Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford
Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford
Wolford

Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford

1.540,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Wolford Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford bodies i webshoppen, og på den måde kan du slippe for at skulle i en normal forhandler - og dermed sid i stilhed uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren. Du bør ikke vente længe - for lige farven Sort, Hvid i denne model er virkelig populær, specielt for de størrelser der er gængse. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så mega ærgerligt hvis man misser det.

  • Navn: Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford
  • Brand-navn: Wolford
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Bodies
  • Findes i farverne: Sort, Hvid
  • Forhandler: Boozt

Beskrivelse

Hos Pashion er vi virkelig stolte over at have mulighed for at vise dig om Wolford Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford bodies . Du ved ikke om Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford fra Wolford en anden dag ender på udsalg - fx til Black Friday eller januarudsalg. Tør du vente, for man ender med bodies fra Wolford i en helt anden mønster, farve eller model? Når man som Boozt giver en toårig garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et krav i DK. Præcis ligesom med minimum 14 dage returmulighed så du kan altid returnere produktet hvis det nu ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke alligevel kan lide modellen på i virkeligheden. Er du rigtig klog, så kan man melde dig til Boozt’s nyhedsbrevsliste. Der kan du være heldig og få tilsendt en kuponkode ved sit aller første køb på 10-15 procent, eller måske mere. Ender du med at bestille Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på vores Instagram og Facebookside. Vi går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte vores service. Vi hører derfor gerne vores besøgenes bedømmelse. Boozt har rigtig flotte anmeldelser mange steder fx på Google, Facebook og Trustpilot og levering inden for ganske få dage - og du kan følge din ordre hele vejen fra Boozt og til døren. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan købe bodies fra Wolford lige her hos Boozt, som sælger de fleste af de mest populære produkter? Og selv om Boozt ikke er tænkt på som den ledende når det drejer sig om bæredygtigt modetøj, så er det ikke fordi de ikke bekymrer sig om det. For det er i den grad noget de går op i. Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford produceres i behageligt materiale. Wolford er nemlig kendt af flere for deres kvalitet - måske specielt når det omhandler bodies. Men selvom det måske ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Hvorfor du skal købe Riley String Body Bodies Slip Hvid Wolford i farven Sort, Hvid

Klassikeren alle kender. Sort viser ofte det onde. Skjult i skyggerne. Det er kuløren, som opsluger de mange andre nuancer, men på samme tid også en nuance, som kan bruges til at fremhæve mange andre klare farver i moden. I modebilledet er det en old school nuance, som er lig med elegance. Vi kan typisk kende fra beklædning som det officielle suit og smoking til kvinder samt den klassiske cocktailkjole. Det er tonen vi alle har i vores garderobe som en essentiel del af basisgarderoben. Som følge heraf er det også en af kulørerne som man ser gentagne gange i modebilledet både i hight street butikkerne, samt på diverse catwalks. Det er på samme tid også en meget kraftfuld farve som symboliserer autoritet og magt. Af den grund ser vi mange kvinder i ledende stillinger med garderober af både den uformelle og den formelle slags i denne nuance, fordi den sorte sætter en tyk streg under den position de sidder i. For tiden ser vi rigtig ofte sort inden for blandt andre forbilleder i musikken. Herudoverses også de genkendelige typer som de helt sorte bukser, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Er du i tvivl om hvilken du burde vælge så vil sort altid være et sikkert valg.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

Den store butikker online er et rigtigt Skadinavisk eventyr. På trods af at selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø, er onlineforretningen opstartet af 2 danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er også svensker som bor i København, og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, der giver adgang til fra stortset alle de mest udbredte brands i modebilledet helt uden du er nødt til at gå udenfor. Shopping online er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange mennesker har travle hverdage som gør det svært at komme ud og gå på shopping så tit som man gerne vil det. På samme tid vil vi alle nok gerne have den samme mulighed for at købe tøj som de der er bosiddende midt i de største modebrændpunkter i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com tilbyder ikke alene modetøj, sko og accessories til kvinderne, men også herrer og børn så man kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale en omgang levering. Verdens største online modebutikker er fyldt med produkter og har altid store udsalgskategorier.

Både damer og mænd har opdaget det smarte ved at shoppe på nettet og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde næsten alt det du tænker på når man skimmer siderne med sko, modetøj og accessories.


Hvornår du skal gå med bodies

Der findes ingen spørgsmål om det faktum at damemoden er den, som gennem løbet af årene har været mest evident i butikkerne. På trods af moden til mænd er blevet langt mere synlig igennem de sidste år, så optager tøj til kvinder stadig meget oftere på podierne i modeugen og hos forhandlerne. Stilen dikteres som udgangspunkt af verdens forskellige designere, mens de præsenterer designernes modeller frem, men foruden er der ligeledes det, der kendes som street fashion. Der er det moden i hverdagen, som omtales og moden her sættes af de såkaldte ”trendsættere”, der er ganske gennemsnitlige mennesker med forståelse for trends.

Blandt damer ses der ikke kun én stil, men derimod en perlerække forskellige, der hver er henvendt til hver deres målgruppesegment af mulige forbrugere. Og netop grundet der er så mærkbar forskel på, hvilke modeller der klæder den kvindelige krop i forskellige aldre, så findes der desuden stor forskel på, hvad der er trendy i de forskellige grupper. Fælles for dem alle er ikke desto mindre tit både prints, model og sammensætning, som er generelt brugt imens andre er mere bestemte af formgiveren der har produceret det eller den målgruppe, de er lavet for. Nu om dage er tøj til damer fordelt på 2 højst forskellige grupper, nemlig ’high street’, som tæller de ganske dagligdags modebutikker som blandt andre Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Tillige findes der de prominente brands i den mere pebrede ende af prisskalaen, her finder vi designere som Marc Jacobs og Gucci.

Langt de fleste damer blander de 2 ting på kryds og tværs og laver således en individuel stil, der er lavet af moden, men kombineret ud fra den personlige stil. Som følge af at nethandel er blevet mere brugt, kan vi nu ikke bare se tøj i butikkerne, men også via nettet, hvilket gør, at vi har alle kontinenter lige for vores fingerspidser. Det giver en kæmpestor chance for at bruge de nærværende tendenser indenfor fashion til at opbygge en individuel stil.