Danmark Danmark (skift)
+802.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pige vinterstøvler
ECCO

Pige vinterstøvler

630,00 DKK 840,00 DKK -25% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Pige vinterstøvler støvler fra ECCO online hos Miinto her & bare være i ro og mag uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

  • Navn: Pige vinterstøvler
  • Mærke: ECCO
  • Produceret til: Børn
  • Størrelse: 35, 32, 31, 29
  • Type: Støvler
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Miinto

Men du burde ikke vente for længe, lige netop farven Brun i denne model er yderst eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er normale. Så køb så længe de er på lager, det er så mega irriterende hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Er du også på jagt efter at købe de mega moderne Pige vinterstøvler støvler fra ECCO til børn i Brun, så er du kommet til det helt perfekte sted. Hos denne hjemmeside er vi kæmpe fans af netop støvler specielt når de er lavet af ECCO. ECCO er meget kendt for deres design af støvler, og Pige vinterstøvler er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man sågar gå med Pige vinterstøvler til alle slags anledninger, uanset om det er til fest eller en helt almindelig hverdag.

Netop nu kan den fås til blot DKK 630,00 - som man jo må sige er en virkelig god pris. Men husk nu du nok ikke bør vente for længe. For lige det tilbud kan kun gælde mens lager haves. Men man kan selvfølgeli overveje at vente og gamble og bede til de højere magter for bedre tilbud til januar på udsalg, på udsalg senere til fx sommer, til black friday, til cyber monday, eller til outlet/lagersalg. Og en af de klart største fordele er at produkterne kan bestilles på internettet. Og netop sådan kan du helt undgå, at besøge en fysisk modeforretning. Du kan bestemt bestille det du er på udkig efter hos Miinto, de har nemlig et enormt stort udvalg af netop støvler fra ECCO i Brun til børn. Lige netop Miinto er kendt for sko og modetøj med hurtig levering, gode priser på levering, absurd stort udvalg i de fleste kollektioner, modeller og farver. Nu må du ikke glemme at give din stemme af dette produkt lige herunder. Og husk specielt at følge Pashion.dk på de sociale medier via Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og anderledes mulighed for at købe tøj på computeren. Platformen begyndte i Skandinavien og det udfoldede sig i starten af 2009 og platformen kan nu være stolte af at have omkring syv Europalande deltagende som en del af siden. Den ting, som adskiller Miinto fra andre netbaserede shoppingplatforme er, at den mod forventning ikke er en forhandler, der selv har lagerplads og tager varer ind fra forskellige mærker.

Det er i virkeligheden en samlet online platform for rigtige forretninger, som kunne tænke sig vise deres varer, men ikke forventer at en privat online butik er en egentlig mulighed. Når du handler her er det såfremdeles ikke en enkelt stor shop du handler hos, men i stedet for en masse små forretninger, som hver for sig står for at holde styr på de bestillinger som lander i indbakken, plukke de bestilte varer og sende dem til købere i landet over.

Det er en spændende butik for dig, der gerne vil kunne at handle lokalt, men også har glæde af at chancen for at opleve, hvad resten af verden har. Du kan altid selv afgøre, om du vil tjekke markedet for en bestemt vare, en varekategori eller om du hellere vil søge på lokation. Hos Miinto kan du finde alt indenfor mode til herrer, dametøj, børnemode, sportsudstyr, beauty og bolig. Der er på denne måde noget for de fleste – og du kan helt sikkert også finde frem til det, man leder efter!