Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pu Rain Mittens With Fleece Handsker Lyserød Mikk-Line
Mikk-Line

Pu Rain Mittens With Fleece Handsker Lyserød Mikk-Line

129,95 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Pu Rain Mittens With Fleece Handsker Lyserød Mikk-Line
  • Brand: Mikk-Line
  • Køn: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Handsker
  • Farve: Sort, Blå, Beige
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere købe Mikk-Line Pu Rain Mittens With Fleece Handsker Lyserød Mikk-Line handsker så længe der stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis man misser det. Du skal ikke vente for længe, for lige netop denne model i Sort, Blå, Beige er ekstrem eftertragtet - og dette gælder specielt for de mest gængse størrelser. For du kan nu købe i en webshop, så du kan undgå at bevæge dig i en fysisk forhandler. Og på den måde kan man sidde i stilhed uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken.


Beskrivelse

Lige nu kan man finde handsker fra Mikk-Line til DKK 129,95 - en god udsalgspris må man jo nok sige. Og vi hos Pashion er i den grad glade for Mikk-Line, specielt når det omhandler handsker. For når det kommer til Mikk-Line må man sige de er med på moden, i hvert fald når det gælder børn. Og uanset om du skal benytte Pu Rain Mittens With Fleece Handsker Lyserød Mikk-Line til en fest eller til hverdag, så har du muligheden. Har man god tid kan du vente lidt, og bestille når Pu Rain Mittens With Fleece Handsker Lyserød Mikk-Line er på udsalg/tilbud, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi ville ikke turde vente - lige nu er det nemt at bestille online, leveret til døren, til kun 129,95,-. En rigtig god synes vi. Hvis Pu Rain Mittens With Fleece Handsker Lyserød Mikk-Line ikke er i den rigtige størrelse og farve kan du med garanti bestille noget andet der vil falde i din smag. Boozt har et stort udvalg af Mikk-Line og handsker - så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget for dig.

Så hvis du er på udkig efter lækre Mikk-Line handsker, så bør du ikke lede mere. Husk nu at dele Pu Rain Mittens With Fleece Handsker Lyserød Mikk-Line med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Mere om farven Sort, Blå, Beige

Tøj i sort til børn og unge – det praktiske og moderne valg Hvis du forestiller dig beklædning til børn og unge, forestiller du dig ikke så ofte på tøj i den sorte nuance som det første. I stedet kommer nuancer som gul, lyserød, grøn og blå sikkert op. Men selvom du måske ikke altid har skænket sort en tanke, når det handler om børnetøj, er den sorte farve en genial farve til børn og unge. Du kan anskaffe dit barn alt slags tøj i den sorte farve – og fra mange forskellige mærker Det fede ved den sorte farve er, at sort er en hel del praktisk. Ser du selv i dit klædeskab, kan du nok ikke undgå farven sort (og hvorfor ville du også have lyst til det?). Selvom det ikke altid er tilfældet for tøj til børn, er det alligevel meget nemt at få fat i børnetøj i den sorte farve.

Sorte overdele og t-shirts, sorte bukser og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – skal vi fortsætte? Der er ikke dén slags beklædning, du ikke kan finde i farven sort. Farven sort er bekvem i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fordele ved at anskaffe tøj til dit barn i farven sort er, at det er sværere at spotte snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er ulykken sket, og kommer der af den grund smuds på dit barns tøj, er de ikke så nemt at spotte. Sammenlignet med tøj i lyse farver vil dit barns garderobeskab se meget nyt og skinnende rent ud, hvis der ligger mere sort tøj deri. Er den sorte farve for intens? Start med basis items i den sorte farve Måske tænker du, at den sorte farve er alt for intens og mørk til dit barn. Og jo, det måske kommer til at virke lidt voldsomt ud, hvis dit barn kun har tøj i sort på fra top til tå. Derfor kan du få sort tøj i dit barns garderobe en smule ad gangen.

Du kan derfor starte med at købe nogle enkle stykker tøj såsom t-shirts, bukser, toppe, sweatshirts og jakker i klædeskabet. På den måde får dit barn nogle enkle tøjstykker, som han eller hun kan bruge igen og igen – og som ikke slides op alt for tidligt.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

En af de store butikker på nettet er et rigtigt nordisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet hører hjemme i Malmø så er onlinebutikken startet op af 2 danske drenge. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er da også svensker med bopæl i København så han holder historien gående.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der må siges at give dig fri adgang til fra stortset alle de kendte brands i dag helt uden man behøver at gå udenfor.

Shopping online er måske en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange mennesker har travle hverdage der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping så ofte som vi gerne ville gøre det. Desuden vil vi alle gerne have den samme mulighed for at købe tøj, som de, som er bosiddende i midste af de aller største modehovedstader i verdenen. Det kan vi på Boozt.com.

Boozt tilbyder ikke udelukkende sko og modetøj til kvinder, men også masser til herrerne og børn så du kan finde det hele med et klik og kun skulle købe med en gang levering. Denne verdens helt store webshops bugner af mærker og har stort set altid kæmpe udsalg. Både mænd og damer har fundet ud af fordelene ved at shoppe i webshops og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den succes så du kan finde i omegnen af alt hvad du tænker på, når du scroller gennem websiderne med accessories, modetøj og sko.