+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
P.Sq. Cm33x33 Rolled Brystlommetørklæde Blå BOSS BUSINESS WEAR
P.Sq. Cm33x33 Rolled Brystlommetørklæde Blå BOSS BUSINESS WEAR
BOSS

P.Sq. Cm33x33 Rolled Brystlommetørklæde Blå BOSS BUSINESS WEAR

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb P.Sq. Cm33x33 Rolled fra BOSS hos Boozt her, så du på den måde kan helt slippe for at skulle gå i en butik, og bare sid helt for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren. Men du burde ikke vente længe, for lige netop denne model i OPEN BLUE, MEDIUM PINK er ekstrem populær, og specielt for de størrelser som er populære. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

  • Modelnavn: P.Sq. Cm33x33 Rolled
  • Mærke: BOSS
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Lommetørklæder
  • Findes i farverne: OPEN BLUE, MEDIUM PINK
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

I dette øjeblik kan du købe OPEN BLUE, MEDIUM PINK BOSS lommetørklæder til herre til DKK399,00, en ekstremt god købspris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion.dk er i den grad glade for BOSS, især når det handler om lommetørklæder. For BOSS er de med på moden - specielt når det gælder herre. Og uanset om man vil benytte P.Sq. Cm33x33 Rolled i hverdagen eller til fest, så er det i den grad muligt. Hvis du ikke har travlt kunne du i stedet vente, og købe når P.Sq. Cm33x33 Rolled er på udsalg fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente, lige nu er det nemt at bestille på internettet og leveret til døren - for kun DKK 399,00. En rigtig god synes vi hos Pashion.dk.

Er den ikke i den helt korrekte farve eller størrelse kan man uden tvivl bestille noget fra samme mærke som falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af BOSS og lommetørklæder, så - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også leder efter de moderigtige OPEN BLUE, MEDIUM PINK BOSS lommetørklæder så bør du ikke undersøge længere. Husk at dele det med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri porto ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de største online butikker kan man vidst roligt sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlinebutikken startet af to danske drenge. Den øverste leder i dag er da også en svensker med bopæl i København, så man kan sige han kører historien videre.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som man må sige giver dig et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de mest populære mærker på markedet helt uden du behøver at gå udenfor. Shopping online er en af de største markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har en travl hverdag, der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som man gerne vil det. Samtidig vil vi alle gives den samme adgang til mode, som dem, der har adresse i midste af de absolut største modemetropoler på denne klode. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende modetøj og sko til kvinder, men også mænd og piger & drenge så man kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale for en portion fragt. Verdens største webshops er fyldt med brands og har stort set altid mega store sortimenter af tilbudsvarer. Både mænd og damer har fundet glæden ved at købe ind i webshops og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så du kan finde tæt på alt, man står og mangler når man skimmer hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.


Hvorfor du skal købe BOSS

Det kendte brand Hugo Boss blev grundlagt i den tyske by Metzingen lidt syd for Stuttgart i nittenhundredefireogtyve, hvor tyskeren Hugo F. Boss etablerede sin første beklædningsfabrik. I løbet af de første mange år, bestod kollektionen af en eneste linje i tekstil, men i 70erne, hvor herremoden eksploderede, startede brandet kollektionen BOSS by Hugo Boss, som skulle udstille tidens mest omtalte inklinationer i forbindelse med formelt hverdagstøj til herrer. BOSS by Hugo Boss blev raskt anerkendt i Norden for sit look og sit klassiske snit, som afspejlede tidens mest eftertragtede trends der ikke blev for meget. Det blev begyndelsen på en ganske ny tid for Hugo Boss, som lagde grunden for en del andre kollektioner til BOSS by Hugo Boss. Nu inkluderer BOSS ikke blot den originale kollektion af klassisk hverdagstøj, men også kollektionerne; Boss Green, der laver sportstøj, Boss Orange, der er en linje af afslappet fritidstøj, BOSS by Hugo Boss til kvinder og Boss Selection, der er et high end brand med styles i bedste kvalitet. BOSS by Hugo Boss er med andre ord ikke kun et, men tværtimod en række underkollektioner af det klassiske mærke med en historie, der rækker nær ved ethundrede år tilbage i tiden. Med lanceringen af BOSS by Hugo Boss, flyttede forretningen sig væk fra de ting, de indtil nu blev forbundet med, og gjorde nytte af de erfaringer, som lå til grunde for brandet. I skrivende stund associerer vi mest BOSS Hugo Boss for den fantastiske kvalitet, den formidable form og det klassiske udseende med en del af tidens mest efterspurgte trends.