+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Hvid HUGO
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Hvid HUGO
Hugo Boss

Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Hvid HUGO

229,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Pocketsquare 33x33cm lommetørklæder fra Hugo Boss online hos Boozt her og lede i fred og ro uden at skulle stå i kø hos forhandleren.

  • Produkt: Pocketsquare 33x33cm
  • Brand-navn: Hugo Boss
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Lommetørklæder
  • Findes i farverne: Hvid
  • Shop: Boozt

Du skal ikke være for langsom, for netop farven Hvid i denne model er ekstrem eftertragtet, gælder specielt for de populære størrelser. Køb mens de stadig er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du misser det.

Beskrivelse

Er du på udkig efter at bestille smarte Pocketsquare 33x33cm lommetørklæder fra Hugo Boss til herre i Hvid, så er du kommet til det rigtige sted. På Pashion.dk er vi glade for netop lommetørklæder specielt hvis de er kreeret af Hugo Boss.

Hugo Boss er nemlig kendt for deres moderigtige design af lommetørklæder, og Pocketsquare 33x33cm er overhovedet ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre så kan man endda gå med Pocketsquare 33x33cm til alverdens anledninger, hvad end det er til hverdag eller fest. Og netop nu kan de fås til kun DKK 229,00 der jo må siges er en konkurrencedygtig pris. Men husk du ikke bør vente alt for længe. For prisen gælder selvfølgelig kun mens lager haves.

Men du kan overveje at vente og bede til de højere magter for fantastiske tilbud på et senere januarudsalg, på et senere sommerudsalg, eller fx til black friday, cyber monday, eller til outlet/lagersalg.

En af de klart største fordele i netop dette tilfælde er, at Pocketsquare 33x33cm kan hentes på internettet. Og sådan kan du helt slippe for at skulle tage ned i en klassisk butik der sælger tøj. Og man kan bestemt købe det du leder efter i denne butik - de har nemlig et ret stort udvalg af netop lommetørklæder fra Hugo Boss i Hvid til herre. Lige netop Boozt er genkendt for sko, accessories og mode leveret hurtigt, fornuftige leveringspriser, imponerende bredt udvalg i alverdens slags farver, kollektioner og modeller. Nu må du huske at give din anmeldelse af Hugo Boss Pocketsquare 33x33cm lige her på siden. Og glem ikke at følge os på vores sociale medie sider på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om farven Hvid

Den hvide farve er et helt naturligt valg i enhver mands kommode – særligt er en hvid skjorte især en genstand, der pryder de fleste arrangementer på det mandlige køn. Den hvide farve udtrykker en særlig elegance som de fleste har godt af, når de peppes lidt op. Nuancen står for det samme enkle udtryk, som farven hvid symboliserer hos den feminine modpart, dog uden de himmelagtige konnotationer. I skandinavisk stil er hvid en fremtrædende tone, der særligt har indflydelse på design i hjemmet, men også når snakken går på mænds tøjstil. Basic hvide t-shirts uden print er en absolut nødvendighed i særligt sommermånederne, når man kan tage overtøjet af og lægge sig på græsset. Og selvom græsplænen og den hvide farve er en farlig cocktail, ofrer man gerne lidt ekstra vasketøj for netop den sommeroplevelse. En hvid t-shirt går særligt fornuftigt til en brun kulør, som den evner at fremhæve på bedste vis. Har du været på en solrig sommerferie? Husk de hvide og lyse t-shirts, hvis at arbejdet i i høj sol ikke skal spildes. Fordi særligt den hvide farve er en rigtig god farve til at accentuere andre stærkere nuancer. Farven hvid anses af de fleste som en neutral base, som fungerer bundsolidt i samarbejde med for eksempel din brune hudfarve og en lys blå farve. Den kan dog også fungere til mange andre farveudtryk, da farven hvid ikke styrker, men tværtimod afdæmper stilen en hel del. Bruger du altså en ekstra stærk farve, som måske er lige en tand for stærk til din smag, har du mulighed for at styre dit tøj ned med en lys t-shirt eller andet lyst tilbehør.


Om Boozt
  • Pris for levering: Fri porto for bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

En af de største online tøjforretninger er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, så er onlineforretningen startet op af to danske drenge. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er da også en svensker med adresse i København og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, der giver dig overblik over fra de fleste de moderne mærker på markedet helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi en stor del af os har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping så tit som vi gerne ville. På samme tid ville de fleste gerne have den samme adgang til mode, som de som er bosiddende midt i de absolut største modemetropoler i verdenen. Den mulighed har du hos os. Boozt.com har ikke alene modetøj og sko til damerne men også til mænd og piger & drenge så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle købe en gang fragt. Verdens aller største online forretninger er fyldt med mærker og har stort set altid mega store sortimenter af udsalgsvarer. Både herrer og kvinder har opdaget glæden ved at shoppe online og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes så du kan finde tæt på alt, du ønsker når du kigger på websiderne med sko, modetøj og accessories.


Læs mere om Hugo Boss

Mærket, der nu om dage laver alt fra jakkesæt til parfume, tog sin begyndelse for snart et århundrede siden, i den tyske by Metzingen af tyskeren Hugo Boss. I nittenhundredefireogtyve åbnede Hugo Boss sin første fabrik, der solgte stilrene jakker til herrer. Butikken overlevede WW2 og har udviklet sig lynsnar siden.

Efter Hugo F Boss’ død i slutningen af 1940erne afløste Hugo Boss’ datters husbond, Eugen Holy, mærket og i 50 lancerede han deres første jakkesæt. I gennem 1960erne voksede forretningen sig til flere standardiserede modeller, som gav den modeinteresserede mand muligheden for at rekvirere habitter i høj kvalitet fra forretningerne som erstatning for at slå et smut forbi den lokale skrædder. I halvfjerserne viste dem kollektionen BOSS, som fremstillede en mere hip kollektion af stilrent tøj til herrer med aspekter af tidens mest efterspurgte modeænomener. Kollektionen var begyndelsen på en ny tid for mærket. Gennem 80erne vedblev udviklingen og der lanceres både dufte, briller og en række forskellige samarbejder med forskellige former for sport, som virkelig støtter op om at placere firmaet på verdenskortet, når det handler om mode. Den snare udvikling vedbliver at øge hastigheden gennem 90erne, hvor både sko, golf wear, ure, kvindemode samt Orange serien blev præsenteret. Men det er slet ikke det sidste af historien, for selv i dag vedbliver væksten og brandet inkluderer i disse dage en vifte af forskellige linjer, som forhandler beklædning til både arbejde og fest samt kvinder som mænd. Firmaet er blandt de mest udbredte modefirmaer, som har i omegnen af 250 Hugo Boss forretninger over hele verden og et utal af forhandlere i både rigtige butikker og online.