Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rask Jr. Gtx Vinterstøvler Med Snøre Sort Viking
Rask Jr. Gtx Vinterstøvler Med Snøre Sort Viking
Viking

Rask Jr. Gtx Vinterstøvler Med Snøre Sort Viking

1.000,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Rask Jr. Gtx Vinterstøvler Med Snøre Sort Viking
  • Brand: Viking
  • Produceret til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Vinterstøvler
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Boozt

Du må hellere købe Rask Jr. Gtx Vinterstøvler Med Snøre Sort Viking fra Viking så længe de er på lager. Det er så ekstremt trist hvis man går glip af det. Men du burde skulle skynde dig, for netop farven Sort i denne model er virkelig efterspurgt - gælder specielt for de gængse størrelser. Nu kan du nemlig købe her, og på den måde kan du helt undgå at skulle i en butik. På den måde kan man sidde for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan du bestille Sort Viking vinterstøvler til DKK1.000,00 en flot produktpris kan man jo nok sige. For vi hos Pashion er imponerede over Viking men ikke kun når man taler om vinterstøvler. For når det kommer til Viking er de altid med på moden - specielt når det gælder børn. Og uanset om du vil benytte Rask Jr. Gtx Vinterstøvler Med Snøre Sort Viking til en fest eller hverdagsbrug, så er det uden tvivl muligt. Har du god tid kan man vente lidt, og købe når Rask Jr. Gtx Vinterstøvler Med Snøre Sort Viking var på tilbud/udsalg, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente, lige nu er det jo så nemt at bestille i webshoppen og leveret til din dør, til kun DKK 1.000,00. En rigtig fair synes vi. Er Rask Jr. Gtx Vinterstøvler Med Snøre Sort Viking ikke i den helt korrekte størrelse eller farve kan du helt sikkert bestille en anden ting der falder i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af både Viking og vinterstøvler - så bare rolig - du finder helt sikkert noget du vil have.

Så hvis du leder efter de moderne Sort vinterstøvler fra Viking, så bør du ikke lede længere. Og husk nu at dele Rask Jr. Gtx Vinterstøvler Med Snøre Sort Viking med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto for køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største online modebutikker er et vaskeægte nordisk eventyr. For selv om at selve hovedsædet har hjemme i Malmø, er webshoppen opstartet af to danskere. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er også en svensker med bopæl i København og han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som må siges at give dig fri adgang til fra de fleste de mest populære brands i modebilledet uden du behøver at løfte dig fra sofaen.

Shopping online er potentielt en af de største markeder i dag fordi mange mennesker har travle hverdage, som gør det svært at komme ud og købe tøj lige så tit som vi ville ønske det. Desuden vil de fleste gerne have den samme shopping-mulighed, som dem, som bor i midste af de absolut største modebrændpunkter på Jorden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com har ikke bare modetøj, sko og accessories til damerne men også mænd og børn så man kan finde det hele med et klik og nøjes med købe med en omgang fragt. Verdens helt store online modebutikker er fulde af produkter og har også altid kæmpe lagre med produkter på tilbud. Både mænd og kvinder har allerede fundet ud af fordelene ved at købe vores tøj på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde tæt på alt, man drømmer om når du scroller gennem siderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i vinterstøvler

Ligesom med tøj til børn er der også sket rigtig meget når det handler om støvler og børnesko. Rene og lune fusser er udgangspunktet for en god dag i løbet af vintermånederne, mens et par fjerlette og magelige sandaler kan redde en på en lun dag i den danske sommer.

Selv om der med sikkerhed også findes trends når det kommer til sko til børn, er det formen, der vælges ud fra. Det ved langt de fleste producenter allerede og derfor, er der heldigvis virkelig god lejlighed for at investere i støvler der lægger vægt på perfekt fit og plads til fusserne til unger i alle aldersgrupper. Ud over fittet, er forældrene også blevet langt mere bevidste om hvad tingene er lavet af og hvad det gør for de små futter og at kunne ånde og komme af med fugt, uden at skulle være spærret inde. I den tid vi er i er der mange skønne mærker, der brænder for at fremstille fodtøj til børn, som er fremstillet i holdbare råmaterialer, og der passer optimalt på pusselanken. Mens er forældrene og brandsene blevet mere bevidste om højere kvalitet og bæredygtighed i stedet for rappe og mere overkommelige alternativer. Fine, bløde pusselanker kræver de mest silkebløde og allermest rare sko til børn. Samtidig er her desuden intet mere vidunderligt end at twinne med forældrene. Det har de helt store sneaker-brands selvfølgelig set og følgeligt forhandles de mest solgte versioner til både børn og voksne.

I det øjeblik det drejer sig om de mere hensigtsmæssige børnesko som fodtøj til vinter og gummistøvler, så er formen, som er omdrejningspunktet, på højde med bæredygtigheden. Det vigtigste er, at børnene må kunne lege ude i alle forhold uden at få iskolde og klamme pusselanker og helt uden at skulle slæbe futterne efter sig, når vinterskoene er våde. Heldigvis findes der rigtig fantastiske chancer for at investere i vinterfodtøj til ungerne i komfortable, hensigtsmæssige råmaterialer som Gore Tex sammen med mange andre belægninger, der er åndbare, men også vandtætte, så de bittesmå fusser holder sig dejligt varme og helt tørre gennem vinteren.