Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ph Bag Leather Bags Card Holders & Wallets Wallets Multi/mønstret Ganni
Ph Bag Leather Bags Card Holders & Wallets Wallets Multi/mønstret Ganni
Ganni

Ph Bag Leather Bags Card Holders & Wallets Wallets Multi/mønstret Ganni

999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Ganni Ph Bag Leather Bags Small Shoulder Bags - Crossbody Bags Multi/mønstret Ganni hos Boozt her, så du på den måde kan slippe for at skulle bevæge dig i en normal forhandler, og arbejde for dig selv uden stress i butikken. Du burde ikke være for langsom, for lige netop denne model og farve er ekstrem efterspurgt - og dette gælder specielt for de mest normale størrelser. Køb så længe de er på lager - det ville være så øv hvis du ikke når det.

  • Navn: Ph Bag Leather Bags Small Shoulder Bags - Crossbody Bags Multi/mønstret Ganni
  • Mærke: Ganni
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Blå, Multifarvet
  • Forhandler: Boozt

Beskrivelse

I dag kan du bestille skuldertasker fra Ganni for kun DKK999,00 - en rigtig god pris må man virkelige sige. For vi på Pashion er i den grad imponerede over Ganni især når man taler om skuldertasker. Ganni må man sige de er altid med på moden, specielt når det kommer til dame. Uanset om du skal benytte Ph Bag Leather Bags Small Shoulder Bags - Crossbody Bags Multi/mønstret Ganni til en fest eller til hverdag, så har du muligheden.

Har du god tid kunne du vente lidt i stedet, og købe når Ph Bag Leather Bags Small Shoulder Bags - Crossbody Bags Multi/mønstret Ganni var på tilbud/udsalg, for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville dog ikke vente, lige nu er det så nemt at bestille på internettet, med levering til døren - for kun 999,00DKK. En meget fornuftig pris synes vi. Hvis den ikke er i den korrekte farve eller størrelse kan du uden tvivl bestille noget fra samme mærke der falder i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af Ganni skuldertasker - så, du finder noget for dig.

Så hvis du også er på udkig efter de fancy Blå, Multifarvet skuldertasker fra Ganni, så skal du ikke undersøge mere. Og husk nu at dele det med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Mere om farven Blå, Multifarvet

Er du også en kvinde der har en forkærlighed for at gå den sikreste vej, hvis du skal sammensætte nyt tøj? Så er du en af mange. Flere holder sig til de populære nuancer og desuden enkelte farver og toner, som blandet andet grå, brun, sort og blå. Måske er der en god grund til det. Tonernes udtryk og det faktum at de også symboliserer noget kraftfuldt og autoritært. Farven blå er en tone der både har en stærk udstråling, men som også har mulighed for at være symbol på afstresning og ro. Den helt klassiske mørkeblå farve der ligger helt op ad farven sort, er en rigtig klassisk og køn farve, specielt når der tales om tøj til arbejdet og pænere tøj. Det er den mest populære blå nuance, som giver de samme tanker som sort, for eksempel styrke og kraft.

De lettere nuancer får én på nogle helt andre tanker, for hos rigtig mange er det nemlig også noget vi associerer med afslapning og ro. Det er nemlig farver der har en virkelig afslappende virkning og minder os om blå himmel og havet. I stilen ser man både de mørke og de lyse toner af blå og de er de klassikere man med stor sikkerhed finder i hver eneste sæson i flere typer. Har du noget blåt i skabet kan du være ret sikker på, at det ikke går af mode igen.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri porto ved køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 30 dage

En af de største tøjbutikker online kan man sige er et ægte nordisk eventyr. På trods af at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, er webshoppen grundlagt af 2 danske mænd. Lederen på toppen på dette tidspunkt er svensker som bor i København så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de mest kendte brands i modebilledet helt uden du behøver at gå udenfor. Indkøb på nettet er måske en af de største markeder i dag, fordi mange af os har en travl hverdag der ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj så ofte som vi måske ønsker det. Samtidig vil vi alle have den samme mulighed for at købe tøj som dem der bor midt i de største modemetropoler i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt har ikke bare modetøj, sko og accessories til kvinderne men også masser til herrerne og børnene så du kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at købe med en enkelt fragt. Denne verdens store online forretninger er fulde af mærker og har altid mega store lagre med produkter på tilbud. Både mænd og kvinder har fundet ud af fordelene ved at købe online og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt hvad man ønsker, når du bladrer gennem websiderne med tøj, sko og accessories.


Mere om Ganni

Mærket Ganni er blevet kendt i hele verden på grund af det ubesværede udtryk. Hos Mærket Ganni kan mange varierede styles findes - alt fra det rå til det kvindelige, uskyldige. Ganni forsyner dig med chancer, som du slet ikke har lyst til at misse. På trods af at de holder sig opdateret med den moderne fashion fra adskillige runways og key items, eksisterer der helt sikkert ingen angst for at skille sig ud eller unikhed. Ganni ønsker at tilskynde kvinder til at bære lige præcis det, de har lyst til.

Mærket er tit blevet udnævnt luksusklæder til en fair pris. Og for mange kvinder er det lige præcis det, Ganni giver mulighed for - nemlig fortræffelig kvalitet som ikke ødelægger kontoen. Kendte såsom Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver ofte set med tøj, der har et Ganni-mærke siddende i nakken. Modeblade udnævner prislejet, Ganni har benyttet, som den gyldne mellemvej - det vil sige netop der, hvor det hverken er sat for højt eller for lavt. ægteparret bag det nutidige Ganni beskriver, at de fik nok af den kedelige, enkle, tvekønnede stilart, eller den amerikansk inspirerede, boheme stil, som rigtig mange danske piger bærer. Af den grund begyndte de med at finde på designs med vilde mønstre og skøre kulører, som skulle sætte lidt gang i dansk stil på gaderne. Kvinden, som går med Ganni, har mulighed for at være lige det, hun vil. Sådan fortolker den kreative direktør hos Ganni. Ved Ganni handler det om at føle sig bekvem og selvtilfreds. Ganni-pigen synes, at udstrålingen er betinget af selvudtryk og ikke absolut klæderne. Det danske brand Ganni blev i året 2009 overtaget til ægteparret Ditte og Nicolaj Refstrup. Ganni var siden 2000 været ejet af artisten Frans Truelsen, som lavede kashmir strik som et sidegeschæft til sit kunstgalleri, men fordi han fik for meget arbejde, tilbød Ditte og Nicolaj Refstrup at overtage brandet som mere af en tjeneste, end det var af lyst. Nu – faktisk siden år 2009 - har Ditte Refstrup været den kreative direktør, og Nicolaj Refstrup har fungeret som den administrerende direktør.

Ganni kan findes hos 400 + forhandlere verden rundt, og det er drevet af familie. Mærkets hovedkontor ligger i hovedstaden. I året 2017 blev 51 % af Ganni solgt til den amerikanske koncern, L Catterton.