Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rocket Jr Mittens Handsker Lyserød Tenson
Tenson

Rocket Jr Mittens Handsker Lyserød Tenson

200,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Tenson Rocket Jr Mittens Handsker Lyserød Tenson i denne onlineshop og stille og roligt sidde for dig selv uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Rocket Jr Mittens Handsker Lyserød Tenson
  • Brand: Tenson
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Handsker
  • Farve: Sort, Blå, Lyserød
  • Kan købes hos: Boozt

Men du burde ikke vente for længe, for netop farven Sort, Blå, Lyserød i denne model er meget efterspurgt, og dette gælder specielt for de normale størrelser. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man ikke når det.


Beskrivelse

I dette øjeblik kan du købe Sort, Blå, Lyserød handsker fra Tenson til kun 200,00 kr., en fornuftig pris må vi i den grad sige. Og vi på Pashion.dk er i den grad glade for Tenson, især når vi taler om handsker. For når det kommer til Tenson må man sige de er med på moden, i hvert fald når det kommer til børn. Og hvad enten du vil benytte Rocket Jr Mittens Handsker Lyserød Tenson til hverdag eller til en fest, så har du i den grad muligheden. Hvis man ikke har travlt kan du vente i stedet, og bestille når Rocket Jr Mittens Handsker Lyserød Tenson var på udsalg, fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville dog ikke vente, for netop nu er det så nemt at bestille online, med levering til døren, for kun DKK 200,00. En rigtig god synes vi hos Pashion.dk. Er Rocket Jr Mittens Handsker Lyserød Tenson ikke i den helt korrekte størrelse/farve kan du uden tvivl købe en anden ting der vil falde i din smag. Boozt har et stort udvalg af Tenson handsker, så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du vil have.

Så hvis du er på jagt efter de lækre Sort, Blå, Lyserød Tenson handsker så behøver du ikke kigge længere. Og husk at dele det med dine venner på social media når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Hvorfor du skal købe Rocket Jr Mittens Handsker Lyserød Tenson i farven Sort, Blå, Lyserød

Tøj i sort til børn og unge – det bekvemmelige og trendy valg Når du tænker på items til børn og unge, forestiller du dig ikke så ofte på tøj i den sorte nuance som det første. I stedet dukker nuancer som gul, lyserød, grøn og blå sandsynligvis frem. Men trods du måske ikke altid giver den sorte farve en tanke, når det kommer til børnetøj, er farven sort en genial nuance til børn og unge. Du kan købe alt slags tøj i den sorte farve – og fra adskillige forskellige brands Det gode ved sort er, at farven er en hel del praktisk. Ser du selv i din garderobe, kan du nok ikke undgå sort (og hvorfor ville du egentlig have lyst til det?). På trods af at det sjældent er tilfældet for børnetøj, er det imidlertid meget nemt at købe tøj til børn i farven sort.

Sorte overdele og t-shirts, sorte underdele og skørter, sorte kjoler og buksedragter – skal vi fortsætte? Der er ikke dén slags item, du ikke får i den sorte farve. Farven sort er praktisk i dagpleje, børnehave og skole En af de største fordele ved at vælge beklædning til dit barn i farven sort er, at det er sværere at spotte snavs og smuds på sort tøj.

Er ulykken sket, og kommer der derfor pletter på dit barns tøj, er de ikke så nemt at spotte. Sammenlignet med tøj i lyse farver vil dit barns klædeskab se mere nyt og skinnende rent ud, hvis der er mere sort tøj deri. Er den sorte farve for intens? Hold dig til basis pieces i sort Måske tænker du, at farven sort er alt for dyster og mørk til børn. Og ja, det måske kommer til at se en smule intenst ud, hvis dit barn udelukkende har sort tøj på fra top til tå. Derfor kan du anskaffe sorte items i dit barns klædeskab en smule ad gangen.

Du kan derfor starte med at skaffe nogle enkle items som trøjer, bukser, overdele, sweatshirts og overtøj i klædeskabet. Så får dit barn nogle simple items, som han eller hun kan nyde igen og igen – og som ikke slides op alt for tidligt.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 30 dage

Måske en af de største modebutikker online er et rigtigt Skadinavisk eventyr. For på trods af at selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø, er onlineforretningen foundet af 2 danske drenge. Den øverste leder i dag er også svensker med adresse i København, så man kan sige han holder historien gående. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der må siges at give dig fri adgang til fra alle de mest moderne mærker i modebilledet helt uden du behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er måske en af de største markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har travle hverdage der ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi gerne ville gøre det. Samtidig vil vi alle nok have den samme adgang til mode som de, der er bosat midt i de helt store modebrændpunkter på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke alene sko og modetøj til damer men også masser til herrer og drenge og piger så man kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle betale en enkelt porto. Verdens absolut største online modebutikker er fulde af mærker og har nærmest altid kæmpe udsalgskategorier.

Både herrer og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at shoppe online og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for det så du kan finde i omegnen af alt man ønsker, når du bladrer gennem websiderne med accessories, modetøj og sko.