Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Roald Rygsæk Taske Grøn SANDQVIST
Roald Rygsæk Taske Grøn SANDQVIST
SANDQVIST

Roald Rygsæk Taske Grøn SANDQVIST

895,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Roald
  • Brand: SANDQVIST
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Rygsække
  • Findes i farverne: Sort, Grøn
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere købe SANDQVIST Roald rygsække så længe de er på lager. Det ville være så ekstremt øv hvis du ikke når det. Du skal skynde dig, for netop farven Sort, Grøn er yderst efterspurgt, specielt for de størrelser der er populære. Nu kan du nemlig købe i onlineshoppen, og på den måde kan du undgå at gå i en butik. Og på den måde kan du arbejde i stilhed uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.


Beskrivelse

Her hos Pashion er vi stolte over, at have muligheden for at vise dig om SANDQVIST Roald . Du ved ikke om Roald på et senere tidspunkt ender på udsalg - for eksempel til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør man virkelig vente - for man ender bare med rygsække fra SANDQVIST i en anden farve, model eller mønster?

Når man som Boozt giver hele en toårig garanti kan det aldrig gå galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst fjorten dages med mulighed for returnering, så du kan til hver en tid returnere Roald hvis det ikke passer, eller du ikke alligevel kan lide farven på i virkeligheden. Er man smart, så kan du tilmelde dig Boozt’s mailingliste. For der kan du være heldig og modtage en kuponkode for din første bestilling på helt op til ti til 15 procent, eller måske mere.

Ender du med at bestille Roald må du ikke glemme at dele din oplevelse på vores Facebookside og Instagram. Vi hos Pashion.dk går meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge vores produkt. Vi hører meget gerne vores besøgenes feedback. Boozt har virkelig gode bedømmelser diverse steder fx på Google, Facebook og Trustpilot og leverer indenfor meget få dage - og du kan tracke din ordre fra Boozt og til dig. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan bestille SANDQVIST rygsække lige her på Boozt, der er forhandler af stort set alle de mest populære produkter?

Selvom Boozt ikke er kendt som pioneren når det handler om økologisk modetøj - så betyder det ikke de slet ikke bekymrer sig om det. Det er et emne de går op i. Roald laves i super behageligt materiale. SANDQVIST er nemlig meget kendt for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det omhandler rygsække. Selvom det ikke ligefrem er sæson for Roald (slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Mere om farven Sort, Grøn

Sort er for de fleste den eneste klassiske og rigtig pæne farve. Det er farven vi ender med at vælge, når vi skal bruge jakkesæt eller smoking samt også den tone, som sælges flest jeans af. Det er en farve man ser som synonym for magt. I mændenes tøjskabe findes der ikke mange outfits som ikke indeholder i hvert fald én sort beklædningsgenstand. Det er en tone der breder sig helt fra toppen af - hvor en stor del af de største designere ofte ender med at benytte farven og helt til high street butikkerne der også med sikkerhed har et enormt sortiment af sorte beklædningsstykker.

Igennem historien er sort ofte blevet kendetegn for noget mørkt og dystert. Man ser som oftest skurken beklædt i mørke gevandter og med grove træk, hvor imod ridderen som redder verden i sin lyse uniform.

Til trods for det er nuancen ikke en mulighed vi undgår, når det handler om fest og til hverdag, for det er uden tvivl den farve der udstråler mest elegant stil og klasse. Sågar når det kommer til sko er vi mænd gladest for de sorte muligheder. Helt fra de klassiske laksko til de laid back kondisko er sort uden tvivl den mest brugte farve. Og det er ikke bare fordi den er klassisk pæn - den er også meget praktisk og kan matche alt det vi har i skabet.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved køb over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 30 dage

En af de største butikker på nettet må man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For til trods for at selve hovedsædet har hjemme i Malmø er webshoppen foundet af 2 danske drenge. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er da også svensker med adresse i København og han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der må siges at give fri adgang til fra nærmest alle de moderne mærker på markedet uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi mange af os har travle hverdage der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne ville. På samme tid vil de fleste gives den samme adgang til mode, som de, der er bosat i midste af de største modemetropoler i vores verden. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke kun accessories, sko og modetøj til damerne, men også en hel masse til herrerne og drenge & piger så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med betale en omgang levering. Verdens absolut største online butikker bugner af produkter og har også altid store udsalg.

Både herrer og kvinder har allerede opdaget glæden ved at købe på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde tæt på alt hvad du tænker på, når du kigger på websites med sko, accessories og tøj.