+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Printed Pocket Square Brystlommetørklæde Rød Amanda Christensen
Printed Pocket Square Brystlommetørklæde Rød Amanda Christensen
Amanda Christensen

Printed Pocket Square Brystlommetørklæde Rød Amanda Christensen

289,00 DKK

Køb Amanda Christensen Printed Pocket Square lommetørklæder online, så du på den måde kan helt slippe for at skulle i en fysisk forhandler - og arbejde for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken. Men du burde skulle ikke være for langsom, for netop farven Rød i denne model er virkelig eftertragtet, og specielt for de mest populære størrelser. Køb så længe de er på lager, det ville være så mega irriterende hvis man ikke når det.

  • Navn: Printed Pocket Square
  • Mærke: Amanda Christensen
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Lommetørklæder
  • Farve: Rød
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

Lige nu kan man bestille Rød lommetørklæder fra Amanda Christensen for kun DKK289,00 en imponerende udsalgspris må man nok sige. For vi hos Pashion.dk er glade for Amanda Christensen, ikke kun når man taler om lommetørklæder. For Amanda Christensen må man sige de er med på moden, specielt når det kommer til herre. Og uanset om du vil benytte Printed Pocket Square til hverdag eller til en fest, så har du i den grad muligheden.

Har man god tid kan du i stedet vente og bestille når Printed Pocket Square er på tilbud, fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente - lige nu er det så nemt at købe på internettet, leveret til din dør, til kun DKK 289,00. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion.dk. Er den ikke i den helt korrekte størrelse eller farve kan du med garanti bestille noget fra samme mærke som vil falde i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af lommetørklæder og Amanda Christensen - så fortvivl ikke - du finder noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter fancy Amanda Christensen lommetørklæder så behøver du ikke kigge mere. Og husk at dele Printed Pocket Square med din familie og venner på social media når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb. Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal vælge netop lommetørklæder i Rød

For mange vil rød være en farve, der er tilskrevet nogle kvindelige værdier, men som mand kan røde elementer i tøjstilen være det manglende input, som de fleste af os mangler til enten hverdag eller fest. Da rød typisk hænger sammen med vores kvindelige medmennesker, er rød for mandfolk et ekstra tappert valg, der vil blive belønnet, hvis du vælger at iføre dig den. Rødt slips? Rød butterfly? Mørkerød skjorte? Alle tingene fungerer i suverænt samspil med andre toner – også selvom du skal sige fra over for nogle mandighedskomplekser. Vi er sikre på, at rød ikke vil skuffe dig. Farven rød symboliserer en ren form for kærlighed, og faktisk kendetegnes farven også ved at være sensuel, erotisk og forførende – færdigheder, som mænd såvel som kvinder i de fleste tilfælde gerne vil udtrykke. Rød kan altså charmere sig ind de helt rigtige steder med omhyggelige valg.

I mange officielle tilfælde vil den røde farve for mænd være et dristigt valg, som beretter en del om, hvor modig og vovet du er. Eksempelvis er et rødligt jakkesæt en mulighed, og mange fremstår sågar rigtig storslåede og prægtige. Men hvor mange røde suits er der til et bryllup? Ikke ret mange. Og det er ud af virkelig mange deltagere. Lægges de mærke til? Ja, helt afgjort. Men det er ikke på den negative facon. De skiller sig ud, fordi de er modige og vover at bryde grænserne lidt for, hvad mænd kan tillade sig at have på. I knap så formelle situationer er rød mere gængs taget i brug. Røde trøjer og t-shirts med rød er ganske vellidte og helt ordinære iklædninger. Der er dog stadig et stykke vej til røde jeans – men det gælder for både mænd og kvinder. Som accessorie virker den røde farve derimod ganske suverænt for den mandlige tøjstil. Et slips i rød eller en butterfly i rød gør lige outfittet til julefrokost det stykke bedre, og røde stykker tilbehør matcher hvide skjorter, hvor den kraftige rødlige farve træder tydeligt frem uden at overtage helt og holdet, fordi accessories som bekendt blot er tilhørende udstyr og herved ikke særligt store i størrelsen.


Om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største butikker online kan man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. For til trods for selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlinebutikken udviklet af to danske mænd. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er en svensker som bor i København, så han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som giver dig adgang til fra stortset alle de mest kendte mærker i modebilledet helt uden du er nødt til at løfte dig fra sofaen. Online shopping er en af de største markeder i dag netop fordi mange mennesker har travle hverdage der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne ville gøre det. Ydermere ville vi alle nok tilbydes den samme shopping-mulighed som dem, som bor midt i de allerstørste modebyer på jordkloden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt.com har ikke udelukkende modetøj til kvinderne, men også en hel masse til herrerne og piger & drenge, så man kan finde det hele med et klik og kun skulle betale en portion porto. Verdens aller største webshops er fulde af varer og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af tilbudsvarer. Både damer og mænd har allerede opdaget glæden ved at shoppe på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt man tænker på når man kigger på websiderne med modetøj, sko og accessories.