Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pung Boston
Aura

Pung Boston

449,95 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Pung Boston
  • Brand-navn: Aura
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Clutches
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Miinto

Køb Pung Boston clutches fra Aura mens der stadig er på lager. Det er så ekstremt ærgerligt hvis du ikke når det. Du skal skynde dig, for netop denne model og farve er rigtig eftertragtet, specielt for de populære størrelser. For nu kan du nemlig købe i onlineshoppen, og på den måde kan du helt slippe for at skulle i en fysisk butik. Og på den måde kan du arbejde i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

På Pashion er vi stolte af, at have mulighed for at vise dig om Aura Pung Boston clutches .

Man kan aldrig vide om Pung Boston fra Aura på et senere tidspunkt kommer på tilbud, for eksempel til Black Friday eller januarudsalg. Men tør du overhovedet vente, for du ender måske med clutches fra Aura i en helt anden mønster, farve eller model? Når man som Miinto giver hele to garanti kan det aldrig gå galt, når det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dages returmulighed så du kan altid sende retur produktet hvis det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke kan lide farven/modellen på.

Hvis du er virkelig fornuftig kan man melde dig til Miinto’s medlemsklub. For der kan man måske være rigtig heldig og få en rabatkode til sit allerførste køb på helt op til ti til femten% - måske mere.

Ender du med at købe Pung Boston må du endelig huske at dele din oplevelse på vores Instagram og Facebookside. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at benytte vores service. Vi hører meget gerne vores besøgenes bedømmelse. Miinto har ekstremt gode bedømmelser diverse steder, fx på Facebook, Trustpilot og Google med levering på kun få dage - og så kan du følge din ordre fra Miinto og til døren. Så hvorfor gå et andet sted hen når man kan finde Aura clutches her hos Miinto - som forhandler stort set alle de mest populære produkter? Men selv om Miinto ikke er kendt som pioneren når det handler om bæredygtige materialer - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. For det er nemlig i den grad et emne de går op i. Pung Boston bliver lavet i et super lækkert materiale. Aura er nemlig ret kendt for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det handler om clutches. Men selvom det ikke er sæson for Pung Boston (slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Læs mere om farven Sort

Klassikeren over dem alle. Sort kendetegner ofte det onde og det mørke. Det der er svært at se i skyggerne. Det er en nuance, som formørker de andre nuancer, men samtidigt også farven som kan blive brugt til at indramme mange andre sprøde slags farver i modebilledet. Indenfor moden er det en mere klassisk farve, som betyder elegance. Vi kan typisk kende fra beklædning som det helt mørke suit og smoking til damer samt den lille sorte cocktailkjole. Det er en farve størstedelen af os har blandt vores tøj fungerende som en vigtig del af garderoben. Derfor er den en af de toner vi altid ser i modebilledet både i hight street butikkerne, og også hos de helt store designere. Det er på samme tid også en kraftfuld farve der giver indtryk af magt og autoritet. Derfor ser vi også flere mennesker i ledende stillinger med beklædning til alle situationer i netop denne tone - netop fordi tonen i den grad understreger deres position.

I denne tid ser vi rigtig ofte sort indenfor blandt andet forbilleder i musikken. Desudenopleves de helt klassiske typer som de sorte bukser, den lille sorte og sidst men ikke mindst den klassiske smoking. Hvis du stadig er usikker på hvilken du bør tage på så er sort altid en sikker vinder.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering for køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 14 dage

Miinto kan tilbyde en ny og anderledes mulighed for at shoppe på www. Miinto tog sin begyndelse Her i Danmark og firmaet udfoldede sig i begyndelsen af det nye millenium og konceptet kan nu bryste sig af at have omkring syv Europæiske lande vist som en del af siden. Den ting, der separerer platformen fra konkurrerende netbaserede platforme er, at det slet ikke er en butik, som selv har lager og tilbyder varer fra udvalgte producenter.

Det er i stedet for en fælles e-commerce platform for allerede etablerede shops, der godt vil tilbyde deres varer, men ikke lige forventer at en alenestående online shop er en reel mulighed. Hvis du handler på Miinto er det altså ikke en kæmpe online shop du handler i, men i stedet for en buket mindre butikker, der uafhængigt af hinanden har ansvaret for at administrere de bestillinger der tikker ind, pakke bestillingen og få dem afsendt til købere i alle afkroge af land og rige.

Det tilbyder en fantastisk platform for dig, som gerne vil have muligheden for at købe lokalt, men samtidig gerne vil chancen for at se, hvad hele verden kan lokke med. Du kan altid selv beslutte, om du overvejer at undersøge en helt bestemt ting, en gruppe varer eller om du ønsker at søge på område. Hos Miinto kan der findes alt indenfor tøj til herrer, damemode, børnetøj, sportsudstyr, beauty og interiør. Der findes altså noget for alle – og man kan med stor sandsynlighed også have held med at finde det, du søger!