+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Pusletaske Toby
Lässig

Pusletaske Toby

1.199,95 DKK Gratis fragt
  • Produkt: Pusletaske Toby
  • Brand: Lässig
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Miinto

Skynd dig at køb Pusletaske Toby fra Lässig mens der stadig er på lager. Det ville være så irriterende hvis man misser det. Men du bør ikke være for langsom, for netop denne model i Sort er virkelig efterspurgt, gælder specielt for de normale størrelser. Nu kan du nemlig købe hos Miinto her, og på den måde kan du helt slippe for at skulle bevæge dig i en forhandler. Og på den måde kan man bare sidde helt for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi virkelig stolte over at få mulighed for at fortælle dig om Pusletaske Toby skuldertasker fra Lässig .

Man ved ikke om Pusletaske Toby fra Lässig på et tidspunkt kommer på tilbud, for eksempel til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man virkelig vente, for du ender måske bare med skuldertasker fra Lässig i en anden slags model, farve eller mønster? Med intet mindre end en toårig garanti kan det aldrig ende galt, da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med mindst fjorten dage returmulighed. Så du kan altid sende retur produktet hvis nu det ikke passer, eller hvis nu man ikke kan lide farven i lyset derhjemme.

Er man virkelig smart så kan du melde dig til deres medlemsklub. Der kan du måske være heldig og få en kuponkode ved sin første bestilling på ti til femten% - eller måske mere.

Ender du med at bestille Pusletaske Toby må du endelig huske at dele oplevelsen på vores social media kanaler. Vi på Pashion går meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge vores produkt. Vi vil meget gerne høre vores brugeres bedømmelse. Miinto har meget flotte bedømmelser mange steder herunder på Facebook, Google og Trustpilot, og levering inden for få dage - og du kan følge ordren fra Miinto hjem til dig. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan købe Lässig skuldertasker lige her hos Miinto, der sælger de fleste af de populære produkter? Men selv om Miinto ikke er kendt som den førende når det handler om bæredygtighed - så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de går op i.

Pusletaske Toby bliver produceret i rigtig smart materiale. Lässig er nemlig meget kendt for netop deres gode kvalitet - måske specielt når det drejer sig om skuldertasker. Og selv om det måske ikke er sæsonen for at gå med Pusletaske Toby (slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Om at gå i skuldertasker i Sort

Sort er for alle den ultimative aristokratiske rigtig pæne farve. Det er nuancen vi ender med at vælge når vi skal benytte festtøjet samt også den farve, der sælges flest bukser i. Det er tonen man ser som synonym for magt. I mændenes skabe finder man heller ikke mange outfits, som ikke indeholder minimum et stykke sort tøj. Det er også en nuance der ses helt fra toppen af, hvor en stor del af de mest populære tøjdesignere ofte ender med at benytte tonen og helt til de helt almindelige butikker, som også med sikkerhed har et kæmpe sortiment af sort tøj til både damer og herrer.

Gennem vores tid har sort ofte blevet kendetegn for noget mørkt. Vi ser altid heltens fjende iført mørke gevandter samt kolde træk, hvor imod helten der redder verden i sin lyse uniform. Uanset det er nuancen ikke noget vi viger bort fra når det gælder hverdag og fest, for det er uden tvivl den farve som udtrykker mest elegant stil. Selv når det kommer til sko er vi drenge glade for de sorte muligheder. Både når det handler om de klassiske laksko til mere hverdagsagtige sneakers, er sort helt sikkert den mest valgte farve. Det er ikke bare fordi den er klassisk og pæn, den er også meget praktisk og kan matche alt det andet man har i skabet.


Om Miinto
  • Pris for levering: Fri porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

Den store shopping platform, Miinto kan tilbyde en spændende og anderledes måde at handle på nettet. Miinto tog sin begyndelse Her i Skandinavien og Miinto udfoldede sig i starten af 2009 og Miinto kan i dag være stolte af at have hele 7 lande i Europa repræsenteret med deres varer på nettet. Det, der separerer dem fra lignende interntbaserede shoppingplatforme er, at den modsat andre ikke er enkel forhandler, som selv har lagerplads og tilbyder varer fra forskellige leverandører. Det er i virkeligheden en omfattende online platform for eksisterende forretninger, der gerne vil udbyde deres varer, men ikke just tror at en enkelt webshop er en mulighed.

Hvis du shopper på platformen er det såfremdeles ikke en kæmpe webshop du betaler til, men i stedet for en masse selvstændige butikker, der hver især har ansvaret for at holde styr på de bestillinger der ruller ind, pakke dem og få dem sendt til mennesker i hele landet.

Det er en fantastisk butik for dem, der gerne vil have muligheden for at købe lokalt, men også gerne vil chancen for at opleve, hvad resten af verden har. Du kan altid selv beslutte, om du overvejer at søge på en helt bestemt vare, en varegruppe eller om du hellere vil søge på adresse. Hos Miinto udbydes alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, børnemode, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der sælges med andre ord noget for langt de fleste – og man kan sikkert også finde den ting, du søger!