Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pure Cashmere O-Neck Pullover Strikket Trøje Brun SPARKZ COPENHAGEN
Pure Cashmere O-Neck Pullover Strikket Trøje Brun SPARKZ COPENHAGEN
Sparkz

Pure Cashmere O-Neck Pullover Strikket Trøje Brun SPARKZ COPENHAGEN

799,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe Pure Cashmere O-Neck Pullover Strikket Trøje Brun SPARKZ COPENHAGEN ponchoer & kapper fra Sparkz online hos Boozt her & købe helt for dig selv uden at skulle vente hos forhandleren.

  • Produkt: Pure Cashmere O-Neck Pullover Strikket Trøje Brun SPARKZ COPENHAGEN
  • Brand: Sparkz
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Ponchoer & kapper
  • Findes i farverne: Sort, Blå, Hvid, Grå, Rød, Grøn, Brun, Lyserød
  • Find den hos: Boozt

Men du burde skulle skynde dig, for netop farven Sort, Blå, Hvid, Grå, Rød, Grøn, Brun, Lyserød og denne model er yderst populær - og specielt for de størrelser som er normale. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så mega trist hvis man misser det.


Beskrivelse

I dette øjeblik kan du finde Sparkz ponchoer & kapper for kun DKK799,00 en rigtig god købspris må vi i den grad sige. For vi på Pashion.dk er nemlig glade for Sparkz især når der tales om ponchoer & kapper. Sparkz må man sige de er altid med på moden - i hvert fald når det gælder dame. Og uanset om du skal benytte Pure Cashmere O-Neck Pullover Strikket Trøje Brun SPARKZ COPENHAGEN til en fest eller til hverdag, så er det i den grad muligt. Hvis man ikke har travlt kunne du i stedet vente lidt, og købe når Pure Cashmere O-Neck Pullover Strikket Trøje Brun SPARKZ COPENHAGEN var på tilbud fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi ville ikke turde vente - lige nu er det jo så nemt at købe online og med levering til døren - for kun 799,00DKK. En meget fair synes vi bag Pashion. Er den ikke i den rigtige farve og størrelse kan man med garanti finde en anden ting som falder i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af ponchoer & kapper og Sparkz - så fortvivl ikke - du skal nok finde noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du kigger efter nogle trendy Sort, Blå, Hvid, Grå, Rød, Grøn, Brun, Lyserød Sparkz ponchoer & kapper så skal du ikke researche længere. Og husk at dele Pure Cashmere O-Neck Pullover Strikket Trøje Brun SPARKZ COPENHAGEN med din familie og venner på social media når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Glem ikke at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om at gå i ponchoer & kapper i Sort, Blå, Hvid, Grå, Rød, Grøn, Brun, Lyserød

Klassikeren over dem alle. Sort viser ofte mørket. Det skjulte og skyggerne. Det er en nuance, som opsluger de mange andre nuancer, men samtidigt nuancen som kan bruges til at indramme andre sprøde slags farver i modebilledet. I tiden er det en old school farve der er et billede på elegance og overklasse. Man kan ofte kende den fra butikkerne som det mørke suit og smoking til kvinder samt den lille sorte cocktailkjole. Det er en tone de fleste har i vores klædeskab som en del af basisgarderoben. Som følge heraf er den også en af de toner som man igen ser i den generelle modeverden både på gågaden og på runways.

Samtidigt er det også en meget kraftfuld farve der udstråler autoritet og magt. Af den grund ses mange personer i ledende jobs med tøj af både den formelle og den uformelle slags i netop stil og farve - fordi tonen virkelig understreger den position de sidder i.

I tiden ser man rigtig ofte sort indenfor populære forbilleder i musikken. Herudoveropleves de helt klassiske og genkendelige modeller fx helt sorte bukser, den lille sorte og sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvad du vil tage på så er sort altid et sikkert valg.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis porto for bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

En af de største webshops online kan man vidst roligt sige er et ægte skandinavisk eventyr. På trods af at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er onlinebutikken startet af to danske drenge. Direktøren for det hele i denne tid er en svensker som bor i København, og han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give et udvalg af fra alle de mest udbredte mærker i tiden uden man behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi mange mennesker har en travl hverdag, som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne ville. Samtidig vil de fleste ønske den samme mulighed for at købe tøj som de som er bosiddende midt i de allerstørste modebrændpunkter i verdenen. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke udelukkende modetøj til kvinder men også til mænd og drenge & piger så du kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at betale for en enkelt fragt. Denne verdens aller største online forretninger er fyldt med mærker og har også altid mega store sortimenter af udsalgsvarer.

Både kvinder og herrer har allerede fundet glæden ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for det så man kan finde næsten alt det man ønsker, når du kigger på siderne med accessories, tøj og sko.


Om ponchoer & kapper

Der findes ingen spørgsmål om det faktum at damemoden er det, som gennem tiden har været langt mere tydelig i butikkerne. Selv om mode til herrer er kommet langt i løbet af de sidste år, så optager damemode endnu meget mere på podierne i modeugen og hos forhandlerne.

Stilen sættes som udgangspunkt af de mange modehuse, når de fremstiller designernes styles frem, men herudover er der ligeledes det, som kendes som gademode. Der er det moden udenfor butikkerne, som omtales og stilen her bestemmes af de såkaldte modeguruer, der er helt almindelige mennesker med en sans for mode. Blandt piger i alle aldre er der ikke kun én style, men tværtimod utallige alternative, som hver især taler til sit unikke segment af eventuelle kundegrupper. Og grundet der findes så markant forskel på, hvilke modeller der klæder kvindekroppen i mange forskellige aldersgrupper, så er der også markant forskel på, hvad der er moderne iblandt de forskellige segmenter. Fælles for dem alle er på den anden side gang på gang både prints, form og styling, der er universalt fremherskende imens andre synes langt mere identificerede af modehuset der har designet det eller kunderne, produkterne er designet til. I vor tid er tøj til kvinder delt i 2 meget forskellige grupper, nemlig ’high street’, der er de helt almene forhandlere som blandt andet Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Endvidere kommer de mere eksklusive brands i den mere pebrede ende af prisskalaen, her finder vi brands som Marc Jacobs og Gucci. De fleste piger mixer de to ting på kryds og tværs og skaber på den måde en personlig style, der bliver bygget op af tidens trends, men sammensat efter den individuelle garderobe. Som følge af at shopping på nettet er blevet langt mere brugt, kan vi nu ikke kun se tøj i butikkerne, men også via internettet, hvilket gør, at vi har hele kloden lige for fingerspidserne. Hvilket giver en kæmpestor chance for at vælge mellem de nutidige trends inden for fashion for at opbygge en unik style.