Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Portafoglio
The Bridge

Portafoglio

572,00 DKK 953,00 DKK -40% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Portafoglio
  • Mærke: The Bridge
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Punge
  • Findes i farverne: Brun
  • Forhandler: Miinto

Skynd dig at køb Portafoglio punge fra The Bridge mens de stadig er på lager. Det ville være så øv hvis du går glip af det. Du burde ikke vente for længe, for lige netop farven Brun og denne model er rigtig efterspurgt, og specielt for de gængse størrelser. For nu kan du nemlig købe i denne onlineshop, så du kan helt slippe for at skulle i en normal butik. På den måde kan du arbejde helt for dig selv uden at skulle stå i kø hos forhandleren.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi virkelig stolte af, at have muligheden for at fortælle dig om The Bridge Portafoglio . Man ved ikke om Portafoglio en dag ender på udsalg, for eksempel på Black Friday eller januarudsalg. Men tør du overhovedet vente, for du ender måske med The Bridge punge i en anden farve, model eller mønster?

Med hele en toårig garanti kan det umuligt gå galt, når det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum 14 dage returret. Så du kan altid returnere produktet hvis det nu ikke passer eller hvis nu man ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret på. Hvis du er virkelig klog kan du melde dig til deres nyhedsbrevsliste. For der kan du måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode ved sin allerførste bestilling på 10 til femten% - eller måske mere. Ender du med at bestille Portafoglio må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på vores social media kanaler. Vi hos Pashion.dk går meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi hører meget gerne din ris og ros. Miinto har virkelig imponerende anmeldelser mange steder for eksempel på Google, Trustpilot og Facebook leverer på få dage, og du kan følge ordren fra Miinto og til din dør. Så hvorfor gå et andet sted hen når man kan finde The Bridge punge her hos Miinto der sælger de fleste af de mest populære produkter? Og selv om Miinto nok ikke er tænkt på som den ledende når det handler om økologi - så er det ikke fordi de slet ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad noget de tænker over.

Portafoglio bliver lavet i et behageligt materiale. The Bridge er nemlig kendt for deres høje kvalitet, måske specielt når det drejer sig om punge. Men selv om det måske ikke er sæsonen for at gå med Portafoglio (og slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis fragt ved bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 14 dage

Shoppingplatformen kan tilbyde en ny og spændende mulighed for at handle på computeren. Miinto tog sit udspring Her i Norden og Miinto udfoldede sig i 2009 og forretningen kan i 2018 bryste sig af at have i omegnen af syv Europæiske lande repræsenteret på nettet. De ting, der separerer firmaet fra konkurrerende webbaserede shoppingplatforme er, at den modsat andre ikke er en forhandler, som selv holder lager og tager varer ind fra udvalgte brands.

Det er helt modsat en fælles online platform for eksisterende shops, der ønsker at sælge deres varer, men ikke lige forestiller sig at en enkelt webshop er en mulighed. Når du handler på siden er det derfor ikke en samlet fælles online butik du handler hos, men i stedet for en masse individuelle forretninger, som individuelt har ansvaret for at holde orden på de bestillinger som tikker ind, håndtere bestillingen og få dem sendt til købere i over alt. Det giver en alsidig mulighed for de, der gerne vil kunne at købe lokalt, men herudover ønsker at chancen for at se, hvad markedet har. Du kan nemt selv afgøre, om du ønsker at tjekke markedet for en præcis ting, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på lokation.

Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, kvindemode, børnemode, sportsudstyr, beauty og bolig. Der udbydes på denne måde noget for alle – og I kan med garanti også finde de ting, I mangler!