Danmark Danmark (skift)
+1.087.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Maren Celia Pung
Adax

Maren Celia Pung

499,00 DKK Gratis fragt
  • Produkt: Pung Maren
  • Brand-navn: Adax
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Punge & kortholdere
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Miinto

Skynd dig at køb Adax Pung Maren så længe de er på lager. Det ville være så mega ærgerligt hvis du ikke når det. Du bør ikke vente længe - lige netop farven Sort og denne model er meget populær, specielt for de størrelser der er populære. For du kan nu købe online hos Miinto her, så du kan fuldstændig undgå at gå i en forhandler. Og på den måde kan man lede helt for dig selv uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

I dag kan du bestille Adax punge & kortholdere til DKK 499,00 en god udsalgspris kan man jo nok sige. For vi på Pashion.dk er i den grad fans af Adax men ikke kun når vi taler om punge & kortholdere. For Adax er de altid med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Og hvad enten man vil benytte Pung Maren til en fest eller til hverdagsbrug - så har du i den grad muligheden. Har man god tid kunne du vente lidt i stedet, og bestille når Pung Maren er på udsalg for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville ikke turde vente, for lige nu er det jo så nemt at bestille på internettet og med levering til døren, for kun 499,00 DKK. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.

Hvis Pung Maren ikke er i den rigtige farve og størrelse kan man med garanti finde noget andet der vil falde i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af punge & kortholdere fra Adax, så - du skal nok finde noget der passer dig.

Så i tilfælde af at du leder efter smarte Sort punge & kortholdere fra Adax til dame så skal du ikke kigge længere. Husk nu at dele Pung Maren med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Læs mere om farven Sort

Klassikeren alle kender. Sort viser ofte det onde og det mørke. Det skjulte og skyggerne. Det er kuløren, som formørker mange andre farver, men på samme tid også farven, som kan bruges til at indramme mange andre lette farver på paletten.

I dag er det en klassisk kulør, som er et billede på overklasse og elegance. Vi kan ofte kende den fra beklædning som det mørke jakkesæt og smokingen til damer samt den klassiske cocktailkjole. Det er tonen de fleste har i vores tøjskab som en essentiel del af hverdagsgarderoben. Af denne grund er det en af tonerne som vi ofte ser i den store modeverden både ude i verden, samt på diverse catwalks.

Det er på samme tid også en meget stærk farve der udstråler både autoritet og magt. Derfor ses flere kvinder i høje jobstillinger med beklædning til både hverdag og job i netop stil og farve, netop fordi den understreger den position de sidder i. I disse dage ser vi i mange tilfælde sort indenfor blandt andre forbilleder i moden. Herudoverer også de klassiske typer som de helt sorte jeans, den sorte kjole og sidst men ikke mindst den sortfarvede smoking. Er du i tvivl om, hvad du burde vælge så vil sort altid være et sikkert valg.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Fri levering for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 14 dage

E-commerce platformen Miinto er en ny og anderledes mulighed for at købe tøj på computeren. Konceptet startede i Norden og virksomheden startede i 2009 og Miinto kan i disse dage bryste sig af at have op imod syv EU lande præsenteret som en del af platformen. Den ting, som adskiller shoppingplatformen fra konkurrerende interntbaserede webshops er, at Miinto mod forventning ikke er enkelt butik, der selv har lagerplads og tager varer ind fra forskellige leverandører.

Det er i stedet en kæmpe online platform for rigtige forretninger, der godt vil tilbyde deres udvalg på nettet, men ikke just tænker at en alenestående online shop er optimalt. Når du shopper på platformen er det således ikke en samlet kæmpe online shop du handler hos, men i stedet for en masse individuelle forretninger, der individuelt har ansvaret for at holde orden på de ordrer der kommer ind, håndtere bestillingen og få dem sendt til købere i alle afkroge af land og rige. Det tilbyder en alsidig mulighed for dem, der ønsker at have muligheden for at købe lokalt, men herudover har glæde af at muligheden for at opdage, hvad markedet har. Du kan nemt selv vælge, om du vil søge på en helt bestemt vare, en varekategori eller om du foretrækker at søge på lokation. Hos Miinto finder du alt indenfor mode til herrer, dametøj, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der er på denne måde noget for os alle – og du kan med garanti også finde frem til det, I mangler!