Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Printed Cotton Poplin Kort Kjole Hvid Ganni
Printed Cotton Poplin Kort Kjole Hvid Ganni
Ganni

Printed Cotton Poplin Kort Kjole Hvid Ganni

1.499,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Printed Cotton Poplin Kort Kjole Hvid Ganni
  • Brand-navn: Ganni
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Korte kjoler
  • Farve: Beige, Grøn, Leopard
  • Butik: Boozt

Du må hellere købe Ganni Printed Cotton Poplin Kort Kjole Hvid Ganni så længe de er på lager. Det er så ekstremt trist hvis man ikke når det. Men du burde ikke vente for længe, lige netop denne model og farve er rigtig populær - specielt for de mest normale størrelser. For nu kan du nemlig købe online hos Boozt her, så du kan helt slippe for at skulle bevæge dig i en normal butik. På den måde kan du bare være i fred og ro uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.


Beskrivelse

Netop nu kan man købe Beige, Grøn, Leopard Ganni korte kjoler for kun 1.499,00 kr. - en imponerende købspris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion er fans af Ganni, men ikke kun når det omhandler korte kjoler. For Ganni må man sige de er altid med på moden, specielt når det gælder dame. Og hvad enten man vil bruge Printed Cotton Poplin Kort Kjole Hvid Ganni til hverdag eller til en fest, så har du i den grad muligheden. Har man god tid kunne man vente, og købe når Printed Cotton Poplin Kort Kjole Hvid Ganni var på udsalg fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente, for lige nu er det så nemt at købe i webshoppen, leveret til døren, for kun DKK1.499,00. En meget fair synes vi hos Pashion.dk. Hvis den ikke er i den korrekte størrelse eller farve kan man med garanti bestille noget fra samme mærke som vil falde i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af Ganni og korte kjoler, så, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også kigger efter nogle smarte korte kjoler fra Ganni, så skal du ikke lede mere. Og husk at dele det med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb.

Glem ikke at følge Pashion på social media.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de store butikker på nettet kan man sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. For selv om at selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø så er onlinebutikken startet op af to danskere. Direktøren i denne tid er en svensker med bopæl i København og han holder historien gående.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som må siges at give dig overblik over fra de fleste de efterspurgte brands i dag uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Shopping online er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi en stor del af os har en travl hverdag der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping så tit som man gerne ville. Samtidig ville de fleste nok gives den samme mulighed for at købe tøj, som dem der bor midt i de helt store modebyer i verden. Det kan vi på Boozt.

Boozt.com tilbyder ikke bare modetøj til damerne men også herrerne og piger og drenge så man kan finde det hele med et klik og klare dig med at betale for en portion porto. Denne verdens aller største online butikker er fyldt med produkter og har stort set altid kæmpe store lagre med produkter på udsalg.

Både damer og herrer har fundet glæden ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde næsten alt hvad man står og mangler, når man bladrer gennem websiderne med sko accessories og modetøj.


Hvorfor du skal købe Ganni

Ganni blev kendt verden over for sit ubesværede design. Hos Mærket Ganni kan en masse varierede items findes - alt fra det edgy til det kvindelige, søde. Mærket Ganni forsyner dig med chancer, som du ikke har lyst til at gå glip af. På trods af at de holder sig opdateret med den aktuelle fashion fra diverse runways og key items, eksisterer der helt sikkert ikke en fobi for at skille sig ud eller originalitet. Mærket Ganni ønsker at inspirere piger til at gå med akkurat det, de føler for.

Ganni er tit blevet udnævnt luksustøj til en realistisk pris. Og for mange damer er det netop det, Ganni giver mulighed for - nemlig fortræffelig kvalitet som ikke ødelægger pengepungen. Kendte som for eksempel Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver tit set med tøj, der har et Ganni-mærke siddende i nakken. Modeblade definerer prislejet, Ganni har benyttet, som den gyldne mellemvej - det vil sige præcis der, som ikke er sat for ambitiøst eller for billigt. Parret bagved nutidige Ganni beretter, at de blev træt af den banale, enkle, tvekønnede stilart, eller den amerikansk inspirerede, boheme stilart, som de fleste skandinaviske piger bærer. På grund af dette satte de i gang med at lave designs med vilde mønstre og skøre nuancer, som skulle tilføre noget nyt til dansk stil på gaderne. Kvinden, som går med tøj fra Ganni, har mulighed for at være lige den, hun ønsker. På denne måde fortolker Gannis kreative direktør. Ved Ganni handler det om at føle sig tilpas og selvtilfreds. Ganni-kvinden går ind for, at karismaen er betinget af personlighed og ikke nødvendigvis tøjet. Danske mærke Ganni blev i året 2009 overtaget til parret Ditte og Nicolaj Refstrup. Mærket Ganni havde siden året 2000 været indehavet af designeren Frans Truelsen, som lavede cashmere striktøj ved siden af sit kunstgalleri, men fordi han fik for travlt, tilbød Ditte og Nicolaj Refstrup at opkøbe firmaet som mere af en støtte, end det var af lyst. I dag – faktisk siden år 2009 - har Ditte Refstrup været den kreative direktør, og Nicolaj Refstrup har fungeret som en administrerende direktør.

Mærket Ganni kan købes ved 400 + butikker verden over, og er familiedrevet. Mærkets hovedkontor ligger i København. I år 2017 blev 51 pct. af Ganni afhændet til den amerikanske kapitalfond, L Catterton.


Hvorfor du skal investere i korte kjoler

Kjoler er måske det mest klassiske stykke klæde til piger, i gennem historien. Kigger man bare hundrede år tilbage er det sådan, at kjolen var det eneste kvinder kunne bære. I denne tid er kjolen stadig noget rigtig mange forbinder med fest. Bedst kendt er nok den hvide variant, som man genkender fra vores mest mindeværdige dage, for eksempel når vi skal døbes, konfirmeres og giftes. Det er også noget vi kender fra afgangsfesterne, som gennem mange årtier har været gigantiske & igennem årene er kommet herover. Flere andre klassikere er den sorte cocktail klassiker, som er blevet lanceret af verdenskendte Coco Chanel og som i dag er et billede på stil og elegance. Endvidere er kjoler måske mest noget man forbinder med sommermånederne og varmen, når det er oplagt med bare ben og de tynde sommer og forårskjoler. Gennem årerne har kjolen haft utroligt mange forskellige udtryk og udformninger, der har været en del af den stil, som viser sig blandt det meste af modebilledet. Fra nittenhalvfemsernes klart pastelfarvede nylonkjoler med spaghettistropper over nullernes læder og denim med helt bare skuldre til de flydende og florlette modeller som vi kender så godt fra butikkerne i nutiden. Uanset hvad er kjoler helt sikkert et modestykke, som er kommet for at blive.