Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Roald Rygsæk Taske Sort SANDQVIST
Roald Rygsæk Taske Sort SANDQVIST
SANDQVIST

Roald Rygsæk Taske Sort SANDQVIST

895,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe SANDQVIST Roald hos Boozt her, så du på den måde kan slippe for at gå i en fysisk forhandler, og arbejde helt for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken. Du bør ikke vente længe - lige netop farven Sort, Grøn er virkelig efterspurgt - og specielt for de størrelser som er normale. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det er så ekstremt irriterende hvis du går glip af det.

  • Produktnavn: Roald
  • Mærke: SANDQVIST
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Rygsække
  • Farve: Sort, Grøn
  • Shop: Boozt

Beskrivelse

Lige nu kan man bestille Sort, Grøn rygsække fra SANDQVIST til herre for 895,00 DKK, en flot pris kan vi i den grad sige. Og vi er nemlig fans af SANDQVIST men ikke kun når det handler om rygsække. SANDQVIST er de med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Og hvad enten man vil bruge Roald til fest eller hverdag - så er det i den grad muligt.

Har man ikke travlt kan man vente, og købe når Roald var på tilbud for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente - lige nu er det så nemt at bestille i webshoppen og med levering til din dør, til kun 895,00 DKK. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion.dk.

Er den ikke i den helt korrekte størrelse og farve kan man med garanti bestille en anden ting som vil falde i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af både rygsække og SANDQVIST, så, du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så i tilfælde af du også leder efter de trendy SANDQVIST rygsække, så behøver du ikke lede længere. Husk nu at dele Roald med alle dine venner på social media når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på social media.


Hvorfor du skal vælge netop rygsække i Sort, Grøn

Sort er for alle den ultimative elegante pæne farve. Det er nuancen vi vælger, når vi skal bruge festtøjet og også den farve, som sælges flest jeans af. Det er farven vi forbinder med autoritet og magt. I herrernes garderober finder man ikke mange outfits som ikke indeholder minimum en sort beklædningsgenstand. Det er samtidigt en farve, som breder sig helt oppe fra toppen, hvor de fleste af de kendte designere elsker at benytte sort og helt til high street butikkerne, som også med sikkerhed har et enormt sortiment af sorte beklædningsstykker. Igennem historien er sort ofte bruge som symbol for noget mørkt og dystert. Man ser jævnligt skurken beklædt i mørke gevandter og med hårdt træk, hvorimod prinsen redder verden fra ryggen af sin hvide hest. Uanset det er sort ikke længere noget vi vælger fra, når det handler om hverdag og fest, for det er ganske sikkert den nuance der giver stærkest indtryk af elegance. Sågar i forbindelse med fodtøj er fyre glade for det sorte valg. Både i forhold til de lækre festsko til de mere laid back kondier er sort uden sammenligning den mest udbredte farve. Og det er ikke kun fordi den er pæn, den er nemlig også praktisk og kan bruges til alt det vi ellers har på hylderne.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Gratis porto for bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 30 dage

Den store online butikker må man sige er et ægte Nordisk eventyr. På trods af selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, er onlineforretningen opstartet af to danske mænd. Direktøren i denne tid er da også svensker som bor i København så man kan sige han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der man må sige giver dig overblik over fra stortset alle de kendte brands på markedet helt uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er potentielt en af de hurtigste voksende markeder netop fordi en stor del af os har en travl hverdag som gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne vil det. Desuden vil de fleste nok gives den samme adgang til mode som de, som har adresse i midste af de absolut største modemetropoler på kloden. Det kan vi på Boozt.com.

Boozt.com tilbyder ikke alene mode til damer men også herrer og piger & drenge, så du kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle betale for en omgang porto. Verdens helt store online forretninger er fulde af brands og har altid store sortimenter af tilbudsvarer. Både damer og herrer har allerede opdaget glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så du kan finde stort set alt det, du står og mangler når du skimmer websites med sko, modetøj og accessories.