Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rio Underbukser Y-front Briefs Blå Schiesser
Rio Underbukser Y-front Briefs Blå Schiesser
Schiesser

Rio Underbukser Y-front Briefs Blå Schiesser

270,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Schiesser Rio i webshoppen, og på den måde kan du helt slippe for at skulle bevæge dig i en normal forhandler - og købe for dig selv uden stress i butikken. Men du burde skulle ikke være for langsom, for lige denne farve er ekstrem efterspurgt, gælder specielt for de normale størrelser. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du ikke når det.

  • Produkt: Rio
  • Brand: Schiesser
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Boxershorts
  • Farve: Sort, Hvid, Grå, Multifarvet
  • Shop: Boozt

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi virkelig stolte af at have muligheden for at vise dig om Schiesser Rio boxershorts .

Du kan aldrig vide om Schiesser Rio på et senere tidspunkt kommer på tilbud, for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør man vente - for man ender måske bare med boxershorts fra Schiesser i en anden farve, model eller mønster? Når man som Boozt giver 2 garanti kan det umuligt gå helt galt, da det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med mindst 14 dages returmulighed. Så man kan altid sende retur produktet hvis det nu ikke passer eller du ikke alligevel kan lide farven på i lyset derhjemme.

Hvis man er klog kan du tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. For der kan du være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode for sit allerførste køb på op mod 10 til 15% - måske mere. Ender du med at købe Rio må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions Instagram. Vi hos Pashion går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte servicen. Vi hører meget gerne vores besøgenes feedback. Boozt har meget flotte anmeldelser mange steder for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook, og levering på kun ganske få dage. Og så kan du følge ordren fra Boozt hjem til døren. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når man kan bestille Schiesser boxershorts her hos Boozt der sælger de fleste af de populære produkter? Men selvom Boozt måske ikke er kendt som pioneren når det handler om økologisk fashion - så betyder det ikke de ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de tænker over.

Rio bliver produceret i et smart materiale. Schiesser er meget kendt for netop deres lækre kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om boxershorts. Og selv om det ikke er sæsonen for at gå med Rio (slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Læs mere om farven Sort, Hvid, Grå, Multifarvet

Sort er for langt de fleste den perfekte klassiske pæne farve. Det er farven man ender med at vælge når man skal benytte smoking samt også den nuance, som sælges flest bukser af. Det er en farve man ser som synonym for magt. I herrernes stil findes der heller ikke mange outfits, der ikke indeholder mindst én sort beklædningsgenstand.

Det er også en farve, der ses helt oppe fra toppen - hvor en stor del af de helt store tøjdesignere ofte ender med at bruge farven - helt ned til butikkerne på gågaden der også uden tvivl har et kæmpe udvalg af sort på hylderne.

Igennem vores tid har sort ofte blevet forbundet med noget mørkt og dystert. Man ser som oftest den onde beklædt i mørkt tøj samt med kolde træk, hvor imod den gode der redder verden i sin strålende rustning.

Til trods for det er farven ikke en mulighed vi viger bort fra, når det handler om fest og til hverdag, for det er uden tvivl den nuance, der udstråler mest klassisk stil. Selv på fødderne er vi drenge glade for de sorte muligheder. Både når det handler om de klassiske festsko til de afslappede sneakers er sort uden tvivl den mest solgte farve. Og det er ikke mindst fordi den er klassisk pæn, den er også praktisk og kan bruges til alt det andet vi ellers har på bøjlerne.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

En af de største online forretninger må man sige er et rigtigt nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er onlinebutikken opstartet af 2 danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er da også svensker med bopæl i København så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der giver et udvalg af fra nærmest alle de efterspurgte brands i tiden uden man behøver at bevæge dig udenfor. Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi rigtig mange har travle hverdage som ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe lige så ofte som man gerne vil det. Samtidig ville vi alle nok tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som dem som er bosiddende midt i de aller største modebrændpunkter på jordkloden. Det kan vi på Boozt.

Boozt tilbyder ikke udelukkende sko og modetøj til damer, men også herrerne og børn så du kan finde det hele med et klik og nøjes med købe med en portion porto. Denne verdens store online forretninger er fulde af produkter og har stort set altid mega store lagre med produkter på udsalg. Både mænd og kvinder har allerede fundet ud af fordelene ved at købe online og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så du kan finde tæt på alt hvad man tænker på når man scroller gennem websites med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i boxershorts

Når det kommer til mode til herrer, er her helt sikkert sket en synlig proces igennem de forløbne årtier. Selvom der til stadighed har eksisteret trends samt mode mellem den mandlige del af befolkningen, så var det primært ved beskrivelsen af den metroseksuelle livsstil og modeforbilleder indenfor denne kategori, at det er kommet til at blive udbredt og accepteret mellem det mandlige publikum at indrømme at være modebevidst og interessere sig for sit udseende. Tendensen fik sit udtryk gennem et bredere billede af mode samt en perlerække forskellige trends som en del af forskellige kredse. Tøj til mænd har altså også på rigtig mange steder været meget mere ensporet og betonet af, at mænd klæder sig efter det man skal og ikke som en del af unik style. I den samme forbindelse har det ligeledes i de fleste tilfælde vist sig at være mærker og designere i stedet for egentlige modeller, som har gjort sig gældende. Ovenstående har dog ændet sig kraftigt gennem de foregående årtier, mens stilen for mænd har udviklet sig meget mere mangfoldigt og der ses langt større potentiale for at frembringe og opbygge en personlig style.

Netop dette har de store firmaer også set og desuden ser folk derfor også i videre udstrækning opmærksomhed på kollektioner og mærker udelukkende møntet på mænd i mange og typer.

Nu om stunder er der næsten lige så stor variation i udtrykket, som er lavet til mænd, som der er i tøj til de kvindelige forbrugere. Navnligt er det blevet vist af magasiner og stilikoner, der designer med de store brands og på den måde kan grundlægge bevægelser i moden, der deles som ringe i vandet blandt fans og dem, der interesserer sig for mode. På samme måde som hos damerne, er det også i moden til herrer kommet til at blive langt mere accepteret og søgt efter at lave en langt mere personlig stil, der ikke bare bygger på mærker, men ydermere har som ide at tydeliggøre en personlighed og unik style. For personer, der har interesse i trends, er der således gradvist kommet ligeså mangfoldig chance for at være unik som for kvinderne.