+250.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rena Shoulderbag Skuldertaske Sort WOOD WOOD
Rena Shoulderbag Skuldertaske Sort WOOD WOOD
Wood Wood

Rena Shoulderbag Skuldertaske Sort WOOD WOOD

800,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Rena Shoulderbag
  • Mærke: Wood Wood
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Boozt

Køb Rena Shoulderbag fra Wood Wood så længe der stadig er på lager. Det ville være så mega trist hvis du går glip af det. Men du burde skulle ikke vente for længe, for lige netop denne farve er yderst populær - gælder specielt for de mest populære størrelser. For nu kan du nemlig købe online hos Boozt her, og på den måde kan du fuldstændig undgå at skulle i en fysisk butik. Og på den måde kan man arbejde i ro og mag uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

Læs mere...
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du købe skuldertasker fra Wood Wood til DKK 800,00 - en flot produktpris kan vi nok sige. Og vi på Pashion.dk er i den grad glade for Wood Wood ikke kun når det kommer til skuldertasker. Wood Wood må man sige de er altid med på moden - i hvert fald når det kommer til herre. Og hvad enten man skal benytte Rena Shoulderbag til fest eller hverdagsbrug, så er det uden tvivl muligt. Har man ikke travlt kan man i stedet vente lidt og bestille når Rena Shoulderbag var på tilbud, for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente, for netop nu er det nemt at bestille online og leveret til din dør - til kun 800,00DKK. En rigtig god synes vi hos Pashion.dk. Er den ikke i den rigtige farve/størrelse kan du uden tvivl finde noget andet der vil falde i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af både Wood Wood og skuldertasker - så - du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter de fede Wood Wood skuldertasker, så bør du ikke kigge mere. Og husk at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb.

Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om farven Sort

Sort er for en del den perfekte klassiske pæne farve. Det er sort man vælger når vi skal benytte smoking og den nuance, som bliver solgt flest benklæder af. Det er nuancen vi associerer med magt. I herrernes stil finder man ikke mange sammensætninger, der ikke indeholder minimum et sort piece.

Det er samtidigt en nuance, der viser sig helt oppe fra toppen, hvor store dele af de mest populære designere elsker at benytte sort og helt til high street butikkerne, der også med sikkerhed har et enormt udvalg af sorte beklædningsstykker. Gennem vores tid er sort ofte bruge som symbol for noget ondt. Man ser ofte heltens fjende iført sort tøj samt grove træk, hvor hovedpersonen som redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Til trods for det er nuancen ikke noget vi undgår når det handler om både fest og hverdag, for det er helt sikkert den tone, som udtrykker mest klasse. Sågar i forbindelse med fodtøj er mænd glade for de sorte muligheder. Både i forhold til de lækre laksko til de laid back sneakers er sort uden sammenligning den mest valgte farve. Det er ikke mindst fordi den er klassisk, den er nemlig også meget praktisk og kan matche alt det man har på hylderne.


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering ved køb over 499 DKK
  • Tid for levering: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

Måske en af de største online modebutikker må man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. På trods af selve hovedsædet har hjemme i Malmø, er webshoppen startet op af 2 danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er også en svensker som bor i København og han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som giver overblik over fra alle de populære brands i modebilledet uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Shopping online er måske en af de største markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har travle hverdage som gør det svært at komme ud og købe tøj så ofte som vi gerne vil det. Desuden ville vi alle gives den samme adgang til mode som de, som er bosiddende midt i de absolut største modebyer på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke kun sko og modetøj til kvinder, men også en hel masse til herrer og drenge & piger så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe med en omgang fragt. Verdens helt store online forretninger bugner af varer og har også altid store udsalg. Både herrer og damer har opdaget glæden ved at købe ind online og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde i omegnen af alt det du står og mangler, når man scroller gennem hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.