+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Lyserød HUGO
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Lyserød HUGO
Hugo Boss

Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Lyserød HUGO

199,00 DKK
  • Navn: Pocketsquare 33x33cm
  • Brand: Hugo Boss
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Lommetørklæder
  • Findes i farverne: Lyserød
  • Shop: Boozt

Køb Hugo Boss Pocketsquare 33x33cm lommetørklæder så længe der stadig er på lager. Det ville være så irriterende hvis man misser det. Men du burde skulle ikke vente for længe - for lige netop farven Lyserød er yderst eftertragtet - og specielt for de størrelser der er mest gængse. Nu kan du købe i webshoppen, og på den måde kan du undgå at skulle gå i en forhandler. Og på den måde kan man bare være for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du bestille Hugo Boss lommetørklæder for 199,00 kr., en god produktpris kan vi jo nok sige. Og vi hos Pashion.dk er i den grad glade for Hugo Boss ikke kun når det kommer til lommetørklæder. For Hugo Boss er de altid med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Og hvad enten man vil benytte Pocketsquare 33x33cm til fest eller hverdagsbrug - så er det uden tvivl muligt.

Har man ikke travlt kunne du vente lidt, og bestille når Pocketsquare 33x33cm var på tilbud/udsalg for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Holdet bag Pashion.dk ville ikke vente - for netop nu er det jo så nemt at købe på nettet, leveret til din dør - til kun DKK199,00. En meget fair synes vi. Hvis den ikke er i den rigtige størrelse og farve kan du helt sikkert købe noget andet som falder i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af Hugo Boss og lommetørklæder, så bare rolig, du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af at du leder efter moderigtige Lyserød Hugo Boss lommetørklæder til herre, så bør du ikke lede længere. Husk nu at dele med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit moderigtige køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

Måske en af de største online modebutikker kan man vidst roligt sige er et rendyrket nordisk eventyr. For selv om at selve hovedsædet ligger i Malmø, så er webshoppen udviklet af 2 danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er også svensker med adresse i København og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver dig overblik over fra alle de mest moderne brands på markedet helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen.

Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag netop fordi mange af os har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj så tit som vi ville ønske det. Desuden ville de fleste nok gerne have den samme adgang til mode som de, der er bosiddende midt i de største modemetropoler på denne klode. Det kan vi på Boozt. Boozt.com tilbyder ikke kun sko og modetøj til kvinder men også en hel masse til herrerne og børn så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe en portion levering. Denne verdens store online modebutikker er fyldt med brands og har også altid mega store tilbudskategorier. Både kvinder og herrer har allerede opdaget det smarte ved at shoppe på nettet og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde næsten alt det, man ønsker når du kigger på siderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i Hugo Boss

Brandet, der nu om dage fremstiller alverdens ting fra habitter til dufte, grundlagdes for cirka hundrede år siden, i den tyske by Metzingen af den tyske Hugo F. Boss. I 1924 åbnede Hugo Ferdinand Boss sin allerførste butik beklædningsfabrik, der designede ikoniske overfrakker til herrer. Butikken klarede sig gennem WW2 og er vokset raskt siden.

Efter Hugo F Boss’ død i slutningen af 1940erne succederede hans svigersøn, Eugen Holy, firmaet og i nittenhundredeoghalvtreds solgte han det første jakkesæt. Igennem tresserne voksede linjen sig til en kollektion af standardiserede modeller, som gav den modebevidste mand muligheden for at rekvirere jakkesæt af høj kvalitet fra forretningerne i stedet for at slå et smut forbi din skrædder. I 70erne lancerede modehuset undermærket BOSS, som skulle vise en mere moderigtig linje af klassisk tøj til herrer med detaljer fra tidens største modeænomener. Mærket var starten på en helt ny æra for firmaet. I løbet af nittenfirserne kontinuerede udviklingen og der lanceres både duftserier, specks og en række forskellige samarbejder i forskellige former for sport, som faktisk støtter op om at sætte Hugo Boss på verdenskortet, når det omhandler stil. Den lynsnare udvikling vedbliver at tage fart gennem nittenhalvfemserne, hvor både fodtøj, golftøj, modeure, mode til damer samt Orange serien blev en del af mærket. Men det er langt fra enden på udviklingen, for endnu i dag vedbliver udviklingen og dem tæller nu en vifte af forskellige kollektioner, som sælger tøj til både hverdag og arbejde og damer og herrer. Brandet er et af de mest anerkendte brands, som har i nærheden af 250 forretninger fordelt verden over samt utallige forhandlere både i rigtige butikker og på internettet.