Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rosary motif necklace
Dolce & Gabbana

Rosary motif necklace

3.545,00 DKK Gratis fragt
  • Produkt: Rosary motif necklace
  • Brand: Dolce & Gabbana
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Smykker
  • Findes i farverne: Gul
  • Butik: Miinto

Skynd dig at køb Dolce & Gabbana Rosary motif necklace mens der stadig er på lager. Det er så ekstremt trist hvis du ikke når det. Men du burde ikke være for langsom - for lige netop denne model og farve er meget eftertragtet, specielt for de størrelser som er normale. For nu kan du nemlig købe i webshoppen, så du kan helt undgå at skulle gå i en fysisk forhandler. Og på den måde kan du bare sidde helt for dig selv uden at skulle vente hos forhandleren.

Beskrivelse

Lige nu kan man bestille Gul Dolce & Gabbana smykker til kun DKK3.545,00 en ekstremt god udsalgspris kan vi i den grad sige. Og vi på Pashion er i den grad glade for Dolce & Gabbana, især når vi taler om smykker. For når det kommer til Dolce & Gabbana må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Uanset om du skal benytte Rosary motif necklace til en fest eller til hverdag - så har du muligheden. Har du ikke travlt kan man i stedet vente lidt, og bestille når Rosary motif necklace var på udsalg/tilbud, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi hos Pashion ville dog ikke vente - lige nu er det nemt at købe online og leveret til døren - til kun DKK 3.545,00. En meget fair synes vi.

Er Rosary motif necklace ikke i den korrekte farve og størrelse kan man helt sikkert bestille noget fra samme mærke der vil falde i din smag. Miinto har et kæmpe udvalg af både Dolce & Gabbana og smykker, så bare rolig - du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du også er på udkig efter nogle smarte Gul smykker fra Dolce & Gabbana, så bør du ikke kigge mere. Husk at dele det med dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Og glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en ny og anderledes mulighed for at købe tøj på computeren. Platformen begyndte i Norden og virksomheden startede i totusindogni og virksomheden kan lige omkring sin 10 års fødselsdag bryste sig af at have flotte syv lande i Europa deltagende på siden. Det, som separerer firmaet fra lignende interntbaserede shoppingplatforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er en butik, som selv er lagerførende og tager varer ind fra forskellige leverandører. Det er i virkeligheden en samlet online platform for eksisterende shops, der kunne tænke sig tilbyde deres varer, men ikke helt tænker at en alenestående web butik er en mulighed. Når du køber her er det i givet fald ikke en samlet fælles shop du handler hos, men i stedet en række små forhandlere, som uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at ordne de bestillinger som kommer ind, pakke dem og få dem sendt til købere i alle afkroge af land og rige. Det giver en alsidig mulighed for dem, der gerne kunne at handle lokalt, men herudover har glæde af at muligheden for at opdage, hvad resten af verden kan lokke med. Du kan nemlig selv bestemme, om du vil undersøge en bestemt ting, en gruppe varer eller om du hellere vil søge på område. Hos Miinto kan der findes alt indenfor tøj til herrer, mode til damer, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der er altså noget for de fleste – og du kan med garanti også opdage de ting, I mangler!