Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rejsetaske Basecamp XS
The North Face

Rejsetaske Basecamp XS

849,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe The North Face Rejsetaske Basecamp XS i en webshop, og på den måde kan du helt slippe for at bevæge dig i en normal forhandler - og stille og roligt sid i ro og mag uden at skulle høre på sælgere i butikken. Du burde ikke være for langsom, for lige netop denne model i Lyserød er rigtig efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Skynd dig at køb så længe de er på lager, det er så ekstremt ærgerligt hvis du misser det.

  • Model: Rejsetaske Basecamp XS
  • Mærke: The North Face
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Rejsetasker
  • Farve: Lyserød
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi stolte over at have mulighed for at vise dig om The North Face Rejsetaske Basecamp XS . Man ved ikke om The North Face Rejsetaske Basecamp XS en anden dag kommer på udsalg - fx til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man overhovedet vente - for man ender måske med rejsetasker fra The North Face i en anden slags farve, model eller mønster?

Med hele en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt da det er et krav i DK. Ligesom med mindst 14 dage returmulighed, så du kan til hver en tid sende retur produktet hvis nu det ikke passer i størrelsen, eller du ikke kan lide farven på. Er du fornuftig, kan du melde dig til Miinto’s nyhedsbrev. Her kan man være heldig og få en kuponkode ved dit første køb på hele ti til femten%, eller måske mere.

Ender du med at købe Rejsetaske Basecamp XS må du ikke glemme at dele oplevelsen på vores social media kanaler. Vi hos Pashion.dk går meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte vores produkt. Vi vil meget gerne høre vores brugeres bedømmelse. Miinto har ekstremt flotte bedømmelser rundt omkring, herunder på Google, Trustpilot og Facebook, med levering indenfor få dage. Og så kan du følge ordren hele vejen fra Miinto hjem til døren. Så hvorfor gå et andet sted hen når nu du kan bestille The North Face rejsetasker her på Miinto, der sælger stort set alle de kendte produkter? Selv om Miinto ikke er tænkt på som pioneren inden for økologiske materialer, så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. Det er i den grad et emne de bekymrer sig om. Rejsetaske Basecamp XS bliver lavet i rigtig lækkert materiale. The North Face er nemlig kendt af flere for deres lækre kvalitet, måske specielt når det drejer sig om rejsetasker. Og selv om det måske ikke er sæson for Rejsetaske Basecamp XS (slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri porto ved køb over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er blevet en spændende og anderledes mulighed for at købe lækre ting online. Miinto tog sin begyndelse i Skandinavien og Miinto startede i begyndelsen af det nye millenium og platformen kan i disse dage være stolte af at have i omegnen af syv Europalande præsenteret på platformen. Det, som separerer firmaet fra andre interntbaserede platforme er, at det stik mod forventning ikke er en forhandler, der selv holder lager og sælger varer fra en række virksomheder. Det er helt modsat en samlet online platform for fysiske shops, som brænder for udbyde deres udvalg på nettet, men ikke forestiller sig at en alenestående netbutik er en optimal løsning.

Når du køber på siden er det altså ikke en samlet fælles online shop du køber hos, men omvendt en buket mindre forretninger, der hver især har ansvaret for at ordne de ordrer som tikker ind, håndtere det bestilte og få dem afsendt til kunder i hele landet.

Det giver en spændende platform for dem, som kunne tænke sig at have muligheden for at handle lokalt, men desuden ønsker at muligheden for at se, hvad markedet tilbyder. Du kan nemlig selv vælge, om du ønsker at tjekke markedet for en præcis ting, en kategori eller om du foretrækker at søge på beliggenhed.

Hos Miinto finder du alt indenfor herretøj, kvindemode, børnetøj, sportsudstyr, beauty og interiør. Der findes med andre ord noget for de fleste – og I kan sikkert også finde den ting, I leder efter!