+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pocket Square Brystlommetørklæde Sort Eton
Pocket Square Brystlommetørklæde Sort Eton
Eton

Pocket Square Brystlommetørklæde Sort Eton

350,00 DKK

Nu kan du nemlig købe Eton Pocket Square lommetørklæder i online shoppen og dermed sidde i ro og mag uden stress hos forhandleren.

  • Produkt: Pocket Square
  • Brand: Eton
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Lommetørklæder
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt

Men du bør ikke være for langsom, for netop farven Sort i denne model er ekstrem efterspurgt, specielt for de populære størrelser. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så mega øv hvis man misser det.

Beskrivelse

I dag kan man bestille Sort Eton lommetørklæder for kun DKK 350,00 en ekstrem god pris må vi jo nok sige. For vi hos Pashion.dk er i den grad imponerede over Eton specielt når man taler om lommetørklæder. For når det kommer til Eton må man sige de er med på moden, specielt når det kommer til herre. Uanset om man skal bruge Pocket Square til hverdag eller til fest - så har du i den grad muligheden. Hvis man har god tid kunne du vente og bestille når Pocket Square var på tilbud, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente, for netop nu er det jo så nemt at bestille online, leveret til døren, til kun DKK350,00. En meget fornuftig pris synes vi. Hvis Pocket Square ikke er i den helt korrekte størrelse og farve kan du uden tvivl købe noget fra samme mærke som vil falde i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af lommetørklæder fra Eton - så bare rolig - du finder noget der passer dig.

Så i tilfælde af du også kigger efter de moderigtige Sort Eton lommetørklæder til herre så behøver du ikke researche længere. Og husk nu at dele Pocket Square med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal vælge netop lommetørklæder i Sort

Sort er for de fleste den perfekte gentleman og rigtig pæne farve. Det er nuancen man ender med at vælge når vi skal benytte festtøjet samt også den nuance, som sælges flest benklæder i. Det er en tone man forbinder med autoritet og magt. I herrernes skabe findes der ikke mange sæt, der ikke indeholder mindst et stykke sort tøj. Det er også en nuance som ses helt oppe fra toppen, hvor flere af de helt store designere holder meget af at benytte sort - helt til butikkerne på gågaden, som også helt sikkert har et kæmpe udvalg af sorte beklædningsstykker. Igennem historien har sort ofte blevet kendetegn for ondskab. Vi ser ofte den onde iført sorte gevandter og med hårdt træk, hvor imod den gode som redder verden i sin strålende rustning.

Alligevel er farven ikke en mulighed vi går udenom når det kommer til både hverdag og fest, for det er uden sammenligning den tone der giver stærkest indtryk af klasse. Endda i forbindelse med sko er vi drenge gladest for sort. Både når det handler om de klassiske laksko til mere almindelige kondisko er sort helt klart den mest brugte farve. Og det er ikke mindst fordi den er klassisk pæn - den er nemlig også meget praktisk og kan matche alt det andet vi har på hylderne.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Fri fragt for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 30 dage

En af de største butikker på nettet kan man vidst roligt sige er et rendyrket Nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er webshoppen opstartet af to danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er da også svensker som bor i København så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som man må sige giver et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de mest moderne brands i dag uden du behøver at bevæge dig fra sofaen.

Shopping online er måske en af de største markeder i dag, specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag der ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe så tit som man måske ønsker det. Desuden vil de fleste nok tilbydes den samme adgang til mode som de som bor i midste af de helt store modehovedstader på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende sko og modetøj til damerne men også herrer og drenge og piger, så du kan finde det hele med et klik og nøjes med betale en enkelt porto. Verdens helt store online forretninger bugner af varer og har også altid kæmpe tilbudskategorier. Både kvinder og mænd har opdaget glæden ved at shoppe online og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt hvad du drømmer om, når man scroller gennem websiderne med accessories, modetøj og sko.