+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Printed Pocket Square Brystlommetørklæde Blå AMANDA CHRISTENSEN
Printed Pocket Square Brystlommetørklæde Blå AMANDA CHRISTENSEN
Amanda Christensen

Printed Pocket Square Brystlommetørklæde Blå AMANDA CHRISTENSEN

289,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Amanda Christensen Printed Pocket Square lommetørklæder i onlineshoppen, og på den måde kan du undgå at skulle bevæge dig i en fysisk butik, og købe i stilhed uden at skulle stå i kø i butikken. Men du burde skulle skynde dig - for lige denne model i Blå, Lyserød er ekstrem populær, gælder specielt for de størrelser der er mest normale. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det er så ekstremt øv hvis man ikke når det.

  • Modelnavn: Printed Pocket Square
  • Mærke: Amanda Christensen
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Lommetørklæder
  • Findes i farverne: Blå, Lyserød
  • Kan købes hos: Boozt

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man finde Blå, Lyserød Amanda Christensen lommetørklæder til herre for kun DKK289,00, en ekstrem god udsalgspris kan man nok sige. For vi er fans af Amanda Christensen, og ikke kun når det kommer til lommetørklæder. Amanda Christensen er de virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til herre. Uanset om du skal benytte Printed Pocket Square til fest eller hverdag, så er det uden tvivl muligt. Har du god tid kan du vente i stedet og købe når Printed Pocket Square er på udsalg/tilbud fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke vente - for lige nu er det jo så nemt at bestille på nettet og med levering til din dør - for kun 289,00 DKK. En rigtig fair synes vi. Er den ikke i den rigtige farve og størrelse kan man helt sikkert bestille noget fra samme mærke der falder i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Amanda Christensen og lommetørklæder, så bare rolig, du finder helt sikkert noget for dig.

Så hvis du også er på jagt efter nogle lækre Amanda Christensen lommetørklæder, så bør du ikke lede længere. Husk at dele med dine venner og familie på de sociale medier når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om farven Blå, Lyserød

Farven blå er en meget populær farve med mange nuancer og det er der en rigtig god grund til. Og blå er ikke kun en nuance, der i den dybeste version minder meget om sort men det er ydermere nuancen der øger muligheden for en række udtryk. Farven blå er en kølig grundfarve, der herudover har en beroligende virkning. Farven symboliserer kreativitet, men i ligeså høj grad det intelligente. Vi ser den ikke kun som en del af modebilledet, men som også er en ofte brugt farve som virksomhedslogoer i blandt firmaer. Der er desuden som altid grund til at farven blå er en mere af de toner som vi som oftest ser i en eller anden form som en essentiel del af modebilledet. Det er en klassisk farve, hvis du skal bære et suit men samtidigt føler at sort er en anelse pænt. Det er ydermere den mest foretrukne farve på den klassiske skjorte. Hvis ikke du vil have en en hvid så vil lyseblå være den farve langt de fleste vælger hvis du skal investeres i en skjorte til fest.

Kun et sted er der hvor moden er en smule indskrænket når det gælder de blå nuancer når det omhandler fødderne. Der er ikke et udbud på højde med de ofte valgte af brune og sorte hvis det kommer til de blå sko.

Sneaks findes nu i alverdens verdens farver men herudover, er der ikke mange af smarte, blå sko.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

En af de store online tøjforretninger kan man vidst roligt sige er et ægte nordisk eventyr. For til trods for selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø så er onlinebutikken foundet af 2 danske mænd. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er da også en svensker med bopæl i København, og han holder arven ved lige.

Boozt er et kæmpe online shoppemekka der giver fri adgang til fra nærmest alle de moderne mærker på markedet uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er en af de hurtigste voksende markeder fordi mange mennesker har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj lige så tit som vi ville ønske det. Samtidig vil de fleste gives den samme adgang til mode, som dem der er bosiddende i midste af de helt store modebrændpunkter på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke udelukkende modetøj og sko til damer men også en hel masse til mænd og piger & drenge, så du kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle købe med en portion porto. Verdens aller største online modebutikker er fulde af varer og har også altid kæmpe udsalg. Både kvinder og mænd har opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det så du kan finde stort set alt, du tænker på, når man bladrer gennem hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.