+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Red Twill Silk Pocket Square Brystlommetørklæde Brun ETON
Red Twill Silk Pocket Square Brystlommetørklæde Brun ETON
Eton

Red Twill Silk Pocket Square Brystlommetørklæde Brun ETON

350,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Red Twill Silk Pocket Square lommetørklæder fra Eton hos Boozt her og arbejde i stilhed uden stress i butikken.

  • Modelnavn: Red Twill Silk Pocket Square
  • Brand: Eton
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Lommetørklæder
  • Findes i farverne: PINK/RED
  • Find den hos: Boozt

Men du bør ikke være for langsom, for lige netop denne farve er ekstrem populær, og specielt for de størrelser der er gængse. Køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis du misser det.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi stolte af, at have muligheden for at vise dig om Eton Red Twill Silk Pocket Square . Du ved ikke om Red Twill Silk Pocket Square på et senere tidspunkt kommer på tilbud, for eksempel til Black Friday eller på januarudsalg. Men tør man virkelig vente - for du ender med Eton lommetørklæder i en anden farve, model eller mønster?

Med intet mindre end en 2-årig garanti kan det aldrig gå galt, da det er et krav i DK. Ligesom med mindst fjorten dage ret til returnering så man kan bare returnere produktet hvis det ikke passer, eller du ikke alligevel kan lide farven/mønsteret på foran spejlet. Er man klog så kan du overveje at tilmelde dig Boozt’s mailingliste. For der kan man være rigtig heldig og modtage en rabat ved sit første køb på op mod ti-15 procent, eller måske mere. Ender du med at bestille Red Twill Silk Pocket Square må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram. Vi på Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at bruge produktet. Vi vil gerne have vores brugeres feedback. Boozt har meget gode bedømmelser mange steder fx på Facebook, Trustpilot og Google og levering på kun ganske få dage, og så kan du følge din ordre fra Boozt hjem til døren. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når du kan finde lommetørklæder fra Eton her på Boozt der sælger alle de mest populære produkter?

Men selvom Boozt ikke er kendt som den ledende når det handler om økologisk modetøj, så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om.

Red Twill Silk Pocket Square laves i et virkelig lækkert materiale. Eton er nemlig meget kendt for netop deres gode kvalitet, og måske specielt når det omhandler lommetørklæder. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Red Twill Silk Pocket Square (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri fragt for køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

En af de største online forretninger må man sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. Selv om selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlinebutikken grundlagt af to danske drenge. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er en svensker med bopæl i København, så han holder historien gående. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som må siges at give dig et udvalg af fra stortset alle de udbredte brands på markedet helt uden du behøver at gå udenfor. Indkøb på nettet er en af de hurtigste voksende markeder netop fordi vi har travle hverdage, som gør det svært at komme ud og købe tøj så tit som vi måske ønsker det. Samtidig vil vi alle nok gerne have den samme mulighed for at købe tøj som dem som bor midt i de absolut største modemetropoler i verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende sko, modetøj og accessories til damer men også herrer og drenge & piger, så du kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle købe en omgang levering. Verdens største online modebutikker bugner af produkter og har også altid kæmpe sortimenter af tilbudsvarer. Både kvinder og mænd har fundet ud af fordelene ved at shoppe i webshops og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for det, så man kan finde næsten alt man tænker på når man scroller gennem hjemmesiderne med sko, tøj og accessories.