+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Rød HUGO
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Rød HUGO
Hugo Boss

Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Rød HUGO

229,00 DKK

Du kan købe Hugo Boss Pocketsquare 33x33cm hos Boozt her og dermed sidde i ro og mag uden at skynde dig i butikken.

  • Produktnavn: Pocketsquare 33x33cm
  • Brand: Hugo Boss
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Lommetørklæder
  • Findes i farverne: Sort, Lyserød
  • Butik: Boozt

Du bør ikke vente for længe - for lige netop denne model i Sort, Lyserød er virkelig efterspurgt, og specielt for de størrelser som er gængse. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis man går glip af det.


Beskrivelse

I dette øjeblik kan man købe Sort, Lyserød lommetørklæder fra Hugo Boss til kun 229,00 DKK - en virkelig god udsalgspris kan vi nok sige. For vi på Pashion er i den grad fans af Hugo Boss, specielt når man taler om lommetørklæder. For når det kommer til Hugo Boss er de altid med på moden - specielt når det kommer til herre. Uanset om man vil benytte Pocketsquare 33x33cm til en fest eller til hverdag, så har du muligheden.

Har man ikke travlt kunne du i stedet vente lidt, og bestille når Pocketsquare 33x33cm var på tilbud/udsalg for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion ville ikke vente, for lige nu er det jo så nemt at købe på nettet, leveret til døren - for kun DKK229,00. En meget fair synes vi bag Pashion.dk. Hvis den ikke er i den rigtige størrelse/farve kan du med garanti købe noget fra samme mærke der falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Hugo Boss og lommetørklæder - så fortvivl ikke - du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af du også leder efter de moderigtige Sort, Lyserød lommetørklæder fra Hugo Boss, så behøver du ikke lede længere. Husk nu at dele Pocketsquare 33x33cm med alle dine venner på de sociale medier når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om farven Sort, Lyserød

Sort er for en del den eneste gentleman rigtig pæne farve. Det er nuancen vi ender med at vælge, når man skal bruge pænt tøj og den tone, som sælges flest chinos af. Det er en nuance man associerer med autoritet. I mændenes stil finder man ikke mange outfits, som ikke indeholder minimum lidt sort.

Det er samtidigt en farve som viser sig helt fra toppen af, hvor en stor del af de helt store modedesignere ynder at bruge tonen - helt til butikkerne på gågaden der også helt sikkert har et stort sortiment af sort på hylderne.

Gennem historien har sort ofte blevet kendetegn for noget ondt. Vi ser som oftest heltens fjende iført mørke gevandter samt med grove træk, hvorimod prinsen redder verden fra ryggen af sin hvide hest.

Uanset det er tonen ikke noget vi går udenom når det kommer til både hverdag og fest, for det er helt sikkert den tone, som udtrykker mest klassisk stil. Selv på fødderne er fyre vilde med sort. Både i forhold til de lækre festsko til de mere afslappede sneaks, er sort helt klart den mest udbredte farve. Det er ikke mindst fordi den er klassisk og pæn, den er meget praktisk og går til alt det vi har på bøjlerne.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de store online modebutikker kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Nordisk eventyr. For på trods af selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø, så er onlineforretningen opstartet af 2 danskere. Direktøren på dette tidspunkt er da også en svensker som bor i København, så han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver overblik over fra stortset alle de mest efterspurgte brands i modebilledet helt uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Shopping online er en af de største markeder i dag, netop fordi en stor del af os har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som vi gerne ville. Samtidig ville vi alle nok gives den samme mulighed for at købe tøj, som de der har adresse i midste af de største modebrændpunkter i verdenen. Det kan vi på Boozt.

Boozt har ikke udelukkende modetøj, sko og accessories til damer, men også herrer og drenge & piger, så du kan købe til alle på en gang og klare dig med at betale en gang fragt. Denne verdens største online forretninger er fulde af brands og har nærmest altid kæmpe tilbudskategorier.

Både herrer og damer har allerede fundet glæden ved at købe ind i webshops og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens så du kan finde næsten alt hvad, man ønsker når du bladrer gennem siderne med sko, tøj og accessories.


Mere om Hugo Boss

Det kendte tyske mærke, der nu om dage producerer alverdens ting fra habitter til parfume, grundlagdes for noget nær hundrede år siden, syd for Stuttgart i Metzingen af tyskfødte Hugo F. Boss. I nittenhundredefireogtyve grundlagde Boss sin allerførste butik beklædningsfabrik, som designede stilrene jakker til herrer. Firmaet klarede sig gennem anden verdenskrig og har udviklet sig raskt siden.

Efter Hugo F Boss’ død i ’48 erstattede Boss’ datters mand, Eugen Holy, brandet og i 50 solgte firmaet deres første habit. I gennem tresserne udviklede forretningen sig til mange masseproducerede modeller, der gav den modeinteresserede herre mulighed for at erhverve jakkesæt af høj kvalitet fra butikkerne i stedet for at slå et smut forbi en skrædder. I 70erne lancerede brandet kollektionen BOSS, der viste en mere æstetisk linje af klassisk tøj til herrer med aspekter af tidens skelsættende modeænomener. Mærket var begyndelsen på en ny periode for mærket. I begyndelsen af nittenhundredefirserne fortsætter væksten og der lanceres både parfumer, eyewear og en række samarbejder i en række sportgrene, der faktisk støtter op om at sætte firmaet på kortet over verden, når det kommer til mode. Den lynsnare udvikling holder på med at øge hastigheden igennem halvfemserne, hvor både sko, golf wear, designerure, mode til kvinder & Orange serien bleven del af brandet. Men det er overhovedet ikke slutningen på udviklingen, for selv i disse dage vedbliver væksten og brandet inkluderer i disse dage en vifte af forskellige linjer, som skaber tøj til både hverdag og fest samt damer og herrer.

Modehuset er blandt de mest anerkendte mærker, som har omkring tohundredehalvtreds Hugo Boss forretninger spredt over hele verden og utallige forhandlere i både fysiske forretninger og på nettet.