Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Printed Half Bottle Tie Slips Rød Amanda Christensen
Printed Half Bottle Tie Slips Rød Amanda Christensen
Amanda Christensen

Printed Half Bottle Tie Slips Rød Amanda Christensen

529,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Amanda Christensen Printed Half Bottle Tie online hos Boozt her og bare være helt for dig selv uden at skulle vente i butikken.

  • Model: Printed Half Bottle Tie
  • Brand: Amanda Christensen
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Slips
  • Farve: Blå, Rød
  • Find den hos: Boozt

Du bør ikke vente længe - lige netop farven Blå, Rød og denne model er yderst efterspurgt - gælder specielt for de normale størrelser. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så trist hvis du går glip af det.


Beskrivelse

Er du også på jagt efter at købe de mega moderne Printed Half Bottle Tie slips fra Amanda Christensen til herre i Blå, Rød, så er du nemlig kommet til det perfekte sted. På www.pashion.dk er vi store fans af netop slips specielt når de er produceret af Amanda Christensen.

Amanda Christensen er meget kendt for deres trendy design af slips, og Printed Half Bottle Tie er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre kan man endda gå med Printed Half Bottle Tie ved enhver anledning - uanset om det er til fest eller en almindelig hverdag. Og i dette øjeblik kan den fås til blot 529,00 DKK - som der kan siges er en konkurrencedygtig pris. Men husk nu du virkelig ikke bør vente mere end højst nødvendigt. Tilbuddet kan kun gælde indtil der er udsolgt.

Du kan overveje at tage en chance og vente og krydse fingre for bedre tilbud til januarudsalg, på udsalg senere til fx sommer, til black friday, cyber monday, eller til outlet/lagersalg. En af de helt store fordele i dette tilfælde er at produkterne kan hentes online. På den måde kan du undlade at tage ned i en klassisk butik der sælger tøj. Du kan uden tvivl finde det man er på udkig efter hos Boozt, for de har et imponerende stort udvalg lige netop af Amanda Christensen slips i Blå, Rød til herre. Og netop Boozt er kendt for modetøj, accessories og sko med hurtig leveringstid, fornuftige priser på levering, imponerende sortiment i de fleste modeller, farver og kollektioner. Glem ikke at give din mening til kende af dette produkt under her. Og husk specielt at følge Pashion.dk på de sociale medier på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om at gå i slips i Blå, Rød

Farven blå er en meget udbredt farve med mange udtryk, og det er der faktisk en rigtig god grund til. Og blå er ikke bare en tone der i den mørkeste udgave ligger tæt op ad den sorte farve, men det er desuden en farve der skaber råderum over mange forskellige udtryk. Blå er nemlig en kølig grundfarve som ydermere har en beroligende virkning. Blå symboliserer kreativitet men også intellekt. Farven ses ikke kun som en del af moden men også som en yderst populær farve på fx firmalogoer blandt virksomheder. Desuden er der rigtig god grund til, at nuancer af blå er endnu en af de nuancer som vi altid ser i den ene eller den anden form som en essentiel del af moden på gaden. Det er en helt klassisk farve, hvis vi skal bære et suit, men samtidigt tænker at sort er lidt formelt. Det er ydermere den mest populære farve på den meget udbredte skjorte til mænd. Skal den ikke være den hvide så er lyseblå den farve, de fleste ynder at vælge hvis der skal investeres i skjorte til arbejde eller fest. Kun et sted er der, hvor designet er en anelse indskrænket når det handler om nuancen blå når det omhandler sko. Der vil ikke være et udbud på størrelse med de ofte valgte af sorte og brune når det handler om det blå fodtøj. Sneakers findes dog i alverdens fantasiens farver men derudover er der ikke mange af trendy, blå sko.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de største webshops online kan man vidst roligt sige er et ægte Skadinavisk eventyr. Til trods for selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø er webshoppen foundet af 2 danskere. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er da også svensker med bopæl i København, så han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der man må sige giver et udvalg af fra stortset alle de mest udbredte brands i dag uden du er nødt til at gå udenfor.

Shopping online er potentielt en af de største markeder i dag, netop fordi mange af os har travle hverdage der gør det svært at komme ud og købe tøj så ofte som vi gerne ville gøre det. Samtidig ville de fleste gives den samme adgang til mode som de der er bosat i midste af de absolut største modebyer i verdenen. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com har ikke kun mode til damerne, men også til mænd og piger og drenge, så du kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at købe en portion fragt. Denne verdens allerstørste webshops bugner af produkter og har nærmest altid store lagre med produkter på tilbud.

Både mænd og damer har allerede opdaget glæden ved at købe ind i webshops og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens så du kan finde tæt på alt hvad man står og mangler, når man kigger på websiderne med sko, tøj og accessories.