Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Quelea Sandal Med Hæl Sort Pura Lopez
Quelea Sandal Med Hæl Sort Pura Lopez
Pura Lopez

Quelea Sandal Med Hæl Sort Pura Lopez

1.800,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Quelea Sandal Med Hæl Sort Pura Lopez fra Pura Lopez i denne onlineshop, så du kan helt slippe for at gå i en forhandler - og stille og roligt sid i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Du skal ikke vente længe, for lige farven Sort i denne model er virkelig efterspurgt - gælder specielt for de populære størrelser. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det er så mega irriterende hvis du går glip af det.

  • Produktnavn: Quelea Sandal Med Hæl Sort Pura Lopez
  • Brand: Pura Lopez
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Højhælede sandaler
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

I dag kan du bestille Sort højhælede sandaler fra Pura Lopez til dame til kun 1.800,00 DKK, en virkelig god produktpris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion er fans af Pura Lopez ikke kun når det handler om højhælede sandaler. For når det kommer til Pura Lopez er de altid med på moden - specielt når det kommer til dame. Uanset om du vil benytte Quelea Sandal Med Hæl Sort Pura Lopez til hverdag eller til en fest, så er det muligt.

Hvis du ikke har travlt kunne du vente og bestille når Quelea Sandal Med Hæl Sort Pura Lopez er på tilbud/udsalg, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente, for lige nu er det nemt at bestille på nettet og leveret til døren, til kun 1.800,00,-. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion. Er Quelea Sandal Med Hæl Sort Pura Lopez ikke i den helt rigtige farve eller størrelse kan man uden tvivl købe en anden ting der vil falde i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af højhælede sandaler fra Pura Lopez - så fortvivl ikke - du skal nok finde noget der passer dig.

Så i tilfælde af at du kigger efter fede Sort Pura Lopez højhælede sandaler til dame så skal du ikke researche længere. Og husk at dele det med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb.

Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Om farven Sort

Klassikeren alle kender. Sort symboliserer ofte det mørke. Skjult i skyggerne. Det er kuløren som absorberer de mange andre kulører, og på samme tid også en kulør, der kan blive brugt til at skabe kontrast til flere andre lyse farver på paletten. Indenfor mode er det en klassisk farve, som er et billede på overklasse og elegance. Vi kender den fra moden som det helt klassiske suit og smokingen til kvinder samt den lille sorte kjole. Det er en kulør langt de fleste af os har blandt vores tøj som en essentiel del af hverdagsgarderoben. Af denne simple grund er den også en af de kulører som vi ser gentagne gange i den generelle modeverden både i butikkerne, og på diverse catwalks.

Samtidigt er det også en kraftfuld farve som udtrykker autoritet og magt. Af den grund ser man flere kvinder i magtfulde positioner med uniformer af både den formelle og uformelle slags i netop denne nuance netop fordi nuancen understreger og udstråler magten i deres position. For tiden ser man i mange tilfælde sort indenfor store forbilleder i musikbranchen. Ud over detopleves også de helt klassiske og genkendelige typer som helt sorte bukser, den sorte kjole og ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvad du skal iklæde dig så er sort altid et godt valg.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de største modebutikker online kan man sige er et ægte Nordisk eventyr. Til trods for selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø så er webshoppen foundet af to danskere. Lederen på toppen i denne tid er da også svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han holder historien gående.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver dig fri adgang til fra alle de mest kendte mærker i tiden helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er nok en af de hurtigste voksende markeder netop fordi vi har travle hverdage, som ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som vi måske ønsker det. Samtidig ville vi alle tilbydes den samme adgang til mode som de som er bosat i midste af de aller største modebrændpunkter på Jorden. Den mulighed har du hos os. Boozt.com tilbyder ikke alene accessories, sko og modetøj til damerne, men også en hel masse til herrerne og børn så du kan finde det hele med et klik og klare dig med at købe med en portion levering. Denne verdens aller største online forretninger bugner af mærker og har også altid kæmpe store tilbudskategorier. Både mænd og kvinder har opdaget det smarte ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde næsten alt, du står og mangler når du bladrer gennem siderne med sko, tøj og accessories.


Hvorfor du skal investere i højhælede sandaler

Der er en kendt metafor om damer og deres sko. På højde med moderigtigt tøj og smukke smykker kan de helt rigtige sko gøre en overraskende stor forskel, når du skal finde det perfekte look. I mange år har de kvindelige fødder været omgærdet af mystik. I det nittende århundrede var kvindernes store underdele blevet designet for skabe en illusion af, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var en enkelt glimt af en fod i datidens støvler blevet forbundet med sensualitet.

Til trods for at fødderne på alle måder er blevet en del mere synlige i denne tid, er de stadig en stor del af den femininitet damer kan udstråle. Sko spiller i denne sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de helt rigtige høje hæle kommer benene til at synes længere og mere slanke mens holdningen bliver mere rank. Det er dog mere endhælene med røde såler, som er populære i dag, for ligesom blandt fyrerne har de populære kondisko også fået plads hos damerne. De findes nemlig i alle former og for alverdens pengepunge, så du finder nok ikke en lejlighed i dag, der ikke prydes af mindst ét par sneakers til hverdag.

For os fylder skoene lige så meget i hverdagen som accessories og tøjet.