Danmark Danmark (skift)
+1.102.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rose Bumbag
Cosy Concept

Rose Bumbag

699,00 DKK 1.999,00 DKK -65% Gratis fragt
  • Produkt: Rose Bumbag
  • Brand-navn: Cosy Concept
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Bæltetasker
  • Farve: Sort
  • Butik: Miinto

Køb Cosy Concept Rose Bumbag så længe der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt trist hvis du misser det. Men du burde skulle skynde dig, for lige denne farve er rigtig efterspurgt - gælder specielt for de mest normale størrelser. For du kan nu købe i webshoppen, så du kan undgå at skulle bevæge dig i en normal forhandler. På den måde kan du dermed sidde i fred og ro uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Er du også på jagt efter at bestille de smarte Rose Bumbag bæltetasker fra Cosy Concept til dame i Sort, så er du nemlig kommet til det perfekte sted. På www.Pashion.dk er vi store fans af bæltetasker specielt når de er kreeret af Cosy Concept.

Cosy Concept er kendt for deres design af bæltetasker, og Rose Bumbag er ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man endda benytte Rose Bumbag ved alle slags anledninger - hvad end det er til en almindelig hverdag eller fest. Netop nu kan den findes til blot DKK699,00 - som jo må siges er en ekstremt god pris. Husk du slet ikke bør vente mere end højst nødvendigt. For lige det tilbud kan kun gælde indtil der er udsolgt.

Du kan selvfølgelig at vente og krydse fingre for bedre priser til januar på udsalg, på et senere sommerudsalg, til black friday, cyber monday, eller på outlet og lagersalg.

Én af de helt store fordele for dig er at Cosy Concept Rose Bumbag kan hentes i en webshop. Og netop sådan kan du slippe for, at tage ned i en fysisk tøjforretning. Men man kan sagtens få fat i det som du er på udkig efter i denne butik - de har nemlig et stort udvalg af netop bæltetasker fra Cosy Concept til dame. Og netop Miinto er kendt for modetøj, accessories & sko med hurtig leveringstid, fordelagtige fragtpriser, vanvittigt stort udvalg i alverdens slags kollektioner, farver og modeller.

Glem ikke at vise din anmeldelse af Cosy Concept Rose Bumbag på denne side. Og glem ikke at følge Pashion.dk på vores sociale medie sider på Pinterest, Instagram og Facebook.


Læs mere om farven Sort

Klassikeren over dem alle. Sort kendetegner ofte mørket. Det skjulte i skyggerne. Det er kuløren, som absorberer de andre farver, og på samme tid også en nuance, som kan blive brugt til at fremhæve og indramme mange andre sprøde typer farver på paletten. I tiden er det en klassisk farve som er et billede på overklasse. Man kan ofte kende den fra butikkerne som det sorte jakkesæt og smokingen til kvinder samt den lille sorte. Det er farven de fleste har blandt vores tøj fungerende som en meget vigtig del af garderoben. Af denne grund er det en af de kulører vi igen ser i den generelle modeverden både i butikkerne, og også på diverse catwalks.

Det er samtidigt også en meget kraftfuld farve der symboliserer både autoritet og magt. Af samme grund ser man også mange kvinder i høje jobstillinger med uniformer til både arbejde og hjemmebrug i netop sort - fordi farven sætter en tyk streg under og udstråler magt. For tiden ser man tit sort indenfor blandt andre forbilleder i moden. Ud over detopleves de klassiske typer fx de helt sorte jeans, den sorte kjole og ikke mindst den sortfarvede smoking. Er du usikker på, hvad du skal tage på så er sort altid et godt valg.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri porto for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 14 dage

Shoppingplatformen er blevet en ny og spændende måde at købe lækre ting online. Platformen tog sit udspring i Nordeuropa og hovedsædet udfoldede sig i totusindogni og forretningen kan i disse dage være stolte af at have flotte syv EU lande deltagende som en del af websiden. Den ting, der adskiller virksomheden fra konkurrerende webbaserede webshops er, at den modsat andre ikke er enkelt butik, der selv er lagerførende og sælger varer fra faste firmaer.

Det er omvendt en stor online shoppingplatform for fysiske forretninger, som kunne tænke sig tilbyde deres varer, men ikke helt tænker at en alenestående online shop er løsningen. Når du handler på platformen er det altså ikke en kæmpe online butik du betaler til, men i stedet en række selvstændige forretninger, der hver især er ansvarlige for at administrere de bestillinger som lander i indbakken, pakke det bestilte og få dem sendt til købere i over alt.

Det tilbyder en fantastisk mulighed for dem, som kunne tænke sig at kunne at handle lokalt, men samtidig gerne vil muligheden for at se, hvad resten af landet kan lokke med. Du kan let selv afgøre, om du vil undersøge en præcis ting, en varekategori eller om du har lyst til at søge på lokation. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor mode til herrer, damemode, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der udbydes med andre ord noget for alle – og man kan sikkert også opdage den ting, man leder efter!