Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pung
GiGi Fratelli

Pung

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Pung
  • Brand: GiGi Fratelli
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Punge & kortholdere
  • Farve: Brun
  • Find den hos: Miinto

Du må hellere købe GiGi Fratelli Pung punge & kortholdere mens der stadig er på lager. Det er så mega ærgerligt hvis man ikke når det. Du burde ikke vente for længe, lige netop farven Brun i denne model er yderst efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest populære. Nu kan du nemlig købe i onlineshoppen, og på den måde kan du helt slippe for at skulle i en normal butik. På den måde kan man stille og roligt sidde helt for dig selv uden at skulle vente hos forhandleren.

Beskrivelse

I dag kan du bestille Brun punge & kortholdere fra GiGi Fratelli til kun DKK799,00, en god pris kan vi virkelige sige. For vi på Pashion er nemlig glade for GiGi Fratelli ikke kun når det omhandler punge & kortholdere. For når det kommer til GiGi Fratelli må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Og hvad enten du vil bruge Pung til fest eller hverdagsbrug, så er det muligt. Har du ikke travlt kan man i stedet vente, og bestille når Pung er på tilbud/udsalg for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi bag Pashion ville ikke turde vente - for lige nu er det nemt at købe online og med levering til din dør, for kun DKK799,00. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Hvis Pung ikke er i den rigtige farve/størrelse kan man uden tvivl finde noget andet der falder i sin smag. Miinto har et ret stort udvalg af både GiGi Fratelli og punge & kortholdere - så bare rolig - du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så hvis du også er på jagt efter de moderne Brun GiGi Fratelli punge & kortholdere, så behøver du ikke researche længere. Husk at dele Pung med dine venner og familie på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Mere om Miinto
  • Leveringspris: Fri porto for bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og anderledes måde at handle online. Ideen begyndte Her i Skandinavien og virksomheden tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og de kan lige omkring sin 10 års fødselsdag prale af at have flotte 7 lande i EU vist på websiden. De ting, der separerer Miinto fra konkurrerende online webshops er, at det mod forventning ikke er en forhandler, som selv holder lager og tager sortimenter ind fra et udvalg af leverandører.

Det er helt modsat en omfattende online shoppingplatform for rigtige butikker, der ønsker at vise deres udvalg på nettet, men ikke helt tænker at en enkelt web butik er optimalt.

Hvis du køber i shoppen er det derfor ikke en enkelt fælles shop du betaler til, men i stedet en samling individuelle butikker, som hver især har ansvaret for at holde styr på de ordrer der tikker ind, plukke varerne og få dem afsendt til mennesker i hele landet.

Det tilbyder en fantastisk platform for dig, som gerne kunne at shoppe lokalt, men samtidig ønsker at chancen for at se, hvad markedet tilbyder. Du kan nemlig selv afgøre, om du ønsker at tjekke markedet for en bestemt ting, en kategori eller om du ønsker at søge på location. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herretøj, mode til kvinder, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og indretning. Der findes altså noget for største dele af os – og I kan sikkert også finde de ting, I mangler!