+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun)
Rieker

Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun)

492,00 DKK 499,95 DKK -2%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun) sandaler fra Rieker i denne onlineshop, og på den måde kan du undgå at skulle bevæge dig i en normal forhandler, og lede for dig selv uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken. Du skal ikke vente for længe, lige netop denne model og farve er virkelig efterspurgt, og dette gælder specielt for de gængse størrelser. Så køb mens de stadig er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis man går glip af det.

  • Produkt: Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun)
  • Brand: Rieker
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse: 40, 39
  • Type: Sandaler
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

Her hos Pashion er vi stolte over at have mulighed for at vise dig om Rieker Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun) .

Du kan aldrig vide om Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun) en dag ender på udsalg - for eksempel på Black Friday eller januarudsalg. Men tør du overhovedet vente - for du ender måske bare med sandaler fra Rieker i en anden slags model, farve eller mønster? Med hele en 2-årig garanti kan det aldrig gå galt når det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst 14 dage med mulighed for retur så du kan bare returnere Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun) i tilfælde af det nu ikke passer eller hvis nu du ikke kan lide mønsteret/farven i virkeligheden.

Hvis man er fornuftig kan du melde dig til deres mailingliste. For her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode for sin aller første bestilling på hele 10-femten procent - måske mere. Ender du med at købe Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun) må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions Instagram og Facebookside. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at benytte vores produkt. Vi vil meget gerne høre jeres bedømmelse. Miinto har meget flotte bedømmelser diverse steder fx på Trustpilot, Google og Facebook, og leverer på kun meget få dage. Og du kan tracke din ordre hele vejen fra Miinto hjem til din dør. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan bestille sandaler fra Rieker lige her hos Miinto, som sælger de fleste af de mest kendte produkter?

Selv om Miinto måske ikke er tænkt på som pioneren indenfor bæredygtigt fashion, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. Det er nemlig et emne de tænker over. Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun) laves i et super behageligt materiale. Rieker er kendt af flere for deres lækre kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om sandaler. Selv om det ikke ligefrem er sæson for at gå med Rieker sandal med lav hæl, (Grå/brun) (slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte ondskaben. Det svære at se i skyggerne. Det er farven, som formørker mange andre kulører og samtidigt farven, der kan bruges til at skabe kontrast til andre klare typer farver i moden.

I dag er det en mere gammeldags farve, som er lig med elegance. Man kender den fra klædeskabet som det elegante suit og smokingen til kvinder og den lille sorte. Det er nuancen langt de fleste af os har blandt vores tøj som en vigtig del af basisgarderoben. Af denne simple grund er det også en af de kulører man igen ser i den store modeverden både ude i verden, samt hos de helt store designere. Det er samtidigt også en meget stærk farve som udtrykker magt og autoritet. Derfor ser vi også mange personer i høje jobstillinger med beklædning af både den uformelle og den formelle slags i netop denne farve - netop fordi nuancen virkelig understreger deres position. For tiden ses det tit sort inden for blandt andet forbilleder i modeindustrien. Desudenses også de kendte og elskede typer som de sorte jeans, den sorte kjole og sidst men ikke mindst den sortfarvede smoking. Hvis du stadig er usikker på hvilken du vil vælge, så vil sort altid være et sikkert valg.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis porto ved køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 14 dage

Miinto er blevet en ny og anderledes måde at købe tøj på nettet. Platformen startede Her i Skandinavien og virksomheden udfoldede sig i ’09 og Miinto kan nu bryste sig af at have op imod 7 lande i EU repræsenteret som en del af nettet. Den ting, der separerer e-commerce platformen fra lignende online platforme er, at Miinto modsat andre ikke er en forhandler, som selv holder lager og tager varer ind fra specielle brands.

Det er helt modsat en kæmpe online shoppingplatform for rigtige butikker, der brænder for sælge deres udvalg på nettet, men ikke just tænker at en enestående netbutik er løsningen. Hvis du gør indkøb på siden er det derfor ikke en stor online shop du handler i, men i stedet en masse forskellige forretninger, som uafhængigt af hinanden har ansvaret for at administrere de bestillinger der ruller ind, plukke det bestilte og få dem afsendt til mennesker i landet over. Det giver en fantastisk webshop for dem, der ønsker at have muligheden for at købe lokalt, men også ønsker at muligheden for at opdage, hvad hele verden kan tilbyde. Du kan nemlig selv vælge, om du vil tjekke markedet for en helt bestemt vare, en varegruppe eller om du hellere vil søge på location. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, mode til kvinder, børnemode, sport, skønhed og indretning. Der er altså noget for alle – og I kan med stor sandsynlighed også finde den ting, du leder efter!


Om sandaler

Man må sige der er noget helt specielt ved piger og deres dyrebare sko. Som lækkert tøj og glimtende smykker kan de rigtige sko virkelig gøre en stor forskel, når du skal lave det mest gennemførte look. I mange år har kvindefødder været et billede på sensualitet. I 1800 tallet var nederdelene designet for give udtryk for, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var en enkelt glimt af en fod i datidens stramme knapstøvler altid forbundet med sensualitet.

På trods af at fødderne på alle måder er en del mere synlige i vores tid, er de endnu en essentiel del af den sensualitet damer kan vise. Sko spiller i denne sammenhæng den vigtigste rolle, for med de rigtige sko kommer stængerne til at synes længere og slankere mens overkroppen bliver mere oprejst. Det er ikke kunskoene med de helt røde såler, der er populære nu, for ligesom ved fyrerne har de klassiske kondisko også fået revanche hos kvinderne. De findes i alle former og i alverdens prislag, så man finder næppe en skoreol i dag, der ikke har mindst nogle par klassiske, moderne sneakers.

Nu spiller skoene en ligeså stor rolle i modebilledet som tøjet og accessories.