Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pordoi SO Pants
mammut

Pordoi SO Pants

889,00 DKK 1.279,00 DKK -30% Gratis fragt

Nu kan du nemlig købe Pordoi SO Pants shorts fra Mammut i denne onlineshop & lede helt for dig selv uden at skulle stå i kø i butikken.

  • Produktnavn: Pordoi SO Pants
  • Mærke: Mammut
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: 48, 46, 52R, 50R
  • Type: Shorts
  • Farve: Blå
  • Find den hos: Miinto

Du bør ikke vente for længe, for netop farven Blå er ekstrem eftertragtet - specielt for de normale størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så mega trist hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi stolte af, at have mulighed for at fortælle dig om Pordoi SO Pants fra Mammut . Du kan aldrig vide om Mammut Pordoi SO Pants på et senere tidspunkt kommer på tilbud - fx på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør du virkelig vente - for du ender med Mammut shorts i en anden slags mønster, farve eller model?

Med hele en toårig garanti kan det umuligt ende helt galt når det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst 14 dage returret, så du kan altid returnere produktet i tilfælde af nu det ikke passer eller hvis nu du ikke alligevel kan lide farven/modellen på.

Hvis du er smart kan du overveje at melde dig til deres nyhedsbrevsliste. For der kan man være rigtig heldig og modtage en rabat for dit aller første køb på op mod 10-femten% - eller måske mere. Ender du med at købe Pordoi SO Pants må du huske at dele din oplevelse på Pashions Instagram. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte vores service. Vi vil gerne høre jeres feedback. Miinto har virkelig flotte anmeldelser mange steder, blandt andet på Google, Facebook og Trustpilot, leverer inden for meget få dage. Og du kan følge ordren fra Miinto hjem til dig. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når du kan finde shorts fra Mammut lige her hos Miinto der forhandler stort set alle de populære produkter? Selv om Miinto nok ikke er kendt som pioneren når det handler om økologisk modetøj - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. Det er i den grad et emne de går op i. Pordoi SO Pants produceres i et virkelig smart materiale. Mammut er nemlig kendt af mange for netop deres lækre kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om shorts. Og selv om det måske ikke er sæsonen for at gå med Pordoi SO Pants (slet ikke i Danmark) - så bliver det det!


Læs mere om farven Blå

Farven blå er en meget populær farve med mange udtryk, og det er der en rigtig god grund til. Det er ikke udelukkende en farve som i den reneste version ligger tæt op ad sort men som ydermere en tone der øger muligheden for en række udstrålinger. Blå er nemlig en kølig grundfarve der også har en beroligende virkning. Blå betyder også kreativitet men i nogle tilfælde også det intelligente. Vi ser den også andre steder end som en del af modebilledet men også som en meget populær farve på fx firmalogoer i blandt store firmaer. Der er god grund til at blå toner er endnu en af de toner vi som oftest ser i en eller anden form som en essentiel del af modebilledet. Det er en oplagt farve, når vi skal investere i et pænt jakkesæt, men tænker at sort er lidt pænt. Det er ydermere den oftest foretrukne farve på den populære skjorte. Hvis ikke den skal være hvid så er lyseblå den farve de fleste ynder at bruge hvis der skal bruges skjorte til arbejde eller fest. Der findes kun et sted hvor udvalget er lidt indskrænket når det handler om tonen blå, når det drejer sig om fodtøj. Der er ikke hyldemeter på størrelse med de udbredte af sorte og brune når det drejer sig om det blå fodtøj. Sneakers findes i dag i alverdens regnbuens farver men derudover er der langt mellem de af trendyblå sko.


Om Miinto
  • Pris for fragt: Fri porto for køb over 499 DKK
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en ny og anderledes måde at shoppe på internettet. Forretningen tog sin begyndelse i Norden og Miinto startede i ’09 og de kan lige omkring sin 10 års fødselsdag bryste sig af at have op imod 7 lande i EU deltagende som en del af nettet. Den ting, der separerer Miinto fra lignende webbaserede online platforme er, at det stik mod forventning ikke er enkelt butik, som selv har lager og tager varer ind fra planlagte firmaer.

Det er i stedet for en stor online shoppingplatform for fysiske butikker, der kunne tænke sig tilbyde deres sortiment, men ikke helt føler at en privat online butik er en god mulighed. Når du køber på platformen er det såfremdeles ikke en samlet stor webbutik du betaler til, men i stedet en række forskellige butikker, som individuelt er ansvarlige for at holde styr på de ordrer der lander i indbakken, håndtere det bestilte og sende dem til kunder i hele DK.

Det giver en spændende butik for dem, som gerne vil kunne at handle lokalt, men desuden gerne vil chancen for at opleve, hvad hele landet kan tilbyde. Du kan nemlig selv beslutte, om du ønsker at undersøge en helt bestemt vare, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på beliggenhed.

Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, mode til kvinder, børnetøj, sport, skønhed og interiør. Der findes altså noget for langt de fleste – og I kan med garanti også have held med at finde det, man søger!


Hvorfor du skal købe shorts

Når det kommer til mode til herrer, er her med stor sikkerhed sket en stor udvikling over de sidste år. Uagtet der altid har figureret trends og mode blandt mænd, så var det først rigtigt i mødet med den metroseksuelle herre og modeikoner i denne klasse, at det er kommet til at blive populært og respekteret imellem mænd at være bevidst om stil og interessere sig for sit udseende. Det fik sit udtryk gennem et mere nuanceret billede af mode samt en række forskellige styles i forskellige kredse. Tøj til herrer har således også på virkelig mange måder været meget mere ensidig og fremhævet gennem, at de iklæder sig tøj efter anledningen og ikke som en del af individuel style. I denne kontekst har det desuden i rigtig mange tilfælde været modehuse og designere over egentlige former, der har vist sig gyldige. Tingene har dog forandret sig meget gennem de forgangne år, mens design for mænd har udviklet sig meget mere facetteret og der findes langt mere omfattende potentiale for at frembringe og dyrke en personlig style. Den udvikling har de større brands også opdaget og desuden ser forbrugerne derfor ydermere i videre udstrækning opmærksomhed på designs og brands alene udviklet til herrer i mange og grupper.

Nu om stunder er der helt sikkert samme facettering i stilen, der er skabt til det mandlige publikum, som der er i stile til damer. Ikke mindst er det blevet skabt af magasiner og modeikoner, som arbejder sammen med mærkenavnene og i den sammenhæng kan lægge gunden for modetrends, som spredes ligesom ringe i vandet mellem fans og modeinteresserede.

Ligesom blandt damerne, er det på samme måde i moden til mænd kommet til at blive meget mere udbredt og efterstræbt at skabe en mere unik stil, der ikke kun er skabt af specifikke designere, men endda har som tanke at opbygge en individuel og speciel stil. For personer, som interesserer sig for stil, er der altså trinvist kommet ligeså nuanceret lejlighed for individualitet som der er for kvinderne.