Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Reverse Type Logo Shirt Kortærmet Skjorte Sort BLS Hafnia
Reverse Type Logo Shirt Kortærmet Skjorte Sort BLS Hafnia
BLS Hafnia

Reverse Type Logo Shirt Kortærmet Skjorte Sort BLS Hafnia

899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Reverse Type Logo Shirt Kortærmet Skjorte Sort BLS Hafnia
  • Brand-navn: BLS Hafnia
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Kortærmede skjorter
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt

Skynd dig at køb Reverse Type Logo Shirt Kortærmet Skjorte Sort BLS Hafnia fra BLS Hafnia så længe de er på lager. Det ville være så irriterende hvis man ikke når det. Du skal ikke vente længe, for lige denne model i Sort er ekstrem eftertragtet, og specielt for de størrelser som er mest gængse. Du kan købe i onlineshoppen, så du kan helt slippe for at skulle gå i en normal forhandler. På den måde kan man dermed sidde i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

I dag kan du finde BLS Hafnia kortærmede skjorter til DKK 899,00 en ekstremt god købspris kan vi virkelige sige. For vi hos Pashion er nemlig glade for BLS Hafnia ikke kun når det omhandler kortærmede skjorter. For BLS Hafnia er de altid med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Hvad enten du vil benytte Reverse Type Logo Shirt Kortærmet Skjorte Sort BLS Hafnia til hverdag eller til en fest, så er det muligt.

Hvis du ikke har travlt kan du vente i stedet og købe når Reverse Type Logo Shirt Kortærmet Skjorte Sort BLS Hafnia var på tilbud/udsalg, for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi ville dog ikke turde vente, for netop nu er det nemt at købe online, med levering til døren, for kun 899,00DKK. En rigtig fair synes vi. Hvis den ikke er i den helt korrekte farve og størrelse kan du helt sikkert bestille noget andet som falder i din smag. Boozt har et stort udvalg af kortærmede skjorter og BLS Hafnia, så fortvivl ikke - du finder noget du vil have.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter nogle fancy Sort kortærmede skjorter fra BLS Hafnia så skal du ikke researche længere. Og husk at dele det med dine venner på social media når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Glem ikke at følge Pashion på de sociale medier.


Om farven Sort

Sort er for en del den ultimative gentleman pæne farve. Det er den vi ender med at vælge når vi skal benytte jakkesæt eller smoking og også den farve, som bliver solgt flest bukser i. Det er nuancen man forbinder med magt. I herrernes tøjskabe finder man heller ikke mange sæt som ikke indeholder minimum et sort beklædningsstykke. Det er også en tone, som ses helt fra toppen af - hvor de fleste af de mest populære designere er vilde med at benytte tonen - helt til high street butikkerne, der også helt uden tvivl har et stort sortiment af sort på hylderne. Gennem moden er sort ofte bruge som symbol for noget ondt. Man ser altid den onde beklædt i sort tøj samt med grove træk, hvorimod ridderen som redder verden i sin lyse uniform. Uanset det er tonen ikke en mulighed vi viger bort fra når det kommer til både til fest og hverdag, for det er uden sammenligning den farve, der udstråler mest elegant stil og klasse. Endda i forbindelse med fodtøj er mænd gladest for det sorte valg. Både i forhold til de lækre laksko til de afslappede trainers er sort uden tvivl den mest udbredte farve. Det er ikke alene fordi den er pæn, den er nemlig også praktisk og passer til alt det andet man har i garderoben.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største online modebutikker kan man sige er et rigtigt nordisk eventyr. For til trods for selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø er onlineforretningen startet af to danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er også svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der giver fri adgang til fra alle de moderne mærker i tiden helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange mennesker har en travl hverdag, der ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som vi ville ønske det. Ydermere ville vi alle tilbydes den samme shopping-mulighed som de, som er bosiddende i midste af de aller største modehovedstader på kloden. Den mulighed har du hos os. Boozt har ikke alene sko, modetøj og accessories til damerne men også en hel masse til herrerne og børn, så du kan købe til alle på en gang og kun skulle købe med en portion porto. Denne verdens største online butikker er fulde af varer og har nærmest altid mega store lagre med produkter på udsalg.

Både mænd og damer har opdaget det smarte ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde tæt på alt det man står og mangler når man bladrer gennem hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.


Læs mere om kortærmede skjorter

Når det kommer til mode for mænd, er der virkelig set en rivende udvikling gennem de forløbne år. Uagtet der alle dage har figureret styles samt kutyme iblandt mændene, så er det først rigtigt ved opdagelsen af den metroseksuelle herre og modeforbilleder fra denne kategori, at det er blevet populært og godkendt mellem mænd at blive interesseret i mode og at gå op i sit udseende. Det blev synlig gennem et mere varieret billede af mode og en række forskellige styles indenfor forskellige baggrunde.

Herremoden har altså også på rigtig mange måder været en del mere ensporet og fremhævet gennem, at herrene iklæder sig tøj efter anledningen og ikke efter unik style. I denne kontekst har det desuden i en række gange vist sig at være mærker og designere over egentlige former, der har været betydende.

Disse ting har på den anden side ændet sig drastisk gennem de sidste år, hvor modebilledet for herrer har vokset sig langt mere sammensat og der forefindes langt videre chance for at købe og danne en individuel style.

Den tendens har de store mærker også set og desuden ser man altså ydermere i videre udstrækning opmærksomhed på designs og designere alene henvendt til mænd i mange og grupper. Nu er der næsten den samme variation i stil, der bliver udviklet til herrer, som der findes i moden til kvinder. Navnligt er moden blevet skabt af blade og stilsikre ikoner, som arbejder sammen med mærkenavnene og i den sammenhæng kan skabe bevægelser i moden, som spredes som ringe i vandet hos dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode. På samme måde som iblandt kvinderne, er det i samme grad i moden til mænd blevet meget mere brugt og søgt efter at skabe en langt mere unik stil, som ikke alene er dannet på basis af specifikke designere, men ydermere har til ide at fremhæve en individuel og unik style. For personer, der har interesse for mode, er der således trinvist kommet ligeså varieret mulighed for individualitet som for kvinder.