Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Polished Pebble Small Wristlet Bags Clutches Sort Coach
Polished Pebble Small Wristlet Bags Clutches Sort Coach
Coach

Polished Pebble Small Wristlet Bags Clutches Sort Coach

559,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Coach Polished Pebble Small Wristlet i webshoppen & købe i stilhed uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Polished Pebble Small Wristlet
  • Brand-navn: Coach
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Clutches
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Boozt

Men du skal skynde dig - for lige farven Sort er meget populær, og dette gælder specielt for de størrelser der er normale. Køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi stolte af at få mulighed for at vise dig om Polished Pebble Small Wristlet fra Coach . Du kan aldrig vide om Polished Pebble Small Wristlet fra Coach senere kommer på tilbud - for eksempel til januarudsalg eller til Black Friday. Tør du overhovedet vente, for man ender bare med clutches fra Coach i en helt anden model, farve eller mønster?

Når Boozt giver hele en 2-årig garanti kan det umuligt ende helt galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum 14 dages ret til returnering. Så du kan altid sende retur Polished Pebble Small Wristlet i tilfælde af det nu ikke passer eller hvis nu du ikke alligevel kan lide farven på i lyset derhjemme. Hvis man er smart kan du overveje at melde dig til deres mailingliste. Der kan du måske være rigtig heldig og få en kuponkode for sin aller første bestilling på helt op mod 10 til femten%, måske mere. Hvis du ender med at bestille Polished Pebble Small Wristlet må du endelig huske at dele oplevelsen på vores sociale medie kanaler. Vi hos Pashion går rigtig meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte vores produkt. Vi hører meget gerne din feedback. Boozt har virkelig imponerende bedømmelser mange steder herunder på Google, Trustpilot og Facebook leverer på kun meget få dage. Og så kan du følge ordren hele vejen fra Boozt til dig. Så hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan bestille clutches fra Coach lige her på Boozt, der er forhandler af stort set alle de populære produkter? Men selv om Boozt ikke er tænkt på som den førende inden for bæredygtig mode - så er det ikke ensbetydende med de ikke går op i det. Det er nemlig i den grad noget de går op i. Polished Pebble Small Wristlet produceres i et lækkert materiale. Coach er nemlig kendt af flere for netop deres lækre kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om clutches. Selv om det ikke er sæsonen for at gå med Polished Pebble Small Wristlet (og slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal vælge netop clutches i Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte det dystre. Det skjulte og skyggerne. Det er farven som opsluger andre farver, men samtidigt også farven der kan bruges til at understrege andre klare farver i modebilledet. I vor tid er det en old school farve som betyder overklasse. Man kan ofte kende den fra butikkerne som det helt elegante suit og smokingen til kvinder og den lille sorte kjole.

Det er tonen langt de fleste af os har blandt vores tøj som en del af basisgarderoben. Derfor er det også en af nuancerne som vi ser gentagne gange i modebilledet både på gaden og i high fashion. Samtidigt er det også en meget kraftfuld farve der giver indtryk af både magt og autoritet. Af samme grund ser vi mange kvinder i magtfulde positioner med uniformer til både hverdag og job i netop denne farve, netop fordi nuancen blot understreger og udstråler magten i deres position.

For tiden ser vi i mange tilfælde sort inden for blandt andre forbilleder i moden. Ud over detopleves de genkendelige slags fx de helt sorte bukser, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den mørke smoking. Er du usikker på, hvilken du bør tage på så vil sort altid være et godt valg.


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

Den store tøjforretninger på nettet må man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. For selv om at selve hovedsædet hører hjemme i Malmø så er webshoppen opstartet af 2 danskere. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er svensker som bor i København, så han holder arven ved lige.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver overblik over fra stortset alle de kendte mærker på markedet helt uden du er nødt til at bevæge dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi rigtig mange har travle hverdage der ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe lige så tit som man gerne ville gøre det. Ydermere ville vi alle ønske den samme adgang til mode som dem der er bosat i midste af de absolut største modebyer på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt har ikke alene modetøj til damerne, men også en hel masse til herrer og piger & drenge, så du kan købe til alle på en gang og nøjes med købe med en gang porto. Verdens absolut største online butikker bugner af mærker og har stort set altid mega store tilbudskategorier. Både kvinder og herrer har opdaget glæden ved at købe vores tøj på nettet og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så du kan finde næsten alt det, man drømmer om når du kigger på websites med sko, accessories og tøj.