere om chinos

Når det kommer til herremode, er der med stor sikkerhed sket en synlig proces igennem de forløbne år. På trods af der til stadighed har været styles og kutyme imellem den mandlige del af befolkningen, så er det hovedsageligt ved beskrivelsen af den metroseksuelle mand og modeforbilleder i den klasse, at det er kommet til at blive populært og respekteret blandt det mandlige publikum at være bevidst om stil og at pleje sit udseende. Tendensen fik sit udtryk via et mere nuanceret modebillede og en perlerække forskellige styles i de forskellige kredse. Herremoden har derfor desuden på virkelig mange steder været langt mere snæver og fremhævet ved, at mænd trækker i tøjet efter situationen og ikke som en del af personlig stil. I den sammenhæng har det desuden i flere fald vist sig at være mærker og designere i stedet for egentlige former, der har gjorde sig gældende. Tingene har på den anden side ændet sig vældigt gennem de sidste år, da stilen for mænd har udviklet sig langt mere sammensat og der forekommer meget mere omfattende potentiale for at frembringe og danne en individuel garderobe. Dette har de større mærker ligeledes opdaget og heraf ser forbrugerne derfor også i større målestof fokus på styles og mærker kun markedsført til herrer i mange og typer.

I tiden er der uden tvivl lige så stor variation i stil, der bliver skabt til det mandlige publikum, som der ses i tøj til det kvindelige publikum. Navnligt er det blevet skabt af magasiner og stilsikre ikoner, som arbejder sammen med de store brands og på den måde kan lægge gunden for modetrends, der spredes ligesom ringe i vandet hos dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode. På samme måde som hos kvinderne, er det også i moden til herrer blevet meget mere respekteret og efterstræbt at lave en mere unik style, der ikke bare er skabt af mærker, men også har som formål at betone en personlighed og unik style. For de, som har interesse for stil, er der altså trinvist kommet ligeså varieret chance for individualitet som iblandt de kvindelige modeinteresserede.