Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pure Heart Bracelet Steel Accessories Kids Jewellery Bracelets Chain Bracelets Sølv Edblad
Pure Heart Bracelet Steel Accessories Kids Jewellery Bracelets Chain Bracelets Sølv Edblad
Edblad

Pure Heart Bracelet Steel Accessories Kids Jewellery Bracelets Chain Bracelets Sølv Edblad

179,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Pure Heart Bracelet Steel armbånd fra Edblad i onlineshoppen og købe i fred og ro uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Pure Heart Bracelet Steel
  • Brand-navn: Edblad
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Armbånd
  • Farve: Sølv
  • Shop: Boozt

Men du burde ikke være for langsom - for netop farven Sølv i denne model er meget efterspurgt - og specielt for de størrelser der er gængse. Så køb så længe der stadig er på lager, det er så mega trist hvis du ikke når det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man bestille Sølv Edblad armbånd for DKK179,00, en god pris må man jo nok sige. For vi hos Pashion.dk er nemlig glade for Edblad, men ikke kun når der tales om armbånd. Edblad må man sige de er med på moden, specielt når det kommer til dame. Og uanset om man vil bruge Pure Heart Bracelet Steel til fest eller til hverdagsbrug - så er det i den grad muligt. Hvis man ikke har travlt kan du vente, og bestille når Pure Heart Bracelet Steel var på tilbud for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion ville dog ikke turde vente, for lige nu er det jo så nemt at købe på nettet og leveret til din dør, til kun 179,00,-. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion. Hvis den ikke er i den rigtige størrelse eller farve kan man uden tvivl finde noget fra samme mærke der vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af Edblad og armbånd, så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også leder efter nogle moderigtige Sølv armbånd fra Edblad til dame, så behøver du ikke kigge længere. Og husk at dele det med dine venner på social media når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb.

Og glem ikke at følge Pashion på social media.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

En af de store online webshops er et ægte skandinavisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø så er webshoppen grundlagt af to danskere. Direktøren for det hele i denne tid er da også svensker med adresse i København, så han holder historien gående. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers som giver adgang til fra alle de mest moderne brands i tiden helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi rigtig mange har en travl hverdag, som ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne ville gøre det. Ydermere vil vi alle gerne have den samme adgang til mode, som dem, der bor midt i de største modehovedstader i vores verden. Det kan vi på Boozt.

Boozt.com tilbyder ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til kvinder men også masser til herrerne og drenge & piger så du kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale en portion porto. Denne verdens største webshops er fyldt med varer og har altid kæmpe udsalg. Både damer og herrer har allerede opdaget glæden ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde tæt på alt hvad man ønsker, når man kigger på hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.