+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Blå HUGO
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Blå HUGO
Hugo Boss

Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Blå HUGO

199,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Pocketsquare 33x33cm lommetørklæder fra Hugo Boss i webshoppen og sidde i ro og mag uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Model: Pocketsquare 33x33cm
  • Brand-navn: Hugo Boss
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Lommetørklæder
  • Findes i farverne: Blå, Lyserød
  • Butik: Boozt

Men du bør ikke vente for længe - for netop farven Blå, Lyserød og denne model er meget populær, specielt for de størrelser der er mest populære. Køb mens de stadig er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis du går glip af det.


Beskrivelse

I dette øjeblik kan du finde Hugo Boss lommetørklæder til 199,00 kr. - en fornuftig produktpris må vi i den grad sige. For vi hos Pashion.dk er nemlig glade for Hugo Boss, især når vi taler om lommetørklæder. For Hugo Boss er de med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Hvad enten man vil bruge Pocketsquare 33x33cm til fest eller hverdag, så har du i den grad muligheden. Hvis du har god tid kan man vente lidt og bestille når Pocketsquare 33x33cm var på udsalg/tilbud, fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente - for netop nu er det jo så nemt at købe på nettet og leveret til døren - for kun 199,00 DKK. En meget fair synes vi hos Pashion.dk.

Hvis den ikke er i den korrekte farve/størrelse kan man helt sikkert bestille noget fra samme brand der falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Hugo Boss lommetørklæder - så, du finder noget for dig.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter de smarte Blå, Lyserød lommetørklæder fra Hugo Boss til herre, så behøver du ikke researche længere. Husk nu at dele med dine venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om farven Blå, Lyserød

Farven blå er en meget kendt farve med flere toner, og det er der en rigtig god grund til. Og ikke alene en farve, der i den mørkeste version ligger meget tæt op ad farven sort, men ydermere farven der giver anledning til rigtig mange udstrålinger. Blå er nemlig en kølig farve der også har en afstressende effekt. Den er også symbol på det kreative - men i ligeså høj grad intelligens. Blå ses også andre steder end som en del af modebilledet, men som også er en ofte brugt farve på firmalogoer i blandt virksomheder. Der er desuden som altid grund til at blå farver er endnu en af de farver som vi altid ser i en eller anden udgave som en essentiel part af moden på gaden.

Det er en vildt populær farve, når man skal bære et jakkesæt men samtidigt føler at sort vil være alt for formelt. Det er desuden den mest foretrukne farve på den helt klassiske skjorte. Skal den ikke være den hvide, så er lyseblå den farve, de fleste ynder at vælge, når der skal købes skjorte til arbejde.

Det eneste sted hvor moden er en smule indskrænket når det gælder farven blå, når det omhandler fodtøj. Der er ikke et udvalg på niveau med de mange hyldemeter af sorte og brune sko, når det drejer sig om de blå herresko. Sneaks findes stadig i alverdens verdens farver men ud over det, er der ikke et stort udvalg af lækre, blå sko.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger på nettet kan man vidst roligt sige er et rendyrket Nordisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø er webshoppen foundet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele i dag er også svensker som bor i København og han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der giver dig et udvalg af fra stortset alle de populære brands i dag uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping lige så tit som man måske ønsker det. Desuden ville de fleste ønske den samme adgang til mode som dem der er bosat midt i de aller største modehovedstader i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende modetøj til kvinderne, men også herrer og børnene, så man kan købe til alle på en gang og nøjes med betale en enkelt fragt. Denne verdens store online forretninger er fyldt med varer og har også altid store lagre med produkter på udsalg. Både kvinder og herrer har opdaget det smarte ved at shoppe på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde næsten alt du drømmer om, når man bladrer gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal købe Hugo Boss

Mærket, der nu om dage designer alverdens ting fra jakkesæt til dufte, blev etableret for noget nær ethundrede år siden, lidt syd for Stuttgart i byen Metzingen af tyskfødte Hugo F. Boss. I 1924 åbnede Boss den første af mange produktion, som designede æstetiske overdele til mænd. Butikken klarede sig gennem anden verdenskrig og er vokset lynhurtigt siden. Efter Hugo Boss’ død i 1948 substituerede Hugo Boss’ datters mand, Eugen Holy, brandet og i nittenhundredehalvtreds fremstillede mærket deres første jakkesæt. I gennem tresserne voksede kollektionen sig til en kollektion af standardiserede tøjmodeller, som gav den modeinteresserede mand muligheden for at erhverve jakkesæt af god kvalitet direkte fra forretningerne som erstatning for at skulle forbi skrædderen. I 1970erne markedsførte brandet kollektionen BOSS, som var en mere æstetisk kollektion af klassisk tøj til herrer med aspekter af tidens mest efterspurgte modeænomener. Brandet skulle blive begyndelsen på en helt ny tid for Boss.

I begyndelsen af nittenfirserne kontinuerede væksten og der lanceres både parfumer, specks og en række forskellige samarbejder i forbindelse med sportsgrene, der reelt set er med til at sætte mærket på kortet over verden, som når det kommer til mode. Den hurtige vækst går videre med at tage fart igennem halvfemserne, hvor både sko, golftøj, designerure, kvindemode og Orange serien blev en del af mærket. Men det er ikke slutningen på udviklingen, for selv nu vedbliver udviklingen og Hugo Boss tæller i dag en vifte af forskellige kollektioner, der udvilker tøj til både hverdag og arbejde og kvinder som mænd. Firmaet er blandt de mest påskønnede mærker, som har omkring 250 forretninger spredt over hele verden og mange forhandlere i både rigtige butikker og online.