+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Sort HUGO
Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Sort HUGO
Hugo Boss

Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Sort HUGO

229,00 DKK

Nu kan du nemlig købe Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Sort HUGO fra Hugo Boss i webshoppen & dermed sidde helt for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken.

  • Modelnavn: Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Sort HUGO
  • Brand: Hugo Boss
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Lommetørklæder
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Boozt

Du skal ikke vente længe, for netop farven Sort og denne model er virkelig efterspurgt - specielt for de størrelser som er mest populære. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det er så mega øv hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Lige nu kan man bestille lommetørklæder fra Hugo Boss for DKK 229,00, en imponerende udsalgspris må vi i den grad sige. Og vi på Pashion er i den grad fans af Hugo Boss, men ikke kun når vi taler om lommetørklæder. For Hugo Boss er de med på moden - specielt når det gælder herre. Og hvad enten du skal benytte Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Sort HUGO til hverdagsbrug eller til en fest - så har du i den grad muligheden. Har du god tid kunne du vente og købe når Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Sort HUGO er på udsalg for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Holdet bag Pashion.dk ville ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille på nettet og leveret til din dør - for kun 229,00 kr.. En meget fornuftig pris synes vi. Er Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Sort HUGO ikke i den rigtige farve/størrelse kan du helt sikkert købe noget fra samme mærke der vil falde i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af både lommetørklæder og Hugo Boss - så fortvivl ikke, du finder noget du bare må have.

Så hvis du også er på jagt efter moderigtige Sort lommetørklæder fra Hugo Boss til herre, så behøver du ikke kigge mere. Husk at dele Pocketsquare 33x33cm Brystlommetørklæde Sort HUGO med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb.

Glem ikke at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om farven Sort

Sort er for alle den eneste gentleman og rigtig pæne farve. Det er den man vælger, når vi skal bruge jakkesæt eller smoking samt den farve, som sælges flest underdele af. Det er nuancen vi forbinder med autoritet. I herrernes tøjskabe findes der ikke mange sammensætninger der ikke indeholder i hvert fald én sort beklædningsgenstand.

Det er en tone som breder sig helt fra toppen af - hvor rigtig mange af de mest populære designere elsker at benytte farven og helt til butikkerne på gågaden der også helt sikkert har et enormt sortiment af sort på hylderne. Gennem tiderne er sort ofte bruge som symbol for noget ondt. Vi ser jævnligt den onde beklædt i sorte gevandter og med grove træk, hvor den gode redder verden i sin lyse uniform.

Alligevel er sort ikke længere noget vi går udenom når det handler om fest og til hverdag, for det er uden sammenligning den nuance, som udtrykker mest elegance. Sågar når det kommer til sko er vi fyre vilde med de sorte muligheder. Helt fra de klassiske festsko til mere hverdagsagtige trainers, er sort uden sammenligning den mest solgte farve. Det er ikke alene fordi den er klassisk, den er nemlig også praktisk og kan matche alt det andet vi har på hylderne.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto for køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

En af de største webshops online er et rendyrket skandinavisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er onlineforretningen foundet af to danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er svensker med adresse i København så man kan sige han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som må siges at give dig adgang til fra stortset alle de mest populære mærker i tiden uden du behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi vi har en travl hverdag, som ikke giver muligheden for at komme ud og købe tøj så ofte som man ville ønske det. Samtidig ville vi alle gives den samme adgang til mode, som de der har adresse midt i de helt store modemetropoler på denne klode. Det kan vi på Boozt. Boozt tilbyder ikke udelukkende modetøj til kvinder men også til herrer og drenge & piger så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale for en gang levering. Denne verdens store online forretninger er fyldt med produkter og har stort set altid store sortimenter af tilbudsvarer. Både damer og herrer har opdaget det smarte ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt hvad man drømmer om, når du bladrer gennem websiderne med tøj, sko og accessories.


Om Hugo Boss

Det kendte brand, som i dag designer alverdens ting fra habitter til duftevand, begyndte for cirka 100 år siden, i den tyske by Metzingen af den unge Hugo Boss. I de tidlige 1920ere startede Hugo F Boss den første lokation for produktion, som designede æstetiske frakker til herrer. Forretningen klarede sig gennem WW2 og har vokset lynsnar siden. Efter Hugo F Boss’ død i otteogfyrre erstattede hans svigersøn, Eugen Holy, firmaet og i nittenhundredeoghalvtreds producerede Boss det første jakkesæt. Gennem tresserne udviklede linjen sig til en række standardiserede tøjmodeller, der gav den modeinteresserede herre mulighed for at erhverve jakkesæt i høj kvalitet direkte fra forretningerne i stedet for at smutte forbi en skrædder. I halvfjerserne præsenterede brandet kollektionen BOSS, der var en mere moderigtig linje af stilrent tøj til mænd med dele af tidens mest fremtrædende modeænomener. Brandet skulle blive starten på en ny periode for brandet. Igennem firserne fortsætter udviklingen og der kommer både dufte, eyewear og en række forskellige samarbejder inden for sportsgrene, som reelt set støtter op om at sætte modehuset på kortet over verden, når det kommer til stil. Den hastige vækst vedbliver at speede op igennem nittenhalvfemserne, hvor både fodtøj, golf wear, modeure, mode til kvinder og Orange serien blev en del af mærket. Men det er slet ikke enden på historien, for også i disse dage fortsætter væksten og brandet tæller i disse dage et bredt udbvalg af forskellige linjer, som forhandler beklædning til både hverdag og fritid og kvinder som mænd. Brandet er blandt de mest kendte brands, som har i omegnen af 250 brandforretninger fordelt verden over og utallige forhandlere i både fysiske forretninger og online.