Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories
Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories
Love Stories

Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories

249,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories g-strenge fra Love Stories hos Boozt her, og på den måde kan du undgå at skulle bevæge dig i en forhandler - og sid i fred og ro uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken. Du bør ikke vente for længe, lige netop farven ABSTRA i denne model er yderst populær, og dette gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt irriterende hvis man misser det.

  • Model: Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories
  • Mærke: Love Stories
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: G-strenge
  • Findes i farverne: ABSTRA
  • Find den hos: Boozt
Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi virkelig stolte af at få muligheden for at vise dig om Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories fra Love Stories . Man kan aldrig vide om Love Stories Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories en dag ender på udsalg - fx på januarudsalg eller Black Friday. Tør man vente - for man ender måske bare med g-strenge fra Love Stories i en anden slags mønster, model eller farve? Når der gives hele en toårig garanti kan det aldrig ende galt, når det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum fjorten dage returret. Så man kan til hver en tid returnere Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen, eller du ikke alligevel kan lide mønsteret/farven i lyset derhjemme. Er du virkelig klog så kan man melde dig til Boozt’s nyhedsbrev. For der kan man måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabat ved dit første køb på op mod 10 til femten%, eller måske mere. Ender du med at købe Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi på Pashion.dk bekymrer os om vores besøgenes oplevelser med at benytte produktet. Vi vil gerne høre din feedback. Boozt har virkelig flotte anmeldelser rundt omkring, fx på Trustpilot, Google og Facebook og levering indenfor få dage. Og du kan tracke ordren hele vejen fra Boozt hjem til din dør. Hvorfor gå et andet sted hen når man kan finde g-strenge fra Love Stories her hos Boozt - som forhandler alle de kendte produkter?

Men selv om Boozt måske ikke er tænkt på som den førende når det kommer til bæredygtighed, så er det ikke ensbetydende med de ikke bekymrer sig om det. Det er et emne de bekymrer sig om.

Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories laves i virkelig behageligt materiale. Love Stories er kendt af flere for netop deres gode kvalitet - måske specielt når det handler om g-strenge. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Roomie G-streng Undertøj Multi/mønstret Love Stories (slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

En af de største online butikker må man sige er et rigtigt Nordisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø er onlinebutikken udviklet af to danske drenge. Direktøren for det hele i dag er også en svensker med bopæl i København så han kører historien videre. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers som må siges at give dig adgang til fra alle de mest kendte brands i modebilledet uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Shopping online er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi mange mennesker har en travl hverdag der gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som vi måske ønsker det. Ydermere vil vi alle gives den samme mulighed for at købe tøj som dem der har adresse midt i de største modebyer i vores verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt har ikke udelukkende modetøj til damer, men også en hel masse til mænd og drenge & piger, så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe med en portion porto. Verdens helt store webshops er fulde af mærker og har altid mega store lagre med produkter på tilbud. Både kvinder og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde i omegnen af alt, du ønsker når du bladrer gennem websiderne med sko accessories og modetøj.


Om g-strenge

Der er ikke nogen spørgsmål om det faktum at moden til kvinder er det, som i tiden er blevet langt mere evident i butikkerne. Selv om moden til mænd er blevet mere synlig gennem den sidste tid, så optager damemode stadig meget oftere på modeugernes podier og i forretningerne. Moden sættes åbningsvis af de mange modeemperier, idet de præsenterer årets modeller frem, men endvidere er der også det, der kendes som gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, som omtales og den sættes af de nævnte ’trendsættere’, der er ganske ordinære folk med en næse for stil.

For damer ses der ikke kun én stil, men imidlertid talrige forskellige, som hver især taler til hver sit segment af potentielle kunder. Og eftersom der er så stor forskel på, hvilke modeller der passer den kvindelige krop i forskellige aldre, så er der desuden væsentlig forskel på, hvad der er trenden iblandt de mange grupper. Fælles for dem alle er på den anden side ofte både prints, snit og blanding, der er overordnet brugt imens andre synes langt mere skabt af designteamet der står bag eller dem, produkterne er fremstillet for. I dag er tøj til damer fordelt på 2 meget ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der tæller de ganske vanlige modeforhandlere som blandt andre Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Ellers er der de eksklusive brands i den dyre ende af prisskalaen, her er modehuse som Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste piger sammensætter de 2 modeklasser med hinanden og skaber på den måde en individuel stil, som er skabt af tidens mode, men kombineret efter den personlige sans for mode. Da internethandlen er blevet mere udbredt, kan vi nu ikke kun finde mode i butikkerne, men ligeledes over internettet, hvilket betyder, at man har alle kontinenter liggende for vores fingerspidser. Det giver os en uendelig chance for at vælge mellem de aktuelle tendenser inden for mode når vi ønsker at lave en individuel garderobe.