Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rejsetaske Reader S
Eastpak

Rejsetaske Reader S

604,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Eastpak Rejsetaske Reader S online hos Miinto her, så du på den måde kan slippe for at bevæge dig i en forhandler - og købe i stilhed uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren. Du skal ikke vente for længe - for netop farven Grøn i denne model er meget efterspurgt, specielt for de størrelser som er mest normale. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis du ikke når det.

  • Produkt: Rejsetaske Reader S
  • Brand-navn: Eastpak
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Weekendtasker
  • Farve: Grøn
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man bestille Grøn Eastpak weekendtasker til herre til kun 604,00 DKK, en virkelig god udsalgspris kan vi virkelige sige. Og vi på Pashion er nemlig fans af Eastpak og ikke kun når det kommer til weekendtasker. For Eastpak må man sige de er virkelig med på moden - specielt når det kommer til herre. Uanset om du vil bruge Rejsetaske Reader S til hverdag eller til en fest, så er det uden tvivl muligt. Hvis man har god tid kunne man i stedet vente, og bestille når Rejsetaske Reader S er på tilbud, for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi hos Pashion.dk ville ikke vente - for netop nu er det jo så nemt at købe online, leveret til din dør, for kun 604,00 DKK. En rigtig god synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den helt korrekte størrelse og farve kan du helt sikkert bestille noget fra samme brand som falder i sin smag. Miinto har et ganske stort udvalg af både Eastpak og weekendtasker, så bare rolig, du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så hvis du leder efter de fancy weekendtasker fra Eastpak så behøver du ikke lede længere. Husk nu at dele det med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 14 dage

Miinto tilbyder en ny og spændende måde at købe tøj online. Miinto tog sin begyndelse i Danmark og det udfoldede sig i begyndelsen af det nye millenium og de kan lige omkring sin 10 års fødselsdag være stolte af at have hele 7 Europæiske lande vist på siden. De ting, som adskiller dem fra lignende webbaserede online platforme er, at Miinto modsat andre ikke er en forhandler, som selv er lagerførende og tager sortimenter ind fra et udvalg af forretninger. Det er i stedet for en samlet online platform for eksisterende shops, der brænder for udbyde deres varer, men ikke helt tænker at en enkelt online shop er optimalt. Når du handler på platformen er det i givet fald ikke en samlet kæmpe webbutik du handler hos, men omvendt en buket forskellige forhandlere, som hver især har ansvaret for at holde orden på de ordrer som ruller ind, håndtere varerne og afsende dem til kunder i alle afkroge af land og rige.

Det er en spændende platform for dig, som gerne vil kunne at shoppe lokalt, men samtidig gerne vil muligheden for at se, hvad hele markedet kan lokke med. Du kan nemt selv bestemme, om du ønsker at søge på en helt bestemt vare, en varegruppe eller om du ønsker at søge på adresse. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor tøj til herrer, damemode, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der findes således noget for langt de fleste – og I kan helt sikkert også have held med at finde den ting, man mangler!