Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rejsetaske Packable
Herschel

Rejsetaske Packable

299,00 DKK

Du kan købe Herschel Rejsetaske Packable i en webshop, så du på den måde kan helt undgå at skulle bevæge dig i en forhandler - og købe helt for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken. Men du bør ikke vente for længe, for netop farven Sort er yderst populær, specielt for de størrelser som er mest populære. Køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

  • Navn: Rejsetaske Packable
  • Brand: Herschel
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Rejsetasker
  • Farve: Sort
  • Butik: Miinto
Beskrivelse

Er du på udkig efter at købe de smarte Rejsetaske Packable rejsetasker fra Herschel til dame i Sort, så er du kommet til det helt perfekte sted. Netop hos www.pashion.dk er vi rigtig glade for lige netop rejsetasker specielt hvis de er lavet af Herschel.

Herschel er nemlig kendt for deres tidsløse design af rejsetasker, og Rejsetaske Packable er slet ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre kan man også bruge Rejsetaske Packable til enhver anledning - hvad end det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag. I dette øjeblik kan den købes til 299,00 kr. som jo må siges er en virkelig konkurrencedygtig pris. Dog skal du huske at du ikke kan vente alt for længe. Prisen vil kun gælde hvis lager haves.

Men du kan overveje at vente og bede til de højere magter for bedre priser på udsalg senere til fx januar, til sommer på udsalg, til black friday, eller fx til cyber monday, eller til lagersalg og outlet.

Og én af de største fordele i netop dette tilfælde er at Herschel Rejsetaske Packable kan findes i online shoppen. På den måde kan du slippe for at skulle tage ned i en fysisk forretning der sælger mode.

Men du kan sagtens finde det man leder efter hos netop Miinto, for de har et enormt stort sortiment af rejsetasker fra Herschel til dame. Og Miinto kender man for sko, accessories og modetøj hurtigt leveret, lave priser på levering, imponerende sortiment i mange slags kollektioner, modeller og farver.

Husk at give din mening til kende af Herschel Rejsetaske Packable lige under her. Og husk at følge Pashion.dk på vores sociale medie sider via Pinterest, Instagram og Facebook.


Mere om farven Sort

Klassikeren vi alle kender. Sort kendetegner ofte det onde. Det skjulte og skyggerne. Det er en kulør, som absorberer de andre kulører, og på samme tid også en farve, der kan bruges til at fremhæve andre sprøde slags farver i modebilledet. Indenfor mode er det en mere gammeldags nuance der udstråler overklasse. Vi kender den fra klædeskabet som det helt sorte jakkesæt og smokingen til damer og den klassiske cocktailkjole. Det er farven de fleste har i vores garderobe fungerende som en del af basisgarderoben. Derfor er den en af de farver som man ofte ser i den store modeverden både på gaden, men også i high fashion. Det er samtidigt også en kraftfuld farve der udstråler autoritet og magt. Af samme grund ses mange kvinder i høje jobstillinger med beklædning af både den formelle og den uformelle slags i stil og farve fordi farven i den grad understreger og udstråler magten i deres position.

I denne tid ser man rigtig ofte sort indenfor blandt andre forbilleder i modeindustrien. Desudener også de genkendelige modeller som helt sorte bukser, den lille sorte cocktailkjole og til sidst men ikke mindst den sorte smoking. Er du usikker på, hvad du bør tage på så er sort altid et godt valg.


Om Miinto
  • Pris for levering: Fri fragt ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 14 dage

Den store shopping platform, Miinto kan tilbyde en ny og spændende måde at købe tøj på www. Forretningen tog sin begyndelse i Nordeuropa og virksomheden startede i totusindogni og Miinto kan i disse dage bryste sig af at have i omegnen af syv EU lande præsenteret som en del af websiden. Den ting, der adskiller shoppingplatformen fra konkurrerende interntbaserede platforme er, at den modsat andre ikke er en forretning, der selv har lager og tilbyder varer fra et udvalg af mærker.

Det er i stedet for en samlet e-commerce platform for rigtige butikker, der drømmer om sælge deres udvalg på nettet, men ikke helt forestiller sig at en privat webshop er en god mulighed. Hvis du handler på siden er det altså ikke en samlet stor butik du handler hos, men omvendt en buket mindre butikker, som uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at ordne de ordrer som lander i indbakken, håndtere dem og få dem sendt til købere i over alt. Det giver en fantastisk webshop for de, som gerne vil kunne at handle lokalt, men på samme tid gerne vil chancen for at opdage, hvad markedet har. Du kan hurtigt selv bestemme, om du overvejer at tjekke markedet for en præcis vare, en varekategori eller om du hellere vil søge på location. Hos Miinto finder du alt indenfor tøj til herrer, kvindemode, mode til børn, sportsudstyr, beauty og interiør. Der sælges på denne måde noget for største dele af os – og du kan med garanti også finde de ting, du leder efter!